20 yaşıma giriyorum hala annemden siddet görüyorum

Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu. Allah kahretmesin bu nasıl bir font uyumsuzluğu!!

Canım benim seni çok iyi anlıyorum sanırım benim anladığım annen sessiz durmana deliriyor onun delirdiği noktaları bul ve tam tersini yap mesela bir şeye kızdı mı tamam anne de,ya da senle bir şey paylaştı mı sadece susup dinleme tamam sıkma canını geçer falan de sessizliğin onu delirtiyor olabilir,benim annem de senin annenden farksızdı her gün döverdi küçüklüğümden beri süslenmeyi çok severdim maymun gibi suratın var köylüsünün sen kendini bir şey mi zannediyorsun der üstümdekileri çıkartmadan önce bir döverdi, sonra soyar bir daha döverdi cildim kızarınca da kızarıklıklarıma bakıp gülerdi ne hale geldi diye, ve o zamanlar daha 8-9 yaşındaydım, seni isteyerek doğurmadım hamile olduğumu öğrendiğimde cinsiyetini öğrenmeye bile gitmedim demişti,kız çocuğu okumaz diye babam değil annem okula göndermedi beni,evet benim de babam vardı ama çok pasif bir babaydi annemin sözünden çıkmıyordu ve annem onu çok güzel manipüle ediyordu,evde koltuğa oturmam yasaktı herkes koltuğa ben kapının önünde emirlerine hazır bir şekilde yere oturmak zorundaydım kız çocuğu olduğum için..on yaşında yemek yapmaya başladım yemeğim güzel olmadığında dayak yiyip oda hapsine alınırdım ve daha niceleri anlatmadığım o kadar çok şey var
Sana verebileceğim tavsiye öncelikle sabırlı olup okula gitmeyi beklemek olur,buradaki arkadaşlar sanırım böyle bir aileyle pek karşılaşmadıkları için direk çözüm odaklı konuşuyorlar ama ben anneme sesimi yükselttikçe tepkimi gösterdikçe en sonunda neredeyse benim *lümüme sebep olacaktı çünkü gerçekten sinir hastası dediğin gibi dedem de dedemin kardeşi ve onun çocukları da böyleydi eğer senin annen de sinir hastası ise ve onun hoşuna gitmeyen onu rahatsız edecek bir şey yaparsan sana zarar vermeye çalışacak ama sen yakında yoksan senin en değer verdiklerine yani kardeşlerine zarar verir ama bir şekle senin acı çekmeni sağlar diğer,kardeşlerine daha hafif hasar bıraktığını daha nazik olduğuna inanmak istiyorum sen oradan iyi ayrıl ki aklın kardeşlerin de kalmasın sürekli kardeşlerine irtibat halinde ol gitmeden önce de onları bu zorluğa psikolojik olarak nasıl hazırlıklı olabileceklerini anlat her zaman senin manevi desteğini hissetsinler babanla konuşmanın eğer bir faydası olacaksa mutlaka konuş
Ne mutlu sana mesleğini eline alabilmişsin bu çok çok önemli yolun açık olsun yalnız değilsin

Keske dili sussa da varsin 24 saat dövsün diyorum inanın. Tahammülüm kalmadi nereye gidecek boyle bu is bilmiyorum. Cok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için
Kardeşlerine de aynı şekilde mi davranıyor? Aranızda asi olan yok mu hepiniz alttan mı alıyorsunuz annenizi?

Kardeşlerine de aynı şekilde mi davranıyor? Aranızda asi olan yok mu hepiniz alttan mı alıyorsunuz annenizi?
En çok ben zarar gördüm diyebilirim. Kurban seçiliyorum her seferindediğer kardeşlerim benden çok daha dişli olmakla beraber, hicbirimiz ona kıyamıyoruz günün sonunda.

Çok teşekkür ediyorum. Cok gecmis olsun size deumarım hayatınız bundan sonra hep mutluluklarla, sevgiyle dolu olur yaşadıklarımızı en kolay şekilde atlatabilmek dileğiyle

Son düzenleme:
En çok ben zarar gördüm diyebilirim. Kurban seçiliyorum her seferindediğer kardeşlerim benden daha çok dişli olmakla beraber, hicbirimiz ona kıyamıyoruz günün sonunda.
Yaparsın yapamazsın bilmem ama çözüm ufak bir cinnettir böyle durumlarda. Annenin de kendine gelmesi ve gelecekte sana şu an çektirdiklerinden vicdan azabı duymaması için yapmalısın bunu. Mesela benim çocuğum böyle davransam ve bana isyan etse hatamı görmeme vesile olduğu için teşekkür bile ederim. Deli deliyi görünce sopasını saklar. Annenin böyle haksızca üstüne geldiği bir gün sen de bağırıp çağıracaksın içini boşaltacaksın gerekirse hafif dozlu hakaret edeceksin. Ufak çaplı bir cinnet dediğim gibi. Bişeyleri kırabilirsin de. Biraz tehdit de edebilirsin. Senin hikayene çok benzer bir arkadaşım vardı. Buna benzer bir durum yaşadılar. Ilişkileri kesinlikle daha iyi bir noktaya geldi anne baba kendine çeki düzen verdi. Bazen alttan aldıkça karşı taraf ne kadar gaddarlaştığını görmüyor çünkü

Çok güzel yazmışsınız, çok teşekkür ederim. Kadın dayanışması da bir başka güzel ya hû

Haklısınız sanırım, pasif kalmanın bu yaşıma kadar sadece zararını gördüm. Sinir krizi geçirdiği an ters bir şey desem sonum mezar bile olabilor ancak daha sakin bir tartışmada artık benim de sesimi yükseltmem gerekiyor. Teşekkür ediyorum.

çok sağ olun

Elimden birşey gelmez ama anca dua edebilşrim. Bahtın yolun açık olsun inşallah mezun okuyup istediğin yerlere ulaşırsın. Ama arkana bakmaman dileğiyle. Bu toksit durumdan kendini kurtarmanı dilerim.

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de hala çocukluğumda ki travmaları atlatamiyorum, (50 yaşındayım) Dilerim sınavı kazanır ve kendini kurtarırsın. Biraz daha sabır.

ayni durumun abi versiyonunu 16-17 yaşına kadar yasayan birisi olarak, o zamanlar sosyal medyada sesimizi kolayca duyurma imkanı olsa bir dakika durmazdım , ki siz bunu annenizden 20 yasınıza kadar yaşıyorsunuz ve isteseniz bir kades tusuyla korkudan hizaya gelir. en azindan babaya bildirin.. benim babam da yoktu beni koruyacak.. lutfen daha fazla katlanmayın, dayak hicbir koşulda hicbir canliya olmamalı ...

kıyamam sana ben ..sen cokkk değerlisin..akıllısın.. başarılısın..tek suçun böyle kıymet bilmez bir anneye sahip olmak.. konuş babaciginla..anlat herşeyi.. kardeşin baban sen yaşayın beraber adamda kurtulsun yazık..

Annenin söylediği kadar da pasifssin galiba.İnsan küçükken tepki vermediyse büyümüşsün artık ,hiç mi açmaz ağzını.

Anlat artık babana, niye izin veriyorsun sana böyle yapmasına.Gerekirss karşılık ver aynı şekilde,korkar belki.

Off ne diyeceğim bilmiyorum

Başkası olsa sen de döv derim ama anne o statüyü hiç hak etmeyen birisi

Sesini çıkart bagır gerçekten bagır Kocaman oldun artık sana gücü yetemez

kadın sığınma evine gidebilir misin

Bak git ve darp raporu al önce sonra tehtit et şikayet ederim seni de tekrar mı yaptı şikayet et can güvenliğim yok de ve kadın sığınmaya başvur

O da bir hapis yüzü görsün aklı başına gelir belki darp raporu al kendin için ve kardeşin için

Linç edilicem ama gerçek fikrim bu.
Babana haber vereceksin, tekrarı olursa sen de evire çevire onu döveceksin.
Çocuğa el kalkar mı ya günah küçüklüğünden beri dövüyormuş

Bir kötegi hak ediyor doğurdu diye dövme Hakkı var ise kendince dayak yiyenin de karşılık verme hakkı var ben size hak verdim

Bu kadın dayagı hak ediyor net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…