- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Z kuşağı gençler zekisiniz:)doğru kişi olursa evlik güzel:)çocuk güzel mutlu mesut yaşarsını:) mantık,para%40 olsun geri kalan %60 sevgi temeli sağlam olur, bir kişiyle değil birkaç kişiyle görüş,gözü duymuş mantığından kaç liste kabarık olur çünkü bu insanlar hayatı yaşarlar ozgurluk onların hakkı sonunda senin ilkin onun ilki saçma sapan şeyler...kendi düşüncene karakterine uygun biriyle çık dolaş konuş sınırları bildikten sonra zararı ziyanı yok, tabi ilaki ten uyumu dersen ben tercihim etmedim ilaki resmi nikah:))herkesin tercihinde saygım sonsuz...
30 yaşında başladı serüven:)Ben hayatımda tek bir kişi olsun istedim istediğim oldu arada çatışmalar oluyor ama iyi biri,bu zamanda erkek bayan farketmiyor emin olmadan...
Cevapladığınız için teşekkürederim peki evliliğin zorlukları nelerdir ve hiç pişman oldunuz mu ben evlilik istemiyorum 32 ye kadar ancak ya erken evlenirsem diye korkuyorum hep20 yaşında evlenmeyi asla tavsiye etmem. Çünkü 24 yaş ile 26 yaş düşünceleri bile birbirini tutmuyor yeri geliyor. Kişiliğin tam oturmadan, kendi paranı kazanmaya başlamadan evlenme.
30 yaşında evlendim, iyi ki 30a kadar beklemişim
Sanırım evlendiğin kişi ile alakalı bir şey bu. Ben asla bir zorluk yaşamadım ve asla pişman olmadımCevapladığınız için teşekkürederim peki evliliğin zorlukları nelerdir ve hiç pişman oldunuz mu ben evlilik istemiyorum 32 ye kadar ancak ya erken evlenirsem diye korkuyorum hep
Evlilik başlı başına sorumluluk demek 20 yaşında da evlensen aynı sorun 30 yaşında da. Ama tabiki 20 yaşında evlenmeyi asla tavsiye etmem. Acelen ne? Önce kendi ayaklarının üzerinde dur.Hayatının baharındasın ve yapacak o kadar çok şeyin var ki. 27-30 yaşında yaşadıgın soruna, aldığın sorumluluğa ve olgunluga malesef 20 yaşında sahip değilsin. Sen sen ol ve sakın böyle bi yükün altına kendini sokma. Yazık olur gençliğineEvet kimse yok mu..
20 li yaşlar evlilik için erken o yaşlarda hayatı yasamak varken neden o kadar büyük sorumluluk almak ister ki insanMerhaba hanımlar 20 yaşında evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. (kendim için değil)
Ve sizler kaç yaşında evlendiniz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Ve mutlu musunuz evliliğini nasıl gidiyor yani ne gibi zorluklar var.
Hanımlar muhtemelen çoğunuz benden yaşça büyük ve tecrübelisiniz. Tecrübelerinizi bana anlatırsanız sevinirim. Ve bana verebileceğiniz tavsiyeler, öneriler, hayatla ilgili ne varsa yol gösterirseniz sevinirim...
Bence evlilik ruhen olgunlaşmış kişilere uygun okuyorum evlenipte 2 yıl ayrılan var birde aşkın bittiğini yazanlara kızıyorumMerhaba hanımlar 20 yaşında evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. (kendim için değil)
Ve sizler kaç yaşında evlendiniz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Ve mutlu musunuz evliliğini nasıl gidiyor yani ne gibi zorluklar var.
Hanımlar muhtemelen çoğunuz benden yaşça büyük ve tecrübelisiniz. Tecrübelerinizi bana anlatırsanız sevinirim. Ve bana verebileceğiniz tavsiyeler, öneriler, hayatla ilgili ne varsa yol gösterirseniz sevinirim...
Çok doğru söylüyorsun canım özellikle eşin ailesi çok önemli. Eşin ailesi kötü olunca yuva bir şekilde yıkılıyorBence evlilik ruhen olgunlaşmış kişilere uygun okuyorum evlenipte 2 yıl ayrılan var birde aşkın bittiğini yazanlara kızıyorum
kötü günler gelince hemen ayrılmayı kafa koyuyorlar önemli olan evleneceğin insan ile oturup konuşa biliyormusun arkadaşca
bence e iletin uyumda önemli birde kültür farkı varsa kavgalar anlaşmamazlıklar çok oluyor
İki insan için uyumlu olmasıda gerekiyor zaten aile gelini kabüllenmiyorsa sonuç boşanma oluyor birde kadınlar hemen hamile kalmamalı gidipevlenmeden önce korunma yöntemlerini öğrenmeli ve programlı planlı hamile kalmalı mümkünde birikmiş parası olmalı erkeğinde bu paradan haberdar olmamalı çünkü hamilelik ve çocuk ilk aylarda ağır yük birde maddi sorun varsa bu depresyona kadar gidiyor bir erkek asla insanın annesi gibi olamaz , kaynana zaten doğum ile birlikte iyi ilişkiler varsada çocuktan sonra bozuluyor
Çok doğru söyledin:) canım ancak ben çevremdeki evliliklerde baltıkça evlilikten soğuyorum. Birde en ideal evlilik yaşı 30 diye düşünüyorum insanın aklı daha bir oturuyor.Z kuşağı gençler zekisiniz:)doğru kişi olursa evlik güzel:)çocuk güzel mutlu mesut yaşarsını:) mantık,para%40 olsun geri kalan %60 sevgi temeli sağlam olur, bir kişiyle değil birkaç kişiyle görüş,gözü duymuş mantığından kaç liste kabarık olur çünkü bu insanlar hayatı yaşarlar ozgurluk onların hakkı sonunda senin ilkin onun ilki saçma sapan şeyler...kendi düşüncene karakterine uygun biriyle çık dolaş konuş sınırları bildikten sonra zararı ziyanı yok, tabi ilaki ten uyumu dersen ben tercihim etmedim ilaki resmi nikah:))herkesin tercihinde saygım sonsuz...
30 yaşında başladı serüven:)Ben hayatımda tek bir kişi olsun istedim istediğim oldu arada çatışmalar oluyor ama iyi biri,bu zamanda erkek bayan farketmiyor emin olmadan duygularınızı teslim etmeyin duygular yanlış karalar aldırıyor bazen elimizde olmadan...onerebileceklerim bu kadar eksikler çok benden daha tecrübeli bayan arkadaşlar var önerilerde bulunurlar inşallah,gençlik coşkulu güzel zamanlarınız olsun 10 sene sonra benimkiler de başlar:)))
Bana söylemiş olduğunuz bu söz altın değerinde :) kesinlikle sözleriniz her zaman aklımdaEn erken 30 şimdiki aklım olsa ah ah hayatı yaşamaya bak birdaha o yaşlara dönulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?