- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Z kuşağı gençler zekisiniz:)doğru kişi olursa evlik güzel:)çocuk güzel mutlu mesut yaşarsını:) mantık,para%40 olsun geri kalan %60 sevgi temeli sağlam olur, bir kişiyle değil birkaç kişiyle görüş,gözü duymuş mantığından kaç liste kabarık olur çünkü bu insanlar hayatı yaşarlar ozgurluk onların hakkı sonunda senin ilkin onun ilki saçma sapan şeyler...kendi düşüncene karakterine uygun biriyle çık dolaş konuş sınırları bildikten sonra zararı ziyanı yok, tabi ilaki ten uyumu dersen ben tercihim etmedim ilaki resmi nikah:))herkesin tercihinde saygım sonsuz...
30 yaşında başladı serüven:)Ben hayatımda tek bir kişi olsun istedim istediğim oldu arada çatışmalar oluyor ama iyi biri,bu zamanda erkek bayan farketmiyor emin olmadan...
Hayat o kadar kolay değil aşk karın doyurmuyor önce meslek lazım. Sizin tecrübelerinizi merak ediyorum evliliğin zorlukları nelerdir diyeBen evlenmiyorum canım arkadaşım. Bende erken dedim ama o toz pembe basıyor olaylara. Bende 30 dan önce düşünmüyorum nede olsa hay
Peki evlilikte başka ne gibi zorluklar var anlatırsanız sevinirim.Ben yalnızlığıma düşkün bir insanım ve bir tık soğuk mizaçlıyım. Evlilikle hayatımıza bir sürü tanımadığımız insan giriyor biraz daha sorumluluk yükleniyor kötü hissederken bile gülümsemek zorunda kaldığın yerler oluyor. Eşle bir sorun yaşamasan bile bekar değilsin artık bunun bile bir ağırlığı var insanın üstünde. Ben ilk yıl bu sebeplerle çok zorluk yaşadım sonra sonra adapte oldum.
Okuyorum ama o kadar para kazanırmıyım bilmiyorumBence önce oku güzel bir iş bul kariyer yap ve evine bir aşçı bir hizmetçi birde çocuğuna bakıcı tutacak maddiyata ulaştığında evlen.
Neden pişmansınız peki özel olmazsaCok erken. 23 de evlendim,o bile erken.
Simdiki aklim olsa 30dan sonra evlenirdim
Artık her kimse bu evlilik delisi siz ona iletirsiniz düşüncelerimiziBen evlenmiyorum canım arkadaşım. Bende erken dedim ama o toz pembe basıyor olaylara. Bende 30 dan önce düşünmüyorum nede olsa hay
Sana verebileceğim tek tavsiye, evlenme kafayı mı yedin bi 30 gör bakalım koca kaçmıyor. Kaçarsada kaçsın zaten evlenmeMerhaba hanımlar 20 yaşında evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. (kendim için değil)
Ve sizler kaç yaşında evlendiniz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Ve mutlu musunuz evliliğini nasıl gidiyor yani ne gibi zorluklar var.
Hanımlar muhtemelen çoğunuz benden yaşça büyük ve tecrübelisiniz. Tecrübelerinizi bana anlatırsanız sevinirim. Ve bana verebileceğiniz tavsiyeler, öneriler, hayatla ilgili ne varsa yol gösterirseniz sevinirim...
Aman canım zaten çevremde göre göre soğudum evliliktenSana verebileceğim tek tavsiye, evlenme kafayı mı yedin bi 30 gör bakalım koca kaçmıyor. Kaçarsada kaçsın zaten evlenme
Aslinda tek sebebi okulun yeni bitmis olup daha is hayatina atilmadan evlenmemden dolayi. Cok rahat buyudum,ekonomik yöndende. Evlenince is degistiNeden pişmansınız peki özel olmazsa
O zaman evlenmeyin neden evleniyorsunuz ki? Biriktirdiğiniz parayla birlikte mutlu mesut yaşamayın. İnsan eşine güvenmeyecekse kime güvenecek? Kasap Ali bey’e mi? Eşim benden para gizlerse öğrendiğim an boşarım.Çok doğru kesinlikle insanın birikmiş gizli parası her zaman olmalı hayat bu insanın başına neler geliyor özellikle hiçbir kadın eşine sırtını dayamamalı tamamen güvenmemeli
Gerçekten rüya aleminde yaşıyorsunuz. Erkekler neyse ama kadınların birikmiş parası olmalı neden? Çünkü şeytanda bir zamanlar melekti. İnsanoğlu çiğ süt emmiş herşey beklenir yarın bir gün bir şey olduğunda rahat boşanabileyim diye gizli param varO zaman evlenmeyin neden evleniyorsunuz ki? Biriktirdiğiniz parayla birlikte mutlu mesut yaşamayın. İnsan eşine güvenmeyecekse kime güvenecek? Kasap Ali bey’e mi? Eşim benden para gizlerse öğrendiğim an boşarım.
Çoluk çocuk düşünceleri sizinkiler büyümeden evlenmeyin
Ayrıca ben kendimi tamamen bir adama teslim edemem.Gerçekten rüya aleminde yaşıyorsunuz. Erkekler neyse ama kadınların birikmiş parası olmalı neden? Çünkü şeytanda bir zamanlar melekti. İnsanoğlu çiğ süt emmiş herşey beklenir yarın bir gün bir şey olduğunda rahat boşanabileyim diye gizli param var
Ohoo evlenmeden boşanmayı düşünmekGerçekten rüya aleminde yaşıyorsunuz. Erkekler neyse ama kadınların birikmiş parası olmalı neden? Çünkü şeytanda bir zamanlar melekti. İnsanoğlu çiğ süt emmiş herşey beklenir yarın bir gün bir şey olduğunda rahat boşanabileyim diye gizli param var
Evet hazırım ben çok kazık yemiş bir insanım bu saatten sonra bir erkeğe kendimi tamamen teslim edemem.Ohoo evlenmeden boşanmayı düşünmekevlilik için hazırsınız bence
Yavrum 18-20 yaşlarındasındır muhtemelen, ne kazıgı yedin allah aşkına? Ya da neleri kazık sandınEvet hazırım ben çok kazık yemiş bir insanım bu saatten sonra bir erkeğe kendimi tamamen teslim edemem.
Sen hiç çevrende aldatılan kadın VS görmüyor usun? Sen ilk mesajında güvenden bahsediyorsun ancak insan babasına bile güvenmemeli hele ki bu zamanda ben şahsen kimseye güvenmem babama bile. Ayrıca yediğim kazıkları sana burada tek tek açıklayacak değilim kardeşim dediğim insanların bile beni kötüye sürüklediği i gördüm var gerisini sen düşün insanın kardeşten saydığıda böyleyse diğerlerini aklım almıyor.Yavrum 18-20 yaşlarındasındır muhtemelen, ne kazıgı yedin allah aşkına? Ya da neleri kazık sandın
Kimse sana evde otur kocadan para bekle dövse de sövse de otur demiyor ki, öncelikle eline mesleğini al ve çalış paranı kazan. Para yine biriktir ama -gizli- değil. Ben maaşıma hiiiç dokunmam, birikir durur. Yarın boşanırsam o parayı da ben alırım muhtemelen ama işte gizli değil. Eşimle ortak kararımız bu yönde. Gizli yapamazdım, olmamalı. Eşler arasında gizli saklı olmamalı. Eğer senden para esirgeyen parana göz koyan alacağın iki kuruşluk şeylere karışan biriyse zaten evlenme, evliysen de çek git boşa. Bu kadar ve basit
Çocuk için 23,25 ideal yaş, misal ben 40 oğlum 6 yaşında kızım 3 çocuklarıma haksızlık yapmışım gibi geliyor en güzel zamanları, inşallah sağlıklı bir ömür nasip olur bize,evliliğin sorumlulukları çok çocuk,ev, aileler bir bütün,özelikle eş tarafı anlaşamadığımız olursa çok fena:)))herkes duracağı yeri bilse,anlayış genellikle hep bayanlardan bekleniyor buda yorucu,saymakla bitmez herkesin yaşayacağı şeyler farklı biraz size çevrenize seçimlerinize karakter vb herşey belirliyor,evlilik güzel mi sorarsanız güzel en kötü tarafı saygısızlık ve sadakatsizlik bunlar telafisi olmuyor,beklenti az olsun...karşı tarafa yönelik hayatınızın seyri gitmesin yeri geldiğinde tiyatro, sinema, yemek, gezmek saymakla bitmeyen şeyleri tanımı yapamadım:)yanliz yapmayı deneyin ben ilk zamanlar hep eşimden bekleyen biri oldum çok beklenti ikimizde yordu ben değişiklik yaptım daha iyi daha özgürce daha bir güçlü oldum güzel oldu:)anlat anlat bitmez:))))Çok doğru söyledin:) canım ancak ben çevremdeki evliliklerde baltıkça evlilikten soğuyorum. Birde en ideal evlilik yaşı 30 diye düşünüyorum insanın aklı daha bir oturuyor.
Size çok mutluluklar diliyorum arada çatışmalarda tuzu biberi :)
Valla çok erken bir yaş. Tabi hazır olmakla alakalı birazda ben hazırım evliliğe yaparım çocukta da zorlanmam işte önemli değil dersen okey. İşten kastım o yaşta hem iş hem ev hem çocuk çok zorluyor. Kişiden kişiye değişse de genelde o yaşta evlenenlerin pişmanım dediğini duyardım. Çünkü tam olgunluğun oturmadığı nasıl denir tam olarak bilmiyorum ama mantıklı düşünülmeyen yaşlar olduğu için ilerisin de keşke evlenmeseydim, okusaydım, şunu yapsaydım, yurt dışına gitseydim, kendimi geliştirseydim... gibi pişmanlıklar oluyor. Benim kuzenim sosyolojiyi hazırlık dahil 5 yıllık bölümü 3 yılda üstten alarak bitirmişti evlenmek için zamanında evlendiğini düşünüyordu ama çok mutsuz ve onu gördüşçe üzülüyorum daha beraber yapacak çok güzel planlarımız vardı kaldı. Hayır çok aşıkta değildi niye yaptı anlamadımMerhaba hanımlar 20 yaşında evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. (kendim için değil)
Ve sizler kaç yaşında evlendiniz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Ve mutlu musunuz evliliğini nasıl gidiyor yani ne gibi zorluklar var.
Hanımlar muhtemelen çoğunuz benden yaşça büyük ve tecrübelisiniz. Tecrübelerinizi bana anlatırsanız sevinirim. Ve bana verebileceğiniz tavsiyeler, öneriler, hayatla ilgili ne varsa yol gösterirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?