20 yaşından sonra tanşmak

Kız doğru söylemiş herkes lisede üniversitede hadi olmadı iş yerinde tanışıyorondan sonrası kendi çabana kalmış ama 21 yaşındasın internet diye birşey var gözünü aç illaki biri çıkar şimdiden bunalıma girilir mi?

biz onun kilolarına laf mı ediyoruz ki o bizim 30 u geçmiş yaşımıza takmış tee allahımmm
Kilo çok daha büyük bir engel bu arada beğenilme konusunda. Bana sorsan 20 yaşında 90 kilo birini mi yoksa 40 yaşında fit birini mi tercih edersin diye, 40 ve fiti tercih ederim. Birçok insan da öyle der. Sorunu yanlış yerde arıyor.

ciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
tamam buluşursun cart curt ama
o yaşta düzgün adam olmaz
ya hayat o kadar tekdüze degil ya
düzgün adam diye evlendiklerin ne haltlar karıstırabiliyor
uzaktan hayta görünenler evlendikten sonra adam gibi de cıkabiliyor
ama genel kanım 30 üstü oldugunda ne istedigini daha bir biliyorsun
ve bence daha iyi adamı daha rahat secebiliyorsun
tabi dogum cocuk vs acısından 30 üstü daha zor maalesef bu da bir gercek
20li yaslarda dogurmak cocuk bakmak daha kolay

KudrAlobar ın banı ne zaman bitecek bilgisi olan var mı ?

Yorumunu beğenmedikleri kişiyi göz ardı edebilirler; ilgili yorumu onlar görmez, olur biter.

Konudan üye engellemekte garip bir şekilde kullanılıyor. Beğenilen yorum sebebiyle , yorum dahi yapmadığınız konudan engellenebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
artık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Troll olma ihtimalinden bağımsız olarak yazayım;
İlk eşimle 17 bitince tanıştım. 7 yıl sevgili 1 yıl nişanlı 1.5 yıl evli kaldım. Hayatımı alt üst eden, benliğimi yok eden, beni mahveden bir ilişkiydi.
27 yaşında ise hayatımın aşkıyla tanıştım. Sahip olduğum değeri hissetmemi sağlayan, tamamen güvende hissettiğim bir ilişki ve evlilik yaşadım/yaşıyorum.
Benzer hikayeleri 40 yaş için bile duyuyorum. Yani sonuç olarak konu kilit. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…