- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.387
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
troll değil ooo.yıkmayınnn beniii.o kadar akıl verdimmmmm.yapmayın etmeyinnnnVanessa nickini Troll'üm ben yapsana, insanlar böyle bı levelda salak olabileceğine inanıp ciddi yorum yapiyo arada. Milletin vaktine yazık.
O zaman 20 sinde menepoza gireceğini sanan kusbeyinli bı arkadaş kendisitroll değil ooo.yıkmayınnn beniii.o kadar akıl verdimmmmm.yapmayın etmeyinnnn
heee o doğru bakkkO zaman 20 sinde menepoza gireceğini sanan kusbeyinli bı arkadaş kendisi
Bu daha kötü ki.O zaman 20 sinde menepoza gireceğini sanan kusbeyinli bı arkadaş kendisi
Ceycey'in emekleri boşa mı gitsin?Bu daha kötü ki.
zorunlualan bundan kat kat mantıklı kadın.bunda mentalite bir tuhaf.kim tanışmadığı çocuğun annesine oğlundan hamileyim demeyi düşünür?Ceycey'in emekleri boşa mı gitsin?
Kim nette fotosunu beğendiği adama limonlu turtam diye mesaj atar, kim adamın anasına gidip hamileyim al beni oğluna demeye kalkarzorunlualan bundan kat kat mantıklı kadın.bunda mentalite bir tuhaf.kim tanışmadığı çocuğun annesine oğlundan hamileyim demeyi düşünür?
gecenin 3 ünde ağda yapmak pekii?patronun gömleğini koklamak gizli gizli.say say bitmez maceraları bu kızınKim nette fotosunu beğendiği adama limonlu turtam diye mesaj atar, kim adamın anasına gidip hamileyim al beni oğluna demeye kalkar
Temmuzda dönecek. Benim de hiç hoşlanmadığım, ciddi antipati duyduğum üyeler var burada. Kimseyi de gidip çocuk gibi onu siteden atın bunu siteden uzaklaştırın, öyle yorum yapıyor, böyle yorum yapıyor diye şikayet etmiyorum. Ne münasebet yöneticilere mesaj bile yazmadım hiç. Koskoca kadınların işi getirdikleri hâle bak, göz ardı et geç işte. Örtmenim örtmenim diyip şikayet eden çocuklar gibiler.@KudrAlobar ın banı ne zaman bitecek bilgisi olan var mı ?
Yorumunu beğenmedikleri kişiyi göz ardı edebilirler; ilgili yorumu onlar görmez, olur biter.
Konudan üye engellemekte garip bir şekilde kullanılıyor. Beğenilen yorum sebebiyle , yorum dahi yapmadığınız konudan engellenebiliyorsunuz.
Kim yapmış ki şikayeti?Temmuzda dönecek. Benim de hiç hoşlanmadığım, ciddi antipati duyduğum üyeler var burada. Kimseyi de gidip çocuk gibi onu siteden atın bunu siteden uzaklaştırın, öyle yorum yapıyor, böyle yorum yapıyor diye şikayet etmiyorum. Ne münasebet yöneticilere mesaj bile yazmadım hiç. Koskoca kadınların işi getirdikleri hâle bak, göz ardı et geç işte. Örtmenim örtmenim diyip şikayet eden çocuklar gibiler.
Bir tane üye Kudrayı şikayet ettiğini söylemişti, hatta yöneticilerin gönderilerinin altına uzun uzun yazmıştı. Konu açmaya korkuyorlarmışKim yapmış ki şikayeti?
Okudum onları, Kazen'in yorumlarını da okudum. KudrA yasağı kalksa da geri döner mi ben asıl onu merak ediyorumBir tane üye Kudrayı şikayet ettiğini söylemişti, hatta yöneticilerin gönderilerinin altına uzun uzun yazmıştı. Konu açmaya korkuyorlarmış
Temmuzda dönecek. Benim de hiç hoşlanmadığım, ciddi antipati duyduğum üyeler var burada. Kimseyi de gidip çocuk gibi onu siteden atın bunu siteden uzaklaştırın, öyle yorum yapıyor, böyle yorum yapıyor diye şikayet etmiyorum. Ne münasebet yöneticilere mesaj bile yazmadım hiç. Koskoca kadınların işi getirdikleri hâle bak, göz ardı et geç işte. Örtmenim örtmenim diyip şikayet eden çocuklar gibiler.
ben bazen nefret ettim ondan bazen çata çat kavga ettim bazen güzel sohbetlerimiz oldu ama asla siteden gitsin diye düşünmedim.her çeşit üye var burada.o da onlardan biri.kalmalı sitede .gene kavga edeceğim tartışacağım ama gelsinTemmuzda dönecek. Benim de hiç hoşlanmadığım, ciddi antipati duyduğum üyeler var burada. Kimseyi de gidip çocuk gibi onu siteden atın bunu siteden uzaklaştırın, öyle yorum yapıyor, böyle yorum yapıyor diye şikayet etmiyorum. Ne münasebet yöneticilere mesaj bile yazmadım hiç. Koskoca kadınların işi getirdikleri hâle bak, göz ardı et geç işte. Örtmenim örtmenim diyip şikayet eden çocuklar gibiler.
2 ay sanırım.
Ama haketmedi bence.
haklısın suyu çıkmıştı uyarılmalıydı devamlı ama siteden men edilmek de olmaz bence.bunu en gıcık olan kişilerden biri yani ben yazıyorum bu arada.site yönetimi en doğrusunu bilir bir bildikleri vardır diyorum.kararlarına saygılıyımdır her zaman.ben onlarca kez banlandım bir kere sorgulamadım haketmişimdir dedim geçtim.yönetim bizlerden fazla bilgiye sahip üyeler hakkında sonuçtaYoo gayette hakediyordu, suyunu çıkarmıştı çünkü yerli yersiz, kankileri dışında herkese tepeden tepeden sallıyordu.Hepiniz salaksınız ben hariç kafasındaydı.Kimse kimseye bu kadar kibir kusamaz, yorumları gözardı etmek mi üsluba dikkat etmek mi?bence ikincisi..
artık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
fotoğrafı koymayaydın iyiydi.vanessa da bu çocuğa bile aşık olacak kapasite var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?