20 yi veren 5 ide verir

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.404
798
Selam yeni sayfa, yeni baslangic, yeni seruven.Kisa bir sure once 20 kilo verdim ve biraz istirahat ettikten sonra son bir hamleyide bu sayfada verip bu kilo isini noktalayim dedim.20 kiloyu vermeye karar verdimde sifir bilgiyle ise baslamistim ve basarip diyet grubum olan 13.takimdan mezun olmustum.Burda yeri gelmisken yeniden 1000 lerce tesekkurler kaptanima ve takim hatta donem arkadaslarima.Simdi son bir 5 kilo diyerek yeniden kollari sivadim.Yarin basliyorum diyorum ve biliyorumki fazla uzatmadanda kendi kendimi tebrik ederek sonlandiracagim.Bu kez daha sansliyim en azindan ogrendiklerim ve deneme yoluyla elde ettigim deneyimlerim var.Diyete baslarken hep derler ki hedeflerinizi kucuk tutun.Benim ilk hedefimde 5 kilo haydi bakalim baslayalim.
Benimle beraber denemek isteyenler sayfam sizi bekliyor.

Bugun resmen catlayana kadar yedim.Niyesini bilmiyorum.Ama yarin yeni bir gun.Yeni bir yolculuk.Yeni ogreneceklerimle gidecek kilolarimin basliyacagi gun.

Kim demisse sezeryan gobegi gitmez diye halt etmis.Insallah resimlerimle burdan gun gun sekle girdimi belgeleyecegim kendime.3 COCUK ANNESIYIM AMA GOBEK GITTI.DAHADA GIDECEK VE GERILECEK.

Neden bilmem ama kilo verme seruvenim bana cok eglenceli gelmisti.Hic duraklamadan, motivem bozulmadan, yediklerimi kaytarmadan sonuca ulasmistim.Demekki dogru yoldaydim.Su anki kilomdan daha zayif gorundumu soyluyorlar sanirim bunuda spora harekete borcluyum.

bende hedefime ulaştığımda. bir 5 kilo daha vermek istiyorum. tabi hiç 50 lili rakamlara düşmediğim için net değil bu düşüncem. umarım sizde hedefinize ulaşırsınız ki ulaşırsınızda görünen köy klavuz istemez :) 20 kg yi ne kadar sürede verdiniz?

bende hedefime ulaştığımda. bir 5 kilo daha vermek istiyorum. tabi hiç 50 lili rakamlara düşmediğim için net değil bu düşüncem. umarım sizde hedefinize ulaşırsınız ki ulaşırsınızda görünen köy klavuz istemez :) 20 kg yi ne kadar sürede verdiniz?

hedefine hedefimle beraber gidebiliriz istersen.ben 05.11 de diyete basladim ve cok kisa surede vermistim.

yaa o göbüş nasıl gitti şuan en çok onu merak ediyorum neler yaptınız özel bi hareket kür:53:

yaa o göbüş nasıl gitti şuan en çok onu merak ediyorum neler yaptınız özel bi hareket kür:53:

ben ekstra birsey yapmadim cunku henuz yasini doldurmamis bir kizim var ve sezeryanla dogdu.O nedenle bolgesel incelme adina birsey yapmadim ama resmimi ekledimde bakarsin gobegimde kalmadi ki; ben 3 cocuk annesiyim.Sanirim yediklerim ve duzenli yuruyusum bu sonucu sagladi.

Bir dunya kitap, yorum vs..........okudum ve kilo vermenin tek bir seye bagli oldugunu ogrendim.Oda kararlilik.Yaparim diyerek baslamak lazim.Bagira bagira soyluyorum ki hic sapitmadan kilo verecem.Arada yapilan kacamaklar insanin demoralize olmasina sebep oluyor.Cunku bu gun yedik diyeti bozduk ya yarin tarti +gosterir ve biz o moralle ipin ucunu kaciririz.Ama olmayacak eminim.Cunku nasil sapittiysak onu dengelemeyide bilmeliyiz.

Bilimsel arastirmalara gore gobek eriten en etkili spor yuruyus.Sekillendirmek icin se plates vs.....oneriliyor.Ben once gercekten kilo verdim yagdan.Bunuda duzenli yag olcumleriyle takip ettim.SOn donemdede (yani simdi) sekillendirmeye calisacagim.

Beril uygun görürsen bende seninle Kilo vermeserüvenimedevam etmek istemiyorum :) Sne bir takım ve kaptanla yapmışsın benim kaptanımda sen ol :) 3 haftadır profesyonel diyet uzmanından destek alıyorum, Bugün itibareiylede yürüyüşe başladım ( havalar anca düzeldi) .. 3 haftada 2.5 kilo verebildim ve 2 kilosu yağdan gitti.. Neden bu kadar az verdim bilemiyorum, aslında bir sağlık sorunumda yok ama neyse :) bu arada 65.5 ile başladım, şuan 63'üm, hedefim 54-55 kilo olmak İnşallahhh , En son o kiloyu 10 yıl önce kızıma doğum yapmadan önce gördüm. 2 çocuk annesiyim .. :emir_bebek::nazar:

yaklasik 2 aydir ne diyet yapiyorum nede spor nede baska birsey ve kilo alimim yanlizca 1 kilo.Yani ben gercekten dogru zayiflamisim, yagdan vermisim.Hic sok diyet uygulamamistim dedim ve bu sayfayi acmadan tam 7 gun , koca bir hafta kalana diyeti yaptim bir haftanin sonunda 2,9 kilo verdigim gorunuyordu.Nasil seviniyorum bilemezsiniz.Diyetim bitti 3 gun sonra tartildimda ben yine lahana isgencesine baslamadigim kilomdaydim.Koca bir hafta ac kaldimami yaniyim, kusmuk gibi bir seyi ictimemi yoksa sonucami.Bir kez daha anladim ki, benim kalici bir cozume ihtiyacim var.Bu kararlada yeniden geldim sayfami actim ve zayiflayacam.Aslinda zayiflamak degil benimki yemek myemeyi ogrenmek gibi birsey.

Beril uygun görürsen bende seninle Kilo vermeserüvenimedevam etmek istemiyorum :) Sne bir takım ve kaptanla yapmışsın benim kaptanımda sen ol :) 3 haftadır profesyonel diyet uzmanından destek alıyorum, Bugün itibareiylede yürüyüşe başladım ( havalar anca düzeldi) .. 3 haftada 2.5 kilo verebildim ve 2 kilosu yağdan gitti.. Neden bu kadar az verdim bilemiyorum, aslında bir sağlık sorunumda yok ama neyse :) bu arada 65.5 ile başladım, şuan 63'üm, hedefim 54-55 kilo olmak İnşallahhh , En son o kiloyu 10 yıl önce kızıma doğum yapmadan önce gördüm. 2 çocuk annesiyim .. :emir_bebek::nazar:

Ben cok mutlu olurum bir ara sana haftalara gore kilo verme cizelgemi ekleyimde bak.Bence super vermissin.Benim istedigim aslinda bir kac arkadasla beraber yasam kocu gibi zayiflamakti.Birbirimizi gozetip, yanlilarda duzelterek yola devam etmek.Hos geldin canim.

Kilo verme konusunda aklima gelmisken yazayim, bir gr.kas 9 gr.su tutuyor.Yani kastan bir kilo kaybi tartida bize 9 kilo gelir.Nede seviniriz ama cok sagliksiz.Oysa kas oranimiz artsada tarti biraz fazlada gosterse biz bedenen inceliriz cunku kas yagdan agirdir.

Insan diyetteyken sanirim daha rahat oluyor.Bir gun once okuz gibi bilerek yedimki bu rahatsizlik uzun sure aklimdan cikmasin.

Günaydın Beril :) Sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık suyumu içtim, 1 tane haşlanmış bol pul biberli yumurta ve yarım hellim peynir yedim, 1 kare kepekli ekmeğimi, salatalık, marul ve yeşilbiber yedim, yeşil çayımı içtim :)

BUgün hava biraz serin inşallah yürüyüşe çıkabilirim. diyetisyenim bize haftada 1 gün ödülgünü veriyor ve ben 3haftadır bu ödülgününü abartıyorum, belkide çok etkiliyor kilo vermemiz.. Geçen hafta çok hareketsizdim, sürekli oturdum, o yüzden 62.4'e inmişken 63'e çıktım ama sadece ödemdi... Hatta 600 gr yağdan bile vermiimamabana hareketsiz olmak zararlı :( Cumartesi günü kontrolümde inşallah 63'yi görebilirim :54:

Günaydın Beril :) Sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık suyumu içtim, 1 tane haşlanmış bol pul biberli yumurta ve yarım hellim peynir yedim, 1 kare kepekli ekmeğimi, salatalık, marul ve yeşilbiber yedim, yeşil çayımı içtim :)

BUgün hava biraz serin inşallah yürüyüşe çıkabilirim. diyetisyenim bize haftada 1 gün ödülgünü veriyor ve ben 3haftadır bu ödülgününü abartıyorum, belkide çok etkiliyor kilo vermemiz.. Geçen hafta çok hareketsizdim, sürekli oturdum, o yüzden 62.4'e inmişken 63'e çıktım ama sadece ödemdi... Hatta 600 gr yağdan bile vermiimamabana hareketsiz olmak zararlı :( Cumartesi günü kontrolümde inşallah 63'yi görebilirim :54:

Gunaydin fistigim,
sana ekmek konusunda cok basit bir sey soylemek istiyorum. 1 dilim ekmek 60 kalori ama eger o dilimi kizartip yersen 35 kalori aklinda olsun.Onemli olmasi yagdan gitmesi zaten.Evde birseyler yap disari cikamasanda.Biraz hareket etmek istahi kesiyor hem.Her hafta mi gidiyorsun kontrollere, birde boyun kac canim 63 kilo cok gibi gelmiyor kulaga.

dun gercekten abartmanin otesini yapmisim.Vur demisler oldurmusum resmen.Sabah korkunc bir mide agrisiyla uyandim.Bir kez daha pisbogazligimdan nefret ettim yawww.Ama gecti bugun yeniden basliyoruz ve istedimiz elbiseleri, vucudu gormedende bitirmiyoruz.

Gunaydin fistigim,
sana ekmek konusunda cok basit bir sey soylemek istiyorum. 1 dilim ekmek 60 kalori ama eger o dilimi kizartip yersen 35 kalori aklinda olsun.Onemli olmasi yagdan gitmesi zaten.Evde birseyler yap disari cikamasanda.Biraz hareket etmek istahi kesiyor hem.Her hafta mi gidiyorsun kontrollere, birde boyun kac canim 63 kilo cok gibi gelmiyor kulaga.

Aaa ekmek konusunu bilmiyordum... Tost makinasında kızartsam olurmu? , hemde sıcak sıcak yemiş olurum :1: evet kontrollerim her Cumartesi... Bu ay Cumartesi günü doluyor :) evde yapamıyorum küçük oğlum var bu sefer beni taktlit etmeye çalışıporasını burasını incitir diye korkuyorum :( Birde Açıköğretim Sosyoloji okuyorum ben, vize ayındayım ve ister istemez ders çalıştığımiçin oturuyorum. Hava düzeldi Allahtan sauna eşfomanlarımı giyip 1 saate yakın yürüyüm yine :) Boyum 1,57 :(

dun gercekten abartmanin otesini yapmisim.Vur demisler oldurmusum resmen.Sabah korkunc bir mide agrisiyla uyandim.Bir kez daha pisbogazligimdan nefret ettim yawww.Ama gecti bugun yeniden basliyoruz ve istedimiz elbiseleri, vucudu gormedende bitirmiyoruz.

Haftasonları misafirimoluyor benim, ee pastaydı börekti yapıyorum, ödülgünüme denk gelincede kontrol edemiyorum kendimi :(

Ara öğünümde 3 kuru kayısı ve kendi hazırlaıdğımbitkiçaını içtim( barut ağacı kabuğu+biberiye-mate çayı+yeşil çay +çucuk tarçın)

Bu arada Öğlen menüm,karnıbaharı haşlayıp yoğurtla yiyeceğim, yanına da 1 dilim ekmek ve yetiştirebiirsem salata :)

Son düzenleme:
Back
X