20 yi veren 5 ide verir

kuzularim, tombul kebeleklerim bende demin yarim ayvayi goturdum hurremin seyrederken.

Tartılma Günü Cumartesi olsun lütfeeen. Diyetisyen Kontrolüm o zaman çünkü, Tartılamıyorum evde :(

ben kanguruyla kucakta yururdum yada babaanneye muracat ederdim.

insallah canim, ama herkese ayri liste veriyorlar diye umuyordum ben.

ben taşıyamazım o kadar belim kopuyor hemen
ben aynı diye tahmin ediyorum canım
yani diyetler genelde birbirine benziyorda
neyse görücez...
hatta tvde diyetisyenlere bakıyorum
aynı benim yaptığım gibi diyet tarifi veriyorlar...

Son düzenleme:
Bugun resmen catlayana kadar yedim.Niyesini bilmiyorum.Ama yarin yeni bir gun.Yeni bir yolculuk.Yeni ogreneceklerimle gidecek kilolarimin basliyacagi gun.

ya biz neden böyle yapıyoruz ki bugün son gün diyip bir başlıyoruz ondan sorrada 1 hafta yediklerimiz tekrardan eritmeye çalışıyoruz bende adet döneminde olunca biraz işler karıştı 3 kilo verdim sanırım 5 kilo geri almışımdır:( hep bu sefer vercem diyorum ama şu boğazımı bir türlü tutamıyorum buraya bu yüzden kayıt oldum desteğe ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr:)

kahveler benden biliyorsun :38:
canim sen geldinya kahve bahane sohbetin sahane

ben taşıyamazım o kadar belim kopuyor hemen
ben aynı diye tahmin ediyorum canım
yani diyetler genelde birbirine benziyorda
neyse görücez...
hatta tvde diyetisyenlere bakıyorum
aynı benim yaptığım gibi diyet tarifi veriyorlar...
bak bak canim sen fikirlerini gel paylas bizimle.sende ne bilgiler var kimbilir.Once bizi zayiflat sonra kendini haydiiiii
Vallahi elif kucak delisi bir cocuk ve benim baska carem yoktu balkonda bantta yuruyordum oda hava aliyor gibi oluyordu.

ya biz neden böyle yapıyoruz ki bugün son gün diyip bir başlıyoruz ondan sorrada 1 hafta yediklerimiz tekrardan eritmeye çalışıyoruz bende adet döneminde olunca biraz işler karıştı 3 kilo verdim sanırım 5 kilo geri almışımdır:( hep bu sefer vercem diyorum ama şu boğazımı bir türlü tutamıyorum buraya bu yüzden kayıt oldum desteğe ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr:)

Ah bi bilsem neden yaptimizi bazen yemekten karnim midem agriyor.Ama yok sanki yarin diyete baslayacak ben degilim gibi yiyorum.ozellikle adet donemi inanki korkunc.ben yerken inanki annem korkardi yeter bak kotu olacan diye.
Diyorum ya diyet degilde yemek yemeyi ogrenmemiz lazim.
kendim gibi birini gordum ya icim rahatladi sanki beni yazmissin bi tanem.

[SUP][SUP]Gunaydin kizlar
hepimize hafif bir gun diliyorum[/SUP][/SUP]

Demmayim sirkeli suyumu ictim tadi fena degil canim ya.Yada ben sirkeyi azmi koydumda oyle.1 bardak suya 1kk sirke

umarım bugün hafif bir gün olcak diyetisyenimin dediklerini yiyerek güne başladım :)

gunaydin olsun canim
ben bugun bayagi hafif uyandim, sanirim beynim kabul etti yeni bir duzene gectimi. Dun cok kotuydu cunku benim gece mutfak ziyaretlerim meshurdur.Sanki saati kurmus gibi 3 te uyandim yine.iIstikamet buzdolabi, actim soyle bir baktim yok olmaz buradaki kizlara sozum var, hedefim var deyip iki yudum sut icip kivrana kivrana uyudum.

kesin bir karar verdim aksam cok dayanamaz halde olmazsam meyve yada ara mahiyetinde bir sey yemiyecegim.

Günaydın :)

bende kahvaltımı listeme uygun yaptım ara öğünüm olan 3 adet kuru kayısıda yedim.. Ama günde 2 lt su içememe rağmen ve kuru kayısı vs tüketmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum 2 aydır. Diyetisyenimi aradım ama hastası varmış arayacak, bakalımne diyecek? Kabızlık için önerisi olan var mı?

Beril sakın kaçamak yok, Saat 3'te buzdolabının önüne gitmen senin OBEZ olamanın ilk adımıdır unutma! 1 kere yersen devamı gelir, Nefsimize hakim olacağım, Ve içimizdeki güzel bayan bedenimize de yansıtıyp, bedeni de güzel bayan olacağız :21::21:

canim ben hep cektim o sorunu kronik haldeyim bazen haftayi bile deviriyorum ve ilacla hallediyorum.
ama kuru ergi geceden suya koyup sabah suyunu ic kuruyuda de biraz rahatlatir.3-4 erik kadar

ben yuruyuse gidip gelecem bakalim kac dakika elif hanim izin verecek

canim sen geldinya kahve bahane sohbetin sahane

bak bak canim sen fikirlerini gel paylas bizimle.sende ne bilgiler var kimbilir.Once bizi zayiflat sonra kendini haydiiiii
Vallahi elif kucak delisi bir cocuk ve benim baska carem yoktu balkonda bantta yuruyordum oda hava aliyor gibi oluyordu.

Ah bi bilsem neden yaptimizi bazen yemekten karnim midem agriyor.Ama yok sanki yarin diyete baslayacak ben degilim gibi yiyorum.ozellikle adet donemi inanki korkunc.ben yerken inanki annem korkardi yeter bak kotu olacan diye.
Diyorum ya diyet degilde yemek yemeyi ogrenmemiz lazim.
kendim gibi birini gordum ya icim rahatladi sanki beni yazmissin bi tanem.

maşallah sana o kadar uzun nasıl tuttun
ben diyete başlayana kadar sen zaten
çoktan zayıflamış olursun bebeğim...

Günaydın :)

bende kahvaltımı listeme uygun yaptım ara öğünüm olan 3 adet kuru kayısıda yedim.. Ama günde 2 lt su içememe rağmen ve kuru kayısı vs tüketmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum 2 aydır. Diyetisyenimi aradım ama hastası varmış arayacak, bakalımne diyecek? Kabızlık için önerisi olan var mı?

Beril sakın kaçamak yok, Saat 3'te buzdolabının önüne gitmen senin OBEZ olamanın ilk adımıdır unutma! 1 kere yersen devamı gelir, Nefsimize hakim olacağım, Ve içimizdeki güzel bayan bedenimize de yansıtıyp, bedeni de güzel bayan olacağız :21::21:

kabızlık için benim diyetisyenim bana kefir içmemi söylemişti
kefir hazım için çok iyi
içinde hazmı kolaylaştırıcı bakteriler var
ama içim kefir alın
günde 1 bardak için
hem çok sağlıklı
ama bana çok kar etmedi

kabızlık için benim diyetisyenim bana kefir içmemi söylemişti
kefir hazım için çok iyi
içinde hazmı kolaylaştırıcı bakteriler var
ama içim kefir alın
günde 1 bardak için
hem çok sağlıklı
ama bana çok kar etmedi

Maalesef Kıbrıs'ta içim kefir yok ki :( Aradım doktorumu mevsim geçişlerinde normal dedi. Cumartesiye kafar bekleyelimolmazsa bitkisel ilaçla hallederiz dedi :( Karnıyarık vardı bu haftakilistemde onu yap bu akşam dedi.. bende karnıyarığı bol ekmeksiz yiyemem, kabak oturtma yapacağım onun yerine.. AnneciğimAntep'li ne güzel de yapardı Kabak oturtmayı, kulakları çınlasın, annemi özledim ben, Ah şu gurbetlik :43:

kizlar yuruduk tam 40 dakikacik, dusumu aldim yemeklerimi yaptim.
Ogle yemegi konusunda caresizim sabah erkenden kahvalti yapiyorum sonra oglene dogru spor yaptigimda en az 2-3 saat sonra yemekyemem gerekiyor o zamanda aksam yemegiyle arasi yakin oluyor.bende oglen meyve yemeye karar verdim.
kendimi acayip rahat hissediyorum.yasasin az yemek

Back
X