merhaba canım ben 2007 ağustos annesiyim..geriye dönüp baktığımda keşke dediğim bir kaç şey oldu..mesela ben kızımı 2 yaşına kadar emzirdim..6 ay sadece anne sütü verdim.katı yiyecek olayına geçince yedirdiğim şeyleri püre yaptı ve kızım çiğnemeyi öğrendiğinde nerdeyse 2 yaşındaydı..sana tavsiyem katı gıdaya geçtiğin zaman yemeğini biraz parçalı bırak..ve kızım çok çok istahsız belkide bu yüzden oldu..birde tuvalet sıkıntımız var..dr.bana 2 yaşından sonra eğitim vermeye başlayın dedi..bende öyle yaptım ve kızım şu an tuvalete bile girmek istemiyor..çok zorladım daha kötü oldu.bence tuvalet eğitimi 1 yaşında başlanmalı..bu iki ayrıntıyı paylaşmak istedim..belki şimdi sana sıradan,basit gibi gelmiştir ama beni öyle yorduki..şu an ikinci çocuk konusunda kararsızız.en zor çocuk iştahsız çocuktur..bebeğin 6 ayını doldurduktan sonra herşeyde ufak ufak tattır.herşeyin tadını alsın..ben yapmadım..çok pişmanım..neyse canım benden bu kadar..kendine iyi bak canım..
canım hayırlı doğumlar dilerim öncelikle .. seve seve bende yaşadıklarımı paylaşmak isterim ammavelakin topic o kdaaaaar genişki nerden neyi başlayıp sölesek. genel olarak başlıklar alışverişler mevlüt loğusa hamişlik emzirme aşı bla bla.. uzar gider en güzeli sen sor biz anlatalım
sehercım edıtorcum aklınıza gelenı paylasın sorularmz olursa yoneltırız
ama yasadıklarnz zorluklar ıyıkı sunu yapmısım
ıyıkı yapmamısım
gbı tecrubelere acıgız
her sey gonlunuzce olsnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?