canım ben onada inanmıyorum.şekerli su olayına ben inanmıyorum kızıma vermedim sarılık olmaması için veriliyo ama herhalde mantıken sütü geç inen annelerin bebeği aç kalıpta sarılık olmasın diye dir benim hemen sütüm geldi çünkü hep emzirdim ne kadar emzirirsen okadar çabuk iniyo sezeryanla doğum yaptım ama çok şükür hemen indi sütüm
birde şu şekerli su olayını merak ediyorum.yeni doğunca hemen şekerli su veriliyor bunun mantığı nedir acaba??bi arkadaşım sarılıktan koruyor gibi bişi dedi ama bana mantıklı gelmedi..
doktorlarda birşey vermeyin diyorlar.
birde şu şekerli su olayını merak ediyorum.yeni doğunca hemen şekerli su veriliyor bunun mantığı nedir acaba??bi arkadaşım sarılıktan koruyor gibi bişi dedi ama bana mantıklı gelmedi..
cnm ne zaman alıstıralım?
ne guzel sutun bolmus neler yedın cnm?
yemekle mı oldu?
pempiş güzel konu açmışsın süpersin walla nerden aklına geldi
bazen takıldığımız konular var ama hamilelikle ilgili bebek beslemsine daha var sanırsam doğumla ilgili daha çok aydınlatırlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum
benim size genel olarak tavsiyem şu. ben yaptım ve çok işşime yaradı bazı hastanelerın doğum öncesi ve sonrası egitim programları oluyor. doğuma yakın zamanda bunlara katılın çok sey oğrenıyorsunuz. bu konuda bıze soylenen bebek 21 gunlukken sutunuzu sağın ve anne dısında herhangı bırısı versın bıberonla sütü. daha sonrada 3 5 gunde bır bu sekılde devam edin. böylelıkle bebek annesı dısında beslenme yolunun bu olduguna alısıyor ve bıberon olayında zorlanmıyorsunuz. biz bu sekılde yaptık ve bınlerce sukurkı iş yerındeyken çocugumun aç kalmadıgına eminim.çok güzel bir toppik olmuş canım...
benimde sormak istediğim şey biberona nezaman geçilmeli acaba...
hamılelıkte yazın kac lıtre su ıctınız ben 4 lıtre dıye duydum?
ben cay sevmem agzıma koymam
asıtlı seyler ve meyve suları da hıc ıcmem
ıcersem sadce sade soda ıcerm
boyle olunca vucut bır sekılde sıvıyı ıstyr
sımdıden 2.5 bazen 3 lıtre ıcıyrm
yazın 4 lıtre fazla mı
bu vucu olayı ıstedını kullan olacaksa oluyo ben bı ara bebe yagı ve badenm yagı kulladım 1,5 kadar soora sıkıldım amaçatlaklarınızın olusmaması ıcın vazelin kullanıp memnun kalan var mı?
ya da tavsıye edcegnz urunler
kakao yagı ve badem yagını duydum ama bılmıyrm
faydalanan varsa?
yazılarnzı dort gozle beklıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?