Herkese merhaba, Benim minnoşlarım hasta bugün. Çok mutsuzum. :sinifsinif:
Geçmiş olsun çok üzüldüm.Çocukların hasta olmasına dayanamıyorum. Soğukalgınlığımı?
Evet. Ama o hasta halleri ile deli danalar gibi nasıl koşup oynuyorlar şaşıyorum vallagi. oğlum zıplama topunda duraksiz 20 dakika zıpladi yahu. Sonra da yatınca bir öksürük krizi. Tam 2 saat. Kızımla karşılıklı boğulma sesleri içinde öksürüştüler. 2 saate kesebildim öksürüğü(iyi ki de doktoruz yani.) Sabah da yine zıpzıp. Kreşe de yollamadım, kesin şimdi evde bakıcıyı çıldırtıyorlardır. Eve gidip onlara kavuşmayı iple çekiyorum doğrusu (çıldirtsalar da) bayanssulusmile(kızım)gamyoncuiremsu(oğlum) kaydirigubbakcemile(kızım ve oğlum birlikte oynarken halleri)klava ben)
Unutulmacak ve dolu dolu paylaşımlar yaşamak dileği ile..
(Normalde Libya'da yaşıyoruz;tatil dolayısı ile Türkiye'deyiz;o yüzden -şimdilik-yoğunluk münasebetiyle çok aktif olamayacağım ; lakin takip edeceğim..)
Sevgilerimle..
Herkese merhaba, Benim minnoşlarım hasta bugün. Çok mutsuzum. :sinifsinif:
Şu an saat tam 01:00 ve benim cimcime kızım halaa uyumadııher zaman böyle olmuyor tabi ama çok yoruluyorum . Gündüz uyumadığı zaman akşam saat 00 - 23:00 gibi uyuyor. ama uyuduysa işte böyle oturuyoruz. Düzene sokmayı kaç kez denediysem bir kaç gün güzel gidiyor sonra yine o kendi düzenini uyguluyor. Bu uyku meselesine çok moralim bozuluyor. Ne zaman düzelecek yaaa
Günaydınlarr kuzucuklar ve sizler iyisiniz umarım
ama neden buraya katılım çok y:gitmek
merhaba
oğluşum 2007 mart doğumlu
çalışan bir anneyim ve ailemden uzakta olduğumdan çocuğumu 1 yaşından itibaren bakıcıya vermek zorunda kaldım
geçen eylül ayında da anaokuluna verdim
ama çoook memnunum. bakıcıya bırakırken hergün ahtapot gibi yapışıyordu üstüme. bırakırken ayrı alırken ayrı sıkıntı yaşıyordum
okula başladığından beri şükürler olsun daha iyi gidiyor geliyor ve biçoook şeyi arkadaşlarıyla öğreniyor
evdede zamanımız booolca faaliyet yapmak oldu :)
uykusu yemesi damak tadı ve konuşması baya gelişti. kendine özgüveni arttı diyebilirim
hep derim evhanımı olsaydım 5 yaşından önce çocuğumu okula vermezdim enazından tam gün
çalışan ve ailesinden uzak bir anne olarak çoooook zor çocuk büyütmek. öyle üzülüyorumki yazık yavrucum hergün yollarda 1 yaşından beri
Allah hepimizin yavrusuna sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin
Ben çalışmadığım halde seneye kzımı kreşe vermeyi düşünüyorum.Ben 3 yaşından sonra kreş kadar faydalı olamam sanırım.Kreşte evin hemen altında.Çevremizde fazla arkadaşı yok.en azından kreşte yaşıtlarıyla birlikte olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?