2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Herkese merhaba, Benim minnoşlarım hasta bugün. Çok mutsuzum. :sinifsinif:

Geçmiş olsun çok üzüldüm.Çocukların hasta olmasına dayanamıyorum. Soğukalgınlığımı?

Evet. Ama o hasta halleri ile deli danalar gibi nasıl koşup oynuyorlar şaşıyorum vallagi. oğlum zıplama topunda duraksiz 20 dakika zıpladi yahu. Sonra da yatınca bir öksürük krizi. Tam 2 saat. Kızımla karşılıklı boğulma sesleri içinde öksürüştüler. 2 saate kesebildim öksürüğü(iyi ki de doktoruz yani.) Sabah da yine zıpzıp. Kreşe de yollamadım, kesin şimdi evde bakıcıyı çıldırtıyorlardır. Eve gidip onlara kavuşmayı iple çekiyorum doğrusu (çıldirtsalar da) bayanssulusmile(kızım)gamyoncuiremsu(oğlum) kaydirigubbakcemile(kızım ve oğlum birlikte oynarken halleri) klavaben)

:roflol: ah bu çocuklar hem çok sevdiriyolar kendilerini hemde çok sinir bozucu olabiliyolar.

Şu an saat tam 01:00 ve benim cimcime kızım halaa uyumadıı her zaman böyle olmuyor tabi ama çok yoruluyorum . Gündüz uyumadığı zaman akşam saat00 - 23:00 gibi uyuyor. ama uyuduysa işte böyle oturuyoruz. Düzene sokmayı kaç kez denediysem bir kaç gün güzel gidiyor sonra yine o kendi düzenini uyguluyor. Bu uyku meselesine çok moralim bozuluyor. Ne zaman düzelecek yaaa

sabah geç kaldırmamaya çalış canım en geç 9 da kaldır.Gündüz uyutacaksanda en geç 2 de yatır bence.1 saatten fazla uyumasına izin verme.3 günde alışıyo bu düzene vücutları.

Son düzenleme:
Bizim 2007 anneleri burayı çok boş bıraktı.Hele sen Ardayasbu hiç uğramıyosun.Vaktin yok desem yarışma açmışsın.Burayı yalnız bırakmayın kızlar.

Merhabalar
benim kızım da 08.10.2007 doğumlu
boyu 92 cm 15,200 kilosu iştahımız çok şükür yerinde
zaman zaman yemediği oluyo ama o da olucak o kadar
ayrıca çok ta geveze dilleri 9 aylıkken çözüldü yavrumun şimdi
çok uzun cümleler kurabiliyo, wc yi 26 aylıkken 4 günde öğrendi
şimdi çok rahatım ama sadece geceleri kaldı...
şimdilik bu kadar
iyi paylaşımlarr

Benim kızım 08.09.2007 doğumlu 93 cm ve 12,5 kilo. ışştahı yeni yeni açılmaya başladı. Bebekken çok kilolu, tombiş bir bebekti. 2 sene emzirdim, memeden kesmem duygusal açıdan kolay olmadı ama pratikte kolay ve çabuk oldu. Şimdi tuvalet eğitimindeyiz bugün 2.günümüz şimdilik sadece çişini söylemeyi öğrendi sayılır. Kakasını ne zaman söyleyecek merak ediyorum. 2 Günde yoruldum, belime ağrılar girdi, ne zormuş hiçbir iş yapmıyorum sadece onunla ilgileniyorum ...

bizimki çiş söylemeyi bi kenara bırak bezini takmadığımda kıyameti koparıyo.Bezimi tak diye.Şimdilik üstüne gitmiyorum bakalım ne zaman ilk sinyalleri alıcam.

Her zaman bekleriz canım. sık sık gel kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba, Benim minnoşlarım hasta bugün. Çok mutsuzum. :sinifsinif:

İşallah minişlerin düzelmiştir canımcım. Geçmiş olsun.

Uyku büyük bir sorun ahh bende çok çektim. Sabah erken kaldır canım 8 en geç 9 da. Öğlen 1 de uyut ama mutlaka uyut. Öğlen uykusu çok faydalı onlar için.

Günaydınlarr kuzucuklar ve sizler iyisiniz umarım
ama neden buraya katılım çok y:gitmek

Gunaydın canım. Fazla aktif değil forum ama bizler aktif yapabiliriz istersek.

wc olayından bahsedilmiş. Bizde bezlenmiyoruz. 16 aylık civarı kendiliğinden bıraktı bezi. Tesadüfen bezlemedi annem bigün o gün alıştı. Geceleri bezleniyor ama kış bitsin onu da kaldırıcaz işallah.

merhaba
oğluşum 2007 mart doğumlu
çalışan bir anneyim ve ailemden uzakta olduğumdan çocuğumu 1 yaşından itibaren bakıcıya vermek zorunda kaldım
geçen eylül ayında da anaokuluna verdim

ama çoook memnunum. bakıcıya bırakırken hergün ahtapot gibi yapışıyordu üstüme. bırakırken ayrı alırken ayrı sıkıntı yaşıyordum
okula başladığından beri şükürler olsun daha iyi gidiyor geliyor ve biçoook şeyi arkadaşlarıyla öğreniyor
evdede zamanımız booolca faaliyet yapmak oldu :)

uykusu yemesi damak tadı ve konuşması baya gelişti. kendine özgüveni arttı diyebilirim

hep derim evhanımı olsaydım 5 yaşından önce çocuğumu okula vermezdim enazından tam gün
çalışan ve ailesinden uzak bir anne olarak çoooook zor çocuk büyütmek. öyle üzülüyorumki yazık yavrucum hergün yollarda 1 yaşından beri

Allah hepimizin yavrusuna sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin

Ben de minnoşumu 2 yaşında olmadan kreşe verdim, ama evde olsam bile günde bir kaç saatte olsa verirdim, çünkü doğru bir kreşte resmen çocuğun zihinsel olarak serpildiğini görüyorsunuz. Dolayısı ile çok da üzülmeyin bence.

Benim oğlumda 26 aylık ama hala bezli, hatta hiç de bırakacakmış gibi görünmüyor. Ben de hiç karışmıyorum. ama bıraksa da rahatlasak. Ablası da 26-27 aylık gibi bırakmıştı hemde 1 günde, hem gece hem gündüz aynı anda bırakmıştım. İnşallah o da öyle olur.

yanlış anlaşıldım sanırım fisfisfis okula verdiğimden beri çook memnunum tabiki. eğitimi kadrosu ilgilenişleri gayet iyi . okul olarak bisürü kalite belgeleri ve türkiye dereceleri var zaten
benim üzüntüm çocuğumun sabah sıcak evinden çıkıp erkenden yollara düşmesi.
çalışmasaydım kesinlikle şuan vermezdim versem bile yarım gün verirdim.
ben işe gelirken önce oğluşumu bırakıyorum . akşamlarıda oğluşum servisle yanıma geliyor çünkü o saatte okul kapanıyor ve yanımdada yarımsaat kalıyor. ondan sonra evimize gidiyoruz. tabi işte yanımda oluncada çook sıkılıyor hadi gidelim diye tutturuyor ama yapıcak bişey yok
alıcak kimsemiz olmadığından mecbur böyle oldu

Dr. cum umarım siz bez olayıda kısa sürede çözüme kavuşur
biz yazın 1 haftada halletmiştik. sağolsun bakan teyzemizde çok uğraşmıştı. 1 hafta kısa bir dönem belki ama bana ilk 3 gün hiç bitmiycek gibi gelmişti. elimde lazım peşinde geziyordum
balkona tv izlemeye hep lazımlıkla gidiyorduk ve o dönem hiç dışarı çıkarmamıştım düzeni bozulmasın diye. hani çıkarken alt bağlanır ya genelde o ilk dönem. bu kısmı yaşamamak için baya uğraşmıştım ve şükürler olsun bana çooook uzun gelen ama aslında kısacık olan 1 haftada halletmiştik çişide kakişide sırnaşık şey

Ben çalışmadığım halde seneye kzımı kreşe vermeyi düşünüyorum.Ben 3 yaşından sonra kreş kadar faydalı olamam sanırım.Kreşte evin hemen altında.Çevremizde fazla arkadaşı yok.en azından kreşte yaşıtlarıyla birlikte olur.

Kreş yakınsa çok şanslısınız hakikaten.Keşke benim de öyle olsaydı. İleriki yıllarda en büyük arzum bir kreş açmak . Umarım bu dileğimi yerine getirebilirim.opuyorumnanaktan

Kayraz sen çalışıyormuşsun kreşe vermen şart tabii.Ama bu devirde gerçekten çocuklar okadar zekilerki 3 yaşından sonra anneler yetmiyo çocuklara.Evet sabahları erkenden çıkıyolar sıcak yataklarından ama kreşten aldıklarıda az değil.ınsanın ailesinden uzak olması gerçekten çok zor bi durum.Zamanla alışıyosun ama bazen okadar çok ihtiyacın oluyoki ah yakında olsalar ne olur diyorum bende.En çokta kız kardeşimi özlüyorum.Onunda 10 aylık bi bebişi var.Yaza anca görebileceğim.Uzaktayız napalım.burdaki görev biter bizde ozaman yaklaşırız yine belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…