merhabalar benim oğlum 05.10.2007 doğumlu.3 aydır kreşe gidiyor.104cm 16kg.pek yemek ile ilgili sıkıntı yaşamıyoruz.Ancak kahvaltımız biraz sıkıntılı geçiyor çünkü peyniri asla yemiyor.Bende ne yedireceğim diye şaşırıp kalıyorum.Ona kalsa hergün bal,pekmez ve helva yedirtmemi istiyor.Sizin çocuklarınız nasıl acaba benim oğlum bu aralar zaman zaman hırçınlaşıyor.Oysa öğretmeni okulda çok sakin olduğunu söylüyor.Ama evde aynı sakinliği yok malesef.Acaba çalıştığımız için bize kapris mi yapıyor.
Merhaba hatice hoşgeldin.Benim kızımda08.10.2007 doğumlu.Ben daha kreşe gönderemedim evdeyiz birlikte.Benim kızımda çok hırçın oluyor çoğu zaman ve peyniri asla yediremiyorum ona.Kahvaltı bizim içinde çok sorun oluyor.Yediği sadece yumurta ve biraz bal.Bide süt içiyor tabi ama bunlarla doymuyor.Peynirden nefret ediyor resmen.Bende ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.merhabalar benim oğlum 05.10.2007 doğumlu.3 aydır kreşe gidiyor.104cm 16kg.pek yemek ile ilgili sıkıntı yaşamıyoruz.Ancak kahvaltımız biraz sıkıntılı geçiyor çünkü peyniri asla yemiyor.Bende ne yedireceğim diye şaşırıp kalıyorum.Ona kalsa hergün bal,pekmez ve helva yedirtmemi istiyor.Sizin çocuklarınız nasıl acaba benim oğlum bu aralar zaman zaman hırçınlaşıyor.Oysa öğretmeni okulda çok sakin olduğunu söylüyor.Ama evde aynı sakinliği yok malesef.Acaba çalıştığımız için bize kapris mi yapıyor.
merhaba arkadaşlar,
Ben bu siteye yeni oldum.İnşallah çocuklarımızla ilgili gelişmeleri birlikte güzel bir şekilde paylaşırız.Benim size sormak istediğim şey belli günlerde çocuklarınızın ve sizin birlikte biraraya geldiğiniz güzel hoş sohbetlerin yapıldığı görüşmelerinizvereliniortak oluyor mu.Oluyorsa bende size katılmak isterim.Olmuyorsa bunu biz başlatabiliriz.Hem çocuklarımız biraraya gelir hemde bizler yüz yüze görüşme imkanı bulabilirz.
selam 2007 li martdoğumlu oğlum.iştahsız benimde oğlum acıyı seviyor .kilosu bebekken iyiydişimdi zayıf gecebahçesi ve kayyuyuseviyo konuşmaproblemi sizinki gibigeldimmmm
benim oğlum da 02.02.2007 doğumlu yani üç yaşına tam bir ay kaldı.
valla seninki iyi konuşuyormuş benimki biraz yavaştan alıyor. sanırım hata bizde.el kol hareketleriyle herşeyi anlatıyor o yüzden konuşmaya ihtiyaç duymuyor.
bu aralar başladı işte yavaş yavaş oynamayacağım yemeyeceğim bunları çok düzgün söylüyor adını yaşını söylüyor anne baba dede anneanne fil su( cu) bunlar uzun zamandır var zaten.
canı isterse konuşuyor daha çok
yemek konusunda ben de çok dertliyim beyefendi sebzeyi hiç sevmiyor.
ver köfteyi lahmacunu üçer beşer yer ama sebzeyle arası yok.
meyveleri sıkıp veriyorum anca onu da eline alıp yemez.
seninki de caillou yu seviyor mu çok merak ediyorum hepsi aynı mı benimki deliriyor onun için
bu arada iştahsız diyince merak ettim kaç kilo boyu ne kadar?? ayy amma çok sordum
selam herkese özellikle sana harmoni benim kızda iyice hareketlendi ele avuca sığamıyor.uzun zamandır yazamıyorum.doğumuma 2 hafta var nasip olursa.bilgisayarın başına geçmeyi çok istiyorum ama fırsatım olmuyor.görüşmek dileğiyle:79:
selam 2007 annelere nerelerdesiniz.kimse uğramaz olmuş bakıyorumda. ha bu arada 17ocakta doğum çok yakışıklı bir oğlum oldune zamandır yazamadım 2 tane olunca çocuklar baya zor oluyormuş.ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN HEPİMİZİN EVLADINA.
AMin canım amin herkesin evladına sağlık sıhhat versin rabbim.Demek oğlun oldu Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık versin.Evet artık pek gelen yok buraya.Arada bakıyorum yinede.Sende habersiz bırakma uğra yine arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?