2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

vereliniortakvereliniortak

merhaba arkadaşlar,
Ben bu siteye yeni oldum.İnşallah çocuklarımızla ilgili gelişmeleri birlikte güzel bir şekilde paylaşırız.Benim size sormak istediğim şey belli günlerde çocuklarınızın ve sizin birlikte biraraya geldiğiniz güzel hoş sohbetlerin yapıldığı görüşmelerinizvereliniortak oluyor mu.Oluyorsa bende size katılmak isterim.Olmuyorsa bunu biz başlatabiliriz.Hem çocuklarımız biraraya gelir hemde bizler yüz yüze görüşme imkanı bulabilirz.

Merhaba hatice hoşgeldin.Benim kızımda08.10.2007 doğumlu.Ben daha kreşe gönderemedim evdeyiz birlikte.Benim kızımda çok hırçın oluyor çoğu zaman ve peyniri asla yediremiyorum ona.Kahvaltı bizim içinde çok sorun oluyor.Yediği sadece yumurta ve biraz bal.Bide süt içiyor tabi ama bunlarla doymuyor.Peynirden nefret ediyor resmen.Bende ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.

inan bana istanbulda olsaydık hepimiz bi araya gelmeyi çok isterdim.

selam 2007 li martdoğumlu oğlum.iştahsız benimde oğlum acıyı seviyor .kilosu bebekken iyiydişimdi zayıf gecebahçesi ve kayyuyuseviyo konuşmaproblemi sizinki gibi

bu tarihtedoğan çocuklardavar busorun galiba.

slm benim oğlum da 17.06.2007 doğumlu yemekte pek bi sıkıntım yok ama çok zayıf aslında ii yiyor ama kilo almıyor çok acayip hareketli hiç oturmuyor nerdeyse boyu iyi ama yasıtlarından 2-3 cm uzun

Arkadaşlar günaydın,

Facebook da çocuklarınızla evde yapabileceğiniz etkinlikler faaliyetler sanatsal aktivitelerle ilgili bir grup kurduk.
İsterseniz bekleriz.
Profil adı Çocukça İşler

selam kızlar benim oğluşum 08.05.2007 doğumlu ve ben şu anda 8aylık hamileyim bu sebeptendir çok agresifizz nasıl yapıcaz bakalım asıl hadise kardeş gelince çıkıcak sanırım

haticeyilmaz2007 benim oglumda peynir yemez ama ben ona caktirmadan ekmegine labne peynir suruyorum. en azindan kalsiyumu oyle alsin.. bizde de kahvalti sabittir balli sandvic yanina sut.. bu kadar

slm benim oglumda 28 aralık 2007 dogumlu bu aralar hıçın,sinirli,agresif hepsinden var oglumda dönemselmiş umarım biran önce gecer.Beslenmemiz idare eder

Benim kız büyüdükçe sakinleşeceğine dahada hareketleniyor.Yetişemiyorum hızına artık.Çokta yemek seçiyor ne yapacağımı şaşırdım.Sebze çorbası yapmasam boğazından sebze namına bişey geçmeyecek.En çok sevdiği şey balık.Bi onu çok güzel yiyor bide yumurta.Bende yoğurt ve peynir asla yediremiyorum Allah'tan süt içiyor.

merhaba arkadaşlar benim oğlum 1.2.2007 doğumlu.çok akıllı bir çocuk maşallah.her şeyi çok güzel konuşabiliyor.çok meraklı.her şeyi öğrenmek istiyor.çabuk canı sıkılıyor.boyu:105 kilo:17.pek iştahlı bir çocuk değil.yemek seçiyor sebze yemiyor,çorba eskiden yerdi şimdi zorla yediriyorum.sadece süt oda kakaolu olursa. peynir ,yoğurt zaten yemiyor.meyveli yoğurt o da bazen.bebekken her şey dahada kolaymış.yemek seçme şansı yok.şimdi ağada, paşada o.onu çok sewiyorum

Şimdiki çocuklar çok seçici aldığımız kıyafetlere bile karışıyor ben onu giymemki diye.Onu geçtim benim kıyafetlerime bile karışıyor gülüyor hata anne çok komik olmuşsun çıkar diye.Hey Allahım ya.Bu yeni nesil nedir böyle???

selam herkese özellikle sana harmoni benim kızda iyice hareketlendi ele avuca sığamıyor.uzun zamandır yazamıyorum.doğumuma 2 hafta var nasip olursa.bilgisayarın başına geçmeyi çok istiyorum ama fırsatım olmuyor.görüşmek dileğiyle:79:

ay canım nerelerdesin hakikaten sen bi geliyosun sonra kayboluyosun.Demek doğuma 2 hafta kaldı.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 2.yavrunuda inşallah.Özletme kendini uğra arada bir.

selam 2007 annelere nerelerdesiniz.kimse uğramaz olmuş bakıyorumda. ha bu arada 17ocakta doğum çok yakışıklı bir oğlum oldu ne zamandır yazamadım 2 tane olunca çocuklar baya zor oluyormuş.ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN HEPİMİZİN EVLADINA.

AMin canım amin herkesin evladına sağlık sıhhat versin rabbim.Demek oğlun oldu Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık versin.Evet artık pek gelen yok buraya.Arada bakıyorum yinede.Sende habersiz bırakma uğra yine arada.

SAĞOL CANIM AMİN.Bilgisayarı açtıkça bakıyorum bende yazan varmı buraya diye.benim malum küçükte olunca pek vaktim olmuyor.ama genede bakıyorum arada.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…