2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

hormanıcım bugun 12. Gunumuz ve ogun bugundur hıç ıstemedıde sormadıda ınanamıyorum cok baglıydı memeye.bazen yokluyorum annecım meme vereyımmı emcenmı dıyorum hayır anne memeyı mınıkler emer dıyor cok mutluyuz boyle

merhaba benimde 20.07.2007 doğumlu oğluşum var ben tuvalet eğitimi için çok geç kaldığımı düşünüyorum ama görüyorumki benim gibi çok anne var.çünki kızım 2 yaşnda öğrenmişti oğlumda bende tembellik ettim. 2 aydır kreşe gidiyor ve bugün tuvalet eğitimine başladık ara ara deniyorduk zaten okulda 1 kere kaçırmış gelincede 1 kere kaçrdı şimdi bezledim uyuyor inş. kolayca öğreniriz.benim oğlum istediği birşey olmayınca çğlık atıyor yere yatıyor sizinkilerde yapıyormu geçici bir dönemmi acaba

Ben de havaların iyice ısınmasını bekliyorum tuvalet eğitimi için.8 ekim doğumlu kızım.Benim kızda istediği olmayınca çığlık atıp yerden yere savruluyor.Birazda çocukların yapısı böyle.Büyük kızımda böyle şeyler görmedim bende canım.Oda 2 yaşında tuvalet eğitimini bitirmişti.Ama bu ufaklık zorluyor biraz beni

tünaydn güzel anneler.uzun süredir gelemedim burayada.kızım çok hastaydı bağırsak enfeksiyonu geçirdik.daha doğrusu başında yakaladık hastalığı.3 gün hastaneye git gel uğraştık.bir sürü ilaç bugün 5.günümüz düzeldi ama halen yemek yememekte inat ediyor.günlerdir yattğı yerden kalkmadı çok zor bi dönemden geçtik.neyseki şu an iyi sayılırız.rabbim hiç kimsenin kuzusunu hasta etmesin.

merhabalar kızlar bende 2007 annesiyim bu aralar yaz hastalıklarıyla uğraşıyoruz bizde maalesef Allahım miniklerimize şifa versin.Benim kızımda 2 aydır haftada 2 kere kreşe gidiyor ve çok memnun evde çok sıkılıyordu şimdi çok mutlu...

Herkese merhabalar,
dünden beri çok mutsuzum,.bir tanecik oğlum dün okul servisinde yanında oturan çocuk tarafından korkunç bir şekilde ısırılmış.kolları, bacakları tamamen diş izi ve çürük içinde .Yüzündeki tırnak izleri de cabası. Ve Allahın cezası servis hostesi hiç bir şey duymamış:gitme:mafoldumben

Nasıl ya. Nasıl duymamış. Bağırmamışmı çocuk hiç.
Gidin kıyametini koparın.
Gerekirse mahkemeye verin.
Bu nasıl bir ihmal nasıl bir terbiyesizlik ya.
Ay sinirden öldüm

Nasıl ya. Nasıl duymamış. Bağırmamışmı çocuk hiç.
Gidin kıyametini koparın.
Gerekirse mahkemeye verin.
Bu nasıl bir ihmal nasıl bir terbiyesizlik ya.
Ay sinirden öldüm

Kıyameti kopardım tabi ki ama ne fayda. Tonton oğlum hiç gıkını çıkarmamış. Hostes de yokmuş zaten. Hasta die adamın birini koymuşlar. O da dünyadan bir haber. Dün gece üzüntümden hiç uyuyamadım.mafoldumben. Yavrularımız ne kadar savunmasız:sinifsinif:
Zaten bütün servisslere gıcıktım şimdi daha da gıcık oldum. İstanbul trafiğinde dikkat ediyorum da en asabi sürücüler servis sürücüleri.senağlama

Peşini bırakma canım. Git doktordan rapor al ve mahkemeye ver onları.
Ne demek ya hostessiz servis yasak değil mi artık.

Peşini bırakma canım. Git doktordan rapor al ve mahkemeye ver onları.
Ne demek ya hostessiz servis yasak değil mi artık.

Hostes olmayınca yerine başka adamın birini koymuşlar. Ama o da kel alaka biriymiş, herhaldeki anlamamış. Raporum herbir şeyim var zaten de mahkemelerde uğraşana kadar bu düzeni düzeltmek daha doğru sanırsam. 2 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamamıştık oysa ki. Bu durumdan sonra daha sıkı bir denetim olması gerektiğini anladım artık. (Biz veliler tarafından da) Bununla ilgili nasıl bir denetim mekanizması kurulacağı ile ilgili fikirler oluşturmaya çalışıyorum artık...
Bu arada ısıran çocuk da daha 3 yaşındaymış ve bu konuda mimliymiş. Esas hostes bunu bildiği için onu zaten ayrı oturtuyormuş. Çocuk için de üzüldüm vallahi. Ne derdi var da acaba bu kadar yırtıcı ve haşin bir çocuk olmuş.:çok üzgünüm:

Çocuğun hiç suçu yok zaten. Suç hostes yerine gelen adamda ve o adama bu detayı bildirmeyen hosteste. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın

dj cim gecmış olsun cnm cok uzuldum kıyamam ya suc ısıran cocugun aılesınde bence.bu aksam olan bı olay çok uzdu benı aksam parka gıttık arkadaslarla oglum kaydıraktan kayarken bı cıglık koptu bır gıttım bı oglan 2 yaslarında 3 yasındakı 1 oglanı sıkıştırmış yere yatırmış nasıl sacını cekıyor görceksınız ayırmaya calıştık olmuyor bırakmıyor annede kaydıraga cıkıp hemen ayırayım demıyor oglum yapma dıyor sadece yazık sacı yolunan cocugun annesıde boyu yetısemeyınde oglunun o çıglıklarına dayanamadı fenalastı zorla ayırdık daha hala saldırıyor gorceksınız tamam bunlar cocuk ama annenın donup bır ozur dılemesı gerekmezmı aldı cocugunu bısey demeden gıttı sınır oldum en kötusu cocugun baya sacları kopmuş kafasının bazı yerlerı acılmış kuzum nasıl korkmuş tıtrıyordu .

Benım oglum bıle korktu parkı sevdıgı halde eve gıdelım dıye tutturdu ve geldık hemen

İnanın kendi çocuğuma yapılmış kadar üzüldüm ve sinir oldum.Bu sorumsuzluk cezasız kalmamalı.O ısıran çocuk muhtemelen ailesi tarafından aşırı şımartılmış,Sınırlar konulmamaış,Benim çocuğum dayak yiyeceğine dövsün ısırsın deyip ses çıkartılmamış bi ailenin çocuğudur.Sinirlerim hopladı valla.

kızlar çok uzgunum oglumu bıtane cocuk ısırdı bugun kolunu hemde yanımdayken ama annesı kızdı oglunabaya eldende bışı gelmıyor oyle bır ısırdıkı cekıyorum bırakmıyor agzını acmıyor etı kopacaktı azkalsın kanadı nasıl oglumda acısından yıktı ortalıgı

Ay hayret bişey yaa.Bu çocuklara ne oluyo böyle.Kuzum ya kıyamam yanmazmı canı hiç.Isıran çocuk bırakmıyorsa eğer burnunu sıktırın hemen bırakır aklınızda olsun.Çok geçmiş olsun diyeceğim dahada yeni konuşulan konunun üstüne valla.Benim kızıda o yukarda bahsettiğim çocuk ısırmıştı ama hemen bırakmıştı ben bağırınca.Ama izi 3 günde anca geçiyor.

sagol cnm sen bıde ıkız kardesını g0rsen kız çok uslu oglan yaramaz benım oglumla yasıtlar ay kızın heryerı mosmor kıyamam ya.annesıde napıcagımı sasırdım drlara kadar göturdum dıyor baglasam olmaz dıyor sasırmış durumda cok uzuldum

Kadın içinde çok zordur tabii.Bizim ısıran oğlanında kızkardeşi var kum torbası niyetine kullanıyo valla.Ama bizimkiler çok rahatlar.Çocukları aşırı şımartıyorlar.

tunaydın 2007 annelerı nasılsınız.benım ogluş elınden gelse dışarda uyuyacak cok sevıyor dışarı ama ben hıç çıkmak ıstemıyorum cozum yolu olarak gunduzlerı faalıyet yapıyoruz aksamları cıkıyoruz 5 gundur sabah 9 da kalkıp kahvaltımızı yapıp once kütüphanemıze gıtıp hıkaye kıtabımızı alıyoruz ordan ogun ıcın yapacagımız faalıyetın malzemelerını alıp evımıze gelıyoruz sabah boyama yaparsak oglen hukaye kıtabı aksamda faalıyet yapıyoruz cok zevklı oluyor hele sımler karışınca değmeyın oglumun keyyfıne

slm kımsecıkler yok offf bugun cok yogundum mısafırım vardı cocukları ıkız anam cok tatlılar ama sabır ısı.kahvaltıya davet ettım aksamda parka göturduk cocukları sımdı ugurladım ama cok yorulmuşuz oğlanı uyutcam hemen cok yoruldu oda bende kahvemı yudumlayıp keyıf yapayım azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…