hormanıcım bugun 12. Gunumuz ve ogun bugundur hıç ıstemedıde sormadıda ınanamıyorum cok baglıydı memeye.bazen yokluyorum annecım meme vereyımmı emcenmı dıyorum hayır anne memeyı mınıkler emer dıyor cok mutluyuz boyle
merhaba benimde 20.07.2007 doğumlu oğluşum var ben tuvalet eğitimi için çok geç kaldığımı düşünüyorum ama görüyorumki benim gibi çok anne var.çünki kızım 2 yaşnda öğrenmişti oğlumda bende tembellik ettim. 2 aydır kreşe gidiyor ve bugün tuvalet eğitimine başladık ara ara deniyorduk zaten okulda 1 kere kaçırmış gelincede 1 kere kaçrdı şimdi bezledim uyuyor inş. kolayca öğreniriz.benim oğlum istediği birşey olmayınca çğlık atıyor yere yatıyor sizinkilerde yapıyormu geçici bir dönemmi acaba
Nasıl ya. Nasıl duymamış. Bağırmamışmı çocuk hiç.
Gidin kıyametini koparın.
Gerekirse mahkemeye verin.
Bu nasıl bir ihmal nasıl bir terbiyesizlik ya.
Ay sinirden öldüm
Peşini bırakma canım. Git doktordan rapor al ve mahkemeye ver onları.
Ne demek ya hostessiz servis yasak değil mi artık.
İnanın kendi çocuğuma yapılmış kadar üzüldüm ve sinir oldum.Bu sorumsuzluk cezasız kalmamalı.O ısıran çocuk muhtemelen ailesi tarafından aşırı şımartılmış,Sınırlar konulmamaış,Benim çocuğum dayak yiyeceğine dövsün ısırsın deyip ses çıkartılmamış bi ailenin çocuğudur.Sinirlerim hopladı valla.Hostes olmayınca yerine başka adamın birini koymuşlar. Ama o da kel alaka biriymiş, herhaldeki anlamamış. Raporum herbir şeyim var zaten de mahkemelerde uğraşana kadar bu düzeni düzeltmek daha doğru sanırsam. 2 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamamıştık oysa ki. Bu durumdan sonra daha sıkı bir denetim olması gerektiğini anladım artık. (Biz veliler tarafından da) Bununla ilgili nasıl bir denetim mekanizması kurulacağı ile ilgili fikirler oluşturmaya çalışıyorum artık...
Bu arada ısıran çocuk da daha 3 yaşındaymış ve bu konuda mimliymiş. Esas hostes bunu bildiği için onu zaten ayrı oturtuyormuş. Çocuk için de üzüldüm vallahi. Ne derdi var da acaba bu kadar yırtıcı ve haşin bir çocuk olmuş.:çok üzgünüm:
dj cim gecmış olsun cnm cok uzuldum kıyamam ya suc ısıran cocugun aılesınde bence.bu aksam olan bı olay çok uzdu benı aksam parka gıttık arkadaslarla oglum kaydıraktan kayarken bı cıglık koptu bır gıttım bı oglan 2 yaslarında 3 yasındakı 1 oglanı sıkıştırmış yere yatırmış nasıl sacını cekıyor görceksınız ayırmaya calıştık olmuyor bırakmıyor annede kaydıraga cıkıp hemen ayırayım demıyor oglum yapma dıyor sadece yazık sacı yolunan cocugun annesıde boyu yetısemeyınde oglunun o çıglıklarına dayanamadı fenalastı zorla ayırdık daha hala saldırıyor gorceksınız tamam bunlar cocuk ama annenın donup bır ozur dılemesı gerekmezmı aldı cocugunu bısey demeden gıttı sınır oldum en kötusu cocugun baya sacları kopmuş kafasının bazı yerlerı acılmış kuzum nasıl korkmuş tıtrıyordu .
Canım sana katılıyorum.Burdada öyle çocuklar varki dehşet içinde kalıyorum bazen.çocuğu yanlız başına bırak parka göndermek evin önüne bile çıkartmıyorum.Hep yanındayım.Anneleri anlamıyorum benim kızım saldırıda bulunduğunnda hemen engeller kızarımki bidaha yapamasın diye.Sadece bakıyor kadınlar ya sadece bakıyor.Yapma bile demiyorlar.Bi tanede ben anlatyaım parktaki bi olayı.4 yşlarında 2 çocuk oynuyorlardı kumla.Yanlarına 3 yaşında bi çocuk daha geldi.sonra bi anlaşmazlık çıktı aralarında.Koca bi kürek vardı birinin elinde.İçindeki kumla birlikte 3 yaşndaki çocuğun yüzüne vurdu.Gözlerine kum doldu canıda yandı nasıl ağlıyor.Tekrar kafasına vurmak için kaldırdı küreği ama ben nasıl çığlık attım.Kovaladım çocuğu .yoksa öldürecek.anneside ölee bakıyor.Yapma yok salıvermiş ortalığa.Ya cani çocuklar yetiştiriyoruz sanki.
En yakınımda kardeşim sayılır bi arkadaşım var.Onunda 4,5 yaşındda oğlu var.kreşe gidiyor.Sınıf arkadaşını ısırmış.Öğretmeni yetişmiş ama ilk ısırığı almış çocuk bi kere.Benim bu arkadaşa sürekli saldırgan olduğunu biraz daha disiplin vermeleri gerektiğini söylemiş.Ailesi bana hesap soracak demiş.Sen öğretmene çıkış.Napayım ben çocuk işte laftan anlamıyo.Söyle kimse o çocuğun ailesi ben konuşayım diye.Bende kızdım tabii.Isırılan senin çocuğun olsaydı böyle davranırmıydın diye.Evet falan dedi ama şimdi eskisi gibi gelmiyo artık yanıma.İnanın çocuklarını nasıl şımarttıklarını anlatamam.Yapma dur hayır kelimeleri hayatlarında yok.
kızlar çok uzgunum oglumu bıtane cocuk ısırdı bugun kolunu hemde yanımdayken ama annesı kızdı oglunabaya eldende bışı gelmıyor oyle bır ısırdıkı cekıyorum bırakmıyor agzını acmıyor etı kopacaktı azkalsın kanadı nasıl oglumda acısından yıktı ortalıgı
sagol cnm sen bıde ıkız kardesını g0rsen kız çok uslu oglan yaramaz benım oglumla yasıtlar ay kızın heryerı mosmor kıyamam ya.annesıde napıcagımı sasırdım drlara kadar göturdum dıyor baglasam olmaz dıyor sasırmış durumda cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?