Selam herkese.
Harmonicim mesajını aldım canım. Vefasız hissettim kendimi. Artık zaman buldukça burdayım.
Bizden haberle gelince İrem kreşe başladı. Bugün ikinci haftamıza başladık. İlk hafta berbat geçti. İki gün sorunsuz gitti ama sonra ki 3 gün ağladı çok. Gitmek istemiyorum, orası çok kalabalık vs gibi bin türlü bahane ile ağladı. Özellikle Cuma günü çok kötüydü. Cuma sabahı ben götürdüm izinliydim. Çok ağladı evde sonra ikna ettim bu sefer kreş kapısında başladı. Neyse öğretmeni soktu içeri o içerde ağlıyor ben bahçede. 5 dakika sonra sustu bende girdim içeri gizlice izledim bir süre. Sanki o çocuk değil şarkılara katılıyor, spor yapıyor gayet memnun.
Şikayet ettiği tek şey. Ekin diye bir minik var aynı sınıfda sürekli İremin yanında. Öpüyor sarılıyor vs. İrem de hiç sevmez tensel teması. Öpülmekten dokunulmaktan nefret eder izinsiz şekilde. Gerçi ben o yönde eğittim. Cuma günü öğretmeni konuştu Ekinle ve İremle. İşallah aşılmıştır bu sorun.
Bu sabah sorunsuz ağlamadan gitti şükür. Dua edin böyle devam etsin kızlar. Haftasonu çok heveslendirdim, sulu boya aldık haftasonu resim yaptık öğretmenine götürürsün dedim vs.
Çok zor bir dönemmiş ya kreş dönemi. Ama inanın bir haftada çok olumlu şeyler görüyorum kızımda.
Aslında normal olan böyle tepkiler vermesiymiş ama işte İrem çok istekliydi. Deli gibi istiyordu kreşi böyle olunca hayal kırıklığına uğradım fena halde. Buna da şükür diyelim en azından gün içinde ağlamıyor.
ayy evet canlansın artık
Bu saat oldu uyuyamıyoruz esımle uyku duzenımız bozuldu sabahta erkenden kalkıcaz oglumun saglık raporu almamız gerekıyor okuldan ıstemışler ozellıkle gaita ve tukuruk demışler eşime.
Bu arada kreş için ne düşünüyorsun mayısta ogluma on kayıt yaptırmıştım 180 şimdl fark ıstıyolar 330 dıyolar cok kararsız kaldık 100 tl dde oyuncak parası sadece 1 aylık ıcın.uyku setınden tutunda yatak koruyucusuna kadar 2 sayfa lıste vermışler gereklımı gereksızmı ne yapalım bılemedık.
Canım bizim kreş ayda 500 lira. Bunun dışında senede bir kez 350 lira veriyorsun. Başka hiçbirşey için para istenmiyor. Artı malzemede istemiyorlar. Nevresim takımı bizden sadece. Birde çocukların doğumgünlerinde hediye alıyoruz. Limit 5 lira gibi bişiy. Maksat hediyeleşmelerini sağlamak.
Sizinkiler biraz fırsatçılığa dökmüş gibi işi. Ama aylık ücret iyiymiş.
Böyle işte kızlar kreş maceralarımızı yazarım size bol bol.