2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

evet cnm ıdare edebılıyorum sagolsun esım 3 saat bakıyor bazende goturuyorum tugay komutanımızın kuçuk kızıda var beraber oynuyolar rahat edebılıyorum

çok iyi olurdu ya gelirsen beklerim buyur gel.ben 3 aylık hamileyim bulantılı oluyor hamileliğim bilgisayar görecek halim olmuyor.ama azalmaya başladı bakalım artık sağsağlim bir doğsa inşallah.kimseler uğramaz olmuş buralara.herkes tatilde herhalde.

aa tebrik ederim canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim.Evet kimse uğramaz oldu artık buraya.

ayy evet canlansın artık
Bu saat oldu uyuyamıyoruz esımle uyku duzenımız bozuldu sabahta erkenden kalkıcaz oglumun saglık raporu almamız gerekıyor okuldan ıstemışler ozellıkle gaita ve tukuruk demışler eşime.
Bu arada kreş için ne düşünüyorsun mayısta ogluma on kayıt yaptırmıştım 180 şimdl fark ıstıyolar 330 dıyolar cok kararsız kaldık 100 tl dde oyuncak parası sadece 1 aylık ıcın.uyku setınden tutunda yatak koruyucusuna kadar 2 sayfa lıste vermışler gereklımı gereksızmı ne yapalım bılemedık.

Selam herkese.

Harmonicim mesajını aldım canım. Vefasız hissettim kendimi. Artık zaman buldukça burdayım.

Bizden haberle gelince İrem kreşe başladı. Bugün ikinci haftamıza başladık. İlk hafta berbat geçti. İki gün sorunsuz gitti ama sonra ki 3 gün ağladı çok. Gitmek istemiyorum, orası çok kalabalık vs gibi bin türlü bahane ile ağladı. Özellikle Cuma günü çok kötüydü. Cuma sabahı ben götürdüm izinliydim. Çok ağladı evde sonra ikna ettim bu sefer kreş kapısında başladı. Neyse öğretmeni soktu içeri o içerde ağlıyor ben bahçede. 5 dakika sonra sustu bende girdim içeri gizlice izledim bir süre. Sanki o çocuk değil şarkılara katılıyor, spor yapıyor gayet memnun.
Şikayet ettiği tek şey. Ekin diye bir minik var aynı sınıfda sürekli İremin yanında. Öpüyor sarılıyor vs. İrem de hiç sevmez tensel teması. Öpülmekten dokunulmaktan nefret eder izinsiz şekilde. Gerçi ben o yönde eğittim. Cuma günü öğretmeni konuştu Ekinle ve İremle. İşallah aşılmıştır bu sorun.
Bu sabah sorunsuz ağlamadan gitti şükür. Dua edin böyle devam etsin kızlar. Haftasonu çok heveslendirdim, sulu boya aldık haftasonu resim yaptık öğretmenine götürürsün dedim vs.
Çok zor bir dönemmiş ya kreş dönemi. Ama inanın bir haftada çok olumlu şeyler görüyorum kızımda.
Aslında normal olan böyle tepkiler vermesiymiş ama işte İrem çok istekliydi. Deli gibi istiyordu kreşi böyle olunca hayal kırıklığına uğradım fena halde. Buna da şükür diyelim en azından gün içinde ağlamıyor.

Canım bizim kreş ayda 500 lira. Bunun dışında senede bir kez 350 lira veriyorsun. Başka hiçbirşey için para istenmiyor. Artı malzemede istemiyorlar. Nevresim takımı bizden sadece. Birde çocukların doğumgünlerinde hediye alıyoruz. Limit 5 lira gibi bişiy. Maksat hediyeleşmelerini sağlamak.
Sizinkiler biraz fırsatçılığa dökmüş gibi işi. Ama aylık ücret iyiymiş.

Böyle işte kızlar kreş maceralarımızı yazarım size bol bol.

ırem özgecım bız dogudayız doguya gore fıyat ucuk ayrıca bırden bukadar yuksek artış olması normalmı bıde lojmanın kreşı.dışardakı devlet okullarının var kresı 160 ıle 200 arası

Gecen gun oglumda ılk okul gununu yasadı oglen almaya gıttık cok memnundu gelmek ıstemedı.daha sonra ogretmenınden tlf actırdı baktım oglum.anne ben ıyıyım oynuyorum yemek yedım sız sonra gelın benı alın tmm mı dıyor.basladım aglamaya cok duygulandım ayrı kalınca cok ozledık babası ogluma suprız yaptı ogun gıdıp 2 tane muhabbet kuşu aldı eve gelınce cok sasırdı saatlerce oynadı.
Okuldakı komık olayımızda ogretmenın elınde fotograf makınası görmuş zorla almış ben resım cekebılırım dıye.bırde benım oglumun yonetıcı bır huyu var ogretmenıde farketmış ılk gun hemen.cocukları topluyormuş bışeye odaklandırıyormuş yemek yemeye gıdılcegı zaman herkesı hadı yemek yıcez dıye topluyormuş en komıgıde hadı dışarda oynayalım dıye kışkırtıyormuş herkesı

Canımcım birden o kadar yükselmesi garip ama iyi bir kreşse vazgeçme gönder derim.
Gerçi vermişsin galiba. Maşallah böyle devam eder dilerim ki.
Aslan burcu mu Efe. Liderlik özelliği burcundan geliyordur belki.

kızlar merhaba geç yazdım kusura bakmayın.Benim evin altındadareş var bizde lojmandayız.250 idi bu sene 275 istiyorlar.Dışarıdada aynı fiyat.Ama ben kızımı daha kreşe vermedim.Seneye vericem inşallah bana çok bağımlı çünki.Yaz boyunca balkondan bahçede oynarlarken kahvaltı yaparlarken ne yaptıklarını hep görebildim.Öğretmenler nasıl davranıyorlar neler yapıorlar hep izledim.Çokta hoşuma gittiğini söyleyemiycem.Yeni gelen çocukların ağlamasıyla bizde saat 7 de 7,30 ayağa kalkıyorduk.Ama en fazla 1 hafta ağlıyolar.Ama ilk 3 gün hiç susmayan oluyo desem yeridir.İrem&özge inşallah kızın alışmıştır artık.İyi bi kreşin faydalı olduğuna bende inanıyorum.

Selam kızlar.

Kreşlerden evde ki gibi bakım ilgi alaka beklemek imkansız. Ama inanın çok faydalı kreş.
İrem alıştı çok şükür sorunsuz gidiyor maşallah.
Ama istekli mi yoksa mecbur olduğu için mi çözemiyorum.

Mutlu mu değil mi bilmiyorum. Bazı soru işaretleri var ve toplantıyı bekliyorum bunları cevaplamak için.

Alışmıştır artık onun için ağlamıyodur.Mutludur annesi sen merak etme.Yanlız değil arkadaşları var.Paylaşmayı öğreniyor savaşmayı öğreniyor orda.Hayata şimdiden hazırlanıyor.

merhabalar benim oğlum 05.10.2007 doğumlu.3 aydır kreşe gidiyor.104cm 16kg.pek yemek ile ilgili sıkıntı yaşamıyoruz.Ancak kahvaltımız biraz sıkıntılı geçiyor çünkü peyniri asla yemiyor.Bende ne yedireceğim diye şaşırıp kalıyorum.Ona kalsa hergün bal,pekmez ve helva yedirtmemi istiyor.Sizin çocuklarınız nasıl acaba benim oğlum bu aralar zaman zaman hırçınlaşıyor.Oysa öğretmeni okulda çok sakin olduğunu söylüyor.Ama evde aynı sakinliği yok malesef.Acaba çalıştığımız için bize kapris mi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…