rehabilitasyon merkezimi o zaman da özürlü olması demek oglum özürlü damgasımı yiyecek (aff rabbim aff)valla durum olsa5bin bende veririm ama durumu olanaaynen bide kardesi olcak okulamı kosturum kardesemi bakım gurbette tek basımayım ne yapcagız
kuzum napcaz ya bebişlerde olcak yandık ay bide zaten sadece ocak şubat ve mmart doğumlular mecbur düşünsene kalan 9 aya sorun yok offfff offf ay beın kızda maşalla kalıplı öle raporda vermezler offffffffffffff offfffffffffffff
arkadaslar oglum mart 2007 dogumlu göndermeyi düsünmüyorum suan ana sınıfı ögretmeni ve doktoru da göndermemi istemiyor 'oyun cagında yazık bu karısık bir sene buyuk ihtimal 2-3sene sonra vazgececekler' diyorlar..
cezası nedir peki?herkes bişi diyor kimisi günlük 15tl diyor..kimisi baya yüklü mebladan bahsediyor neti nedir bunun?
sölerseniz cok sevinirim.. ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin..
rehabilitasyon merkezimi o zaman da özürlü olması demek oglum özürlü damgasımı yiyecek (aff rabbim aff)valla durum olsa5bin bende veririm ama durumu olanaaynen bide kardesi olcak okulamı kosturum kardesemi bakım gurbette tek basımayım ne yapcagız
RAM Derken anlamadım daaa?kusura bakmayın
Rehberlık ve Araştırma Merkezı..
okul çağına gelmiş çocuklarda kekemelık,öğrenme bozukluğu,zeka gerılığı vb. öğrenım ortamında öğretmen tarafından farkedılmış belirtilere tanı koyan araştırma merkezıdır..öğretmen başvuru yapar,buradakı gorevlıler aile ıle ıletışıme geçer..çocuğa yapılan testler sonucu tanı konulabılrse RAM,aile ve öğretmen ıle bır plan yapılır..çocuk buna göre yardım alır..
yanı RAM her talep eden çocuğu kabul etmıyor..
teşekkür ederim bilginize
benm oglum da herangibi gerilik yok boy ve kg dısında
tabiri caizse cin gibi
ama henüz okul için erken hemde cok erken bide biz7yasında okula baslıycak die kardes de planladık bu sene anaokuluna gönderdim 12-13ögretim yılında evde benm ve kardesiyle kalacaktı daha fazla .yine anaokuluna yolluycaktık ama 2.döneme dogru biz böle planlarken su okul bizim belimizi büktü ayrıca masraflarda baya olcak gocunmaktan deil ama hem dogum masrafı okul masrafı zati normal borc larda var varda var işte nebilim Allah yardımcımz olsun inşaallah erteleme olur da bizde seneye yollarız:26::26::26::26::26:
Günlüğü 15tl ama bunun bir kısmı devamsızlık hakkı var zaten almazlar heralde bir de sene sonu 500Tl ayrıca alınıyormuş. Önceki yönetmeliğe göre. Ama yeni hazırlanan yönetmeliğin içeriği henüz belli değil. Aldığımız duyuma göre dilekçe raporvs kapısını kapatacaklar. Para cezası aktif uygulanacakmış Ama tabi bu sadece duyum.Her kafadan bir ses çıkıyor. Şu anda birleştiğimiz okulla beraber 7 tane 1. sınıf okutmak üzere hazır boşta arkadaş olacak. Bunlara öğrenci lazım dimi ama
sayın ögretmenler eger bilgiler netlesirse burda bizerlede paylaşmanızı arzu ederiz :26::26::26:
ilköğretim okulunda müdürlük yapıyorum.. evrak beklıyorum bu konuyla ılgılı..gelirse paylaşırım..
Benim ikizlerim de 2007 ocak doğumlu daha anaokuluna gitmeden 1. sınıfa gitmeleri çok büyük haksızlık
MEB Bakanı müfredat daha hazır değil 2 ay içinde yani kayıtlar başlamadan bu yıla yetiştirmeye çalışacağız dedi tüm kalbimle yetişmemesi için dua ediyorum
Benim çocuklarımın şu ana kadar arkadaşları olmadı çevremizde de yaşıtları yoktu, resmen sudan çıkmış balık gibi olacaklar bu yıl anaokuluna gidenlerle aynı sınıfa gidecekler aradaki farkı nasıl kapatacaklar
Bence 5 yaş çok küçük (her ne kadar Bakan 5 değil 6 yaşında oluyorlar, yurtdışındaki uygulama da böyle desede) daha birçok işlerini kendileri halledemiyorlar, hergün parka gidelim diye tutturuyorlar, daha oyun çocuğu bunlar, Mehmet Ali Birand'ın dediği gibi ' 5 yaş dediğin nedir ki daha burnundan sümüğü akan bebe' çocuklar daha ne olduğunu anlamadan okula gidecekler. Bizim çocuklarımızın günahı ne, 2007 doğumluları harcayacaklar
Şu an yönetmelik yeniden oluşturuluyormuş. Önceki yönetmeliğe göre rapora da gerek olmaksızın bir dilekçeyle göndermeyebilirdiniz. Hatta biz 1. sınıfta öğrencilerden bazılarının kasları tam gelişmediğinden yaşıtlarına göre daha geride gördüğümüz öğrencileri kendimiz velisiyle görüşüp anasınıfına gönderiyorduk.Ama şu an sanırım bunun önünü de kapatacaklar. Eğer önü kapanmassa 1leri okutacak arkadaşlar yapamayanı anasınıfına göndeririz diye konuşuyorlardı öğretmenler odasında. Bakalım zaman ne gösterecek ama ben hala kararlıyım göndermeyeceğim.
merhaba biz rapor olayını araştırdık özel bir okulun müdürüyle konuştuk rapor olayın fiziksel değilde zihinsel olarak rapor kabul edeceklermiş.yani herhangi bir zeka geriliği varsa bu takdirde rapor devreye girecekmiş..benim kızlar ikiz oldukları için biraz çelimsizler rapor alırız göndermeyiz diye düşünürken bunun da önünü kestiler..
Sistem Anayasa Mahkemesine verilmişti ama biraz önce iptal isteği reddedildi malesef, herşey aleyhimize sanki
Sistem Anayasa Mahkemesine verilmişti ama biraz önce iptal isteği reddedildi malesef, herşey aleyhimize sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?