Kardeşimle konuştum yeğenim de 2007 ocak doğumlu. O çok rahat göndermeyeceğim işte okadar diyor. Sorarlarsa Abdullah Gül kız çocuklarını okutun deyince erkekler okula gitmeyecek sandım ya da doğuda kızları okutmuyorlar biz dede erkekler okutulmaz töre böyle derim. Nasılsa onlara para cezası uygulanmıyor diyor ya Artık düşüne düşüne saçmalamaya gülmeye başladık.Hatta komşum bize saklayalım kaçırıldı yok çocuk diyelim dedi. Sonuç: Zorla evden alacak halleri yok göndermiyorum bitti.
benim oğlum 2007 mart doğumlu göndermezsem cezası varmış napıcam şaşkınım
31 mart ve oncesındekıler 66 ayı doldurmuş olmuyor..
o nedenle çocuğunuz anasınıfına gıdebılecek..
Benim bildiğim 31 mart a kadar olanlar gidecek
benim bildiğim yurt dışında 3 yaşımda anaokuluna başlanıyor benim oğlum 2007 mart doğumlu bu ikinci senesi okulda 3 yılını tamamladiktan sonra ilk okula baslicak erken dönemde eğitim önemli yerinizde olsam gonderirdim oğlum 5 yaşında alfebeleri tanıyor karisikta olsa yabancı dilde sayı sayıyor dilini gelistirdi bence bu erken eğitim firsatini kaçırmayın derim
yani mart ayında doganlar okula baslamayaca mı?inşaallah öledir
Benim bildiğim 31 mart a kadar olanlar gidecek
arkadaslar oglum mart 2007 dogumlu göndermeyi düsünmüyorum suan ana sınıfı ögretmeni ve doktoru da göndermemi istemiyor 'oyun cagında yazık bu karısık bir sene buyuk ihtimal 2-3sene sonra vazgececekler' diyorlar..
cezası nedir peki?herkes bişi diyor kimisi günlük 15tl diyor..kimisi baya yüklü mebladan bahsediyor neti nedir bunun?
sölerseniz cok sevinirim.. ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin..
arkadaslar dün ögretmenle konustum öyle keyfi istedigimiz bir hastaneden okula gitmeme raporu alamıoyormusuz.. rehabilitasyon merkezinden almak lazımmıs:S
iyice ümitsizlige kapılıyorum gün geçtikçe oglum hazır degil ya nasıl vericez biz bu minikleri 5bin tl okula aylık en azındanda 650tl kres ücreti önümüzdeki seneyi baya masraflı gecirecegiz bu gidişle..
RAM a falan gidip rapor almaya çalışmayın sakın ömür boyu o rapor kalır Zaten onlar da rapor vermezler gerçi ama yine de aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?