linden ilk cocugumda sallanabilen yatak oda takimi aldim.2. pesinden hemen gelince onu yatagindan etmemek icin sallanabilen hafif besiklerden kullandim. 6 aya kadar cok rahat yatti su an marka veremiycem ama bu cok rahatti hem lohusalikta alip yatirmak icin geceleyin cok rahat oluyo.bi sure sonra yataga gecersiniz.yataklari yanina cekmek gibi bi luksun olmuyor.
hmm.. biz beşiğe(sallanan ama büyümeyen) karar verdik de yanında hediye edilen yatak nasıldır bilmediğimden (viscolex mi ortopedik mi??) acaba dedim yatağı istemeyip ayrıca düzgün bir yatak mı alsak içine?? gece odasında yatsın dedik biz de.. gündüz dondolino tarzı beşik kullanırız demiştik... ilerleyen yıllarda mama sandalyesi oluyor ya..
selam ben de kraftin mama sandalyesi olan besiginden vardi 6 ay besik olarak hem
salonda hem de yatak odasinda kullandik ara sira sallanma moduna falan getirdik
rahatti cok cok sevdim ama gel gelelim mama sandalyesi olarak pek bi
kullanissiz ama alirsan besik olayinda rahat edersin....
tecrübelerini aktardığın için sağol :) sonradan bizim de kafamız karıştı çok yer kaplıyor mama sandalyei olarak da. bir de beşik olarak kullanırken yere çok yakın duruyor kasım ayında yere yakın pek içimize sinmedi o yüzden beşikten(mobilya olan) başka bir de sepet veya park yatak almayı düşündük gündüz portatif olsun diye... fazla eşya doldurmak da istemiyoruz eve... bu ay kesin karar verip herşeyini almayı düşünüyoruz sonra pek dolaşamayabilirim :)
Bende kasım annesi olucam inş.Peki kasım annesi olmanın diğer aylarda anne olmaktan nasıl bir farkı var Örneğin bebişlerin huyları Uyku düzenleri inatçılıkları sakinlikleri gazı vb gibi .... Akrep yada yay burcu oluyorlar sanırım
kizlarrrr dogumdan sonra sutum korur yok tedaviyle oldu cok zor oldu
bir daha olmaz demeyin benim durumuma dusmeyin ne olursa olsun
mutlaka korunun 9 aylik bebek ve 7 haftalik hamis bir anneeeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?