2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu yemek olayı sinir ediyor beni evde hergün menüyü düzenleyen yemek yapan biri olucak süper olur yaa

kendimiz icin hic bir fikrim yok acikcasi.Sanberk icin biraz bu aksamki corbadan var ama yetmeyecek,onun icin hem oglen hem aksam icin mercimek corbasi ve balik

hadi gözün aydın ayşegül kızlar ben içimden bile ohhh uyudu desem hemen mızırdanıyorlar söylemeye bile korkuyorum.:))

fikriye ne aşısı canım bizim birdahaki aşımız 1,5 yaşında demi ne aşısı olucaklardı? canım yağmura msj attım ama yazamadı şu d-flor ilacıyla bebklerin saçları için zincoyu sorabilirmisin...tabi insan bazen şunu bunu sorayım diyor ama çocuk eziyet ederse olmuyor kendini zora sokma ortam müsait olursa sor canım

tamam Aynurcum sormaya calisacam,ama fluor icin bizim dr onermemisti,vermemisti yani.zinko ise cilt dr muz vermisti,kan sayimi yapi oyle verdi.Senin iki bebeginlerin saclari uzun tek bir tanesi kisa belki ona zinko surubu gerekebilir.Ama kisa sac illa zinko eksikligi anlam gelmez,bazi bebeklerin saclari dah yavas uzuyor.Hangi bebegin kansizligi vardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…