2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim babamda diyabet hastası olmak için gitmiş gecenlerde daha gelmemiş
ama dünden için başlayacaktı hem olmak istiyorum hem cok korkuyorum
eczacıya sordum burda sadece 2 tane eczacı olmuş kimse olmak istememiş
bende pek tavsiye etmiyorum dedi
benim cevremde bi cok kişi geçirdi bu hastalığı

fatmacim,merhaba canim.Sen nasilsin?
Burcu yine diyecem sen cooooooooooook giciksin,bak bu topikte diyet yapanlar var aaaaaaaaaaaaaaa

aysegul doguru soyluorsun,umarim korkum gecerde oglucumu mutlu edebilirim.

evet canım eşim aşıyı vuruldu kendii de diğer vurulanlar da bişey yaşamadılar kötü anlamda eşim ilk gün biraz halsizlik ve yorgunluk hissetti sadece sonra normal hayatına devam etti
halktan zaten aşı vurduran çok az o yüzden bu şikayetle gelen hiç olmamış ama eşim ilçede görev yapıyo 1 tane domuz gribi vakası elmiş onu da hemen şehir merkezindeki devlet hastanesine sevketmişler doktorlar

Ben yaptirmayi dusunmuyorum,cunku bizim zaten fazla kisiyle temasimiz yok.ama babasin yaptircak,cunku is yerinde surekli yabancilarla calisiyor.

benim cevremde bu hastalığı evde geçirenler oldu
bende gecenlerde halsizlik baoğaz ağrısı falan yaşadım ama 1 gün sürdü sadece
aşı olmadan geçirmek mi daha iyi aşı hiç bi şey düşünmeden giip aşıyı olmak mı acaba
hadi ben olurumda bebeğime nasıl yaptıracağım ya bi şey olursa

evet onur da çok dışarı çıkmıyor ama ona hastalığı biz getirebiliriz diye ben yaptırmayı düşünüyorum
eşim hastanede ben de dersanedeyim bu durumda eve hastalık getirme ihitimalimiz çok yüksek

walla korkudan habire meyve suyu pekmez içiyorum
ellerimi yıkıyorum alışveriş merkezine egeyi götürmüyorum anneme bırakıyorum
napcaz başka...

eşim aşı olma değil hastalığı geçirerek bağışıklık kazanma taraftarı
ama ben olmak istiyorum nu korkuyla nasıl olacaksam

canm bu sabah doktorum programı vardı kanal d de ordaki doktorun dediğine göre
risk grubunda değilsek yani daha önceden kronik bir rajatsızlığımız yoksa bronşit astım akciğer rahatsızlıklarıgibi rahatsızlıklarımız yoksa domuz gribi olsak da normal seyrinde geçirip hayatımıza devam edermişiz
ama bu hastalıklarımız varsa ağır geçirebilirmişiz yani risk grubunda oluyoruz o zaman hastalığı kapmamız da kolaylaşıyor atlatmamız da çok zorlaşıyormuş

evet canim,ondanmis kesin,peki simdi ilac aliyormusun,tekrar dr kontrlune gidebilecekmisin
evet canım ilaç alıyorum ama başka vitaminler et yemediğim için hipogilisemi içinde beslenme düzenimi falan değiştirdim
6 ay sonra tekrar gideceğim bi durum olmazsa

cok şükür yok hastalığımız ama olunca da bayağıı zor geçiyor insanı yataga bağlıyor

kısslaaar ben yatıyorum
bi şeyler yiyip yatıcam
hepinize iyi geceler bebişlerize ve kendinize iyi bakın

yarın cok işim var ama bu hastalık yüzünden evden her çıkışımda korkuyorum
insan yemekten yarım saat sonra böylesine acıkır mı yaa
kendimden utanır oldum bi yere gidemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…