benim cevremde bu hastalığı evde geçirenler olduevet canım eşim aşıyı vuruldu kendii de diğer vurulanlar da bişey yaşamadılar kötü anlamda eşim ilk gün biraz halsizlik ve yorgunluk hissetti sadece sonra normal hayatına devam etti
halktan zaten aşı vurduran çok az o yüzden bu şikayetle gelen hiç olmamış ama eşim ilçede görev yapıyo 1 tane domuz gribi vakası elmiş onu da hemen şehir merkezindeki devlet hastanesine sevketmişler doktorlar
fikriye benim açlığımın sebebi hipogilisemiymiş canım
ondan böyle obur oldum
benim cevremde bu hastalığı evde geçirenler oldu
bende gecenlerde halsizlik baoğaz ağrısı falan yaşadım ama 1 gün sürdü sadece
aşı olmadan geçirmek mi daha iyi aşı hiç bi şey düşünmeden giip aşıyı olmak mı acaba
hadi ben olurumda bebeğime nasıl yaptıracağım ya bi şey olursa
evet canım ilaç alıyorum ama başka vitaminler et yemediğim için hipogilisemi içinde beslenme düzenimi falan değiştirdimevet canim,ondanmis kesin,peki simdi ilac aliyormusun,tekrar dr kontrlune gidebilecekmisin
cok şükür yok hastalığımız ama olunca da bayağıı zor geçiyor insanı yataga bağlıyorcanm bu sabah doktorum programı vardı kanal d de ordaki doktorun dediğine göre
risk grubunda değilsek yani daha önceden kronik bir rajatsızlığımız yoksa bronşit astım akciğer rahatsızlıklarıgibi rahatsızlıklarımız yoksa domuz gribi olsak da normal seyrinde geçirip hayatımıza devam edermişiz
ama bu hastalıklarımız varsa ağır geçirebilirmişiz yani risk grubunda oluyoruz o zaman hastalığı kapmamız da kolaylaşıyor atlatmamız da çok zorlaşıyormuş
fikriye kız hangi topiklerde geziyosun
ee alacağın olsun !!........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?