2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kelebek
bizde tanışmıyoruz benim ismim burcu ege adında bi oğlum var şimdilik çalışmıyorum
peki sen kimsina.s.

kimse var mi?ben geldim.
Bugun dr gittik Sanberk 11.840 gr kilo olmus,boyu da 81 cm uzamis.
Kansizlik ici ferru sanolB surubu verdi gunde 2 kez yarim olcek vercekmsim.
Aynurcum fluor ve cinko icin sordum.Yeterli miktarda su iciyorsa fluor haplarda gerek yok.Fazla fluor dislere ve kemiklere zarar verebilir.Onermedi yani.Bize zaten kan sayimi yailmisti cinko biraz dusuk ciktigi ici surup vermisti ciltci,2 ay kullancaz sonra kan sayimi yapilcak ona gore devam edip edilmeyecegine karar verilecek.
Baska pipi temizlesi icin sordum,cok yanlis bir uygulama dedi.Bu sekilde temizlemek yerine mikrop kaplayabilr dedi.Yani temizlemek tehlikeli.doguru yapilmadigisa pipisine zara verebilir.

merhaba fikriye ne güzel her şeyi sorabilmişin alkisalkisalkis
bende önümüzdeki ay aşı da bi kan sayımı bakılmasını isteyeceğim
bu ay siz ne aşısı oldunuz

kelebekim h. gelin canım ayşegül ben oğluşumda ali
fkriyecim maşallah oğluşa ne güzel şeyler sormuşssun canım şu pipi temzilenmesi kafama takılıodu saol canım
burcucum ben varım canım fikriye aynur nerdesiniz kızlar ?

oyy oyy canım zor iş 3 cocuk walla
ama galiba senin büyükler aliyle ilgileniyodur accık
ben şimdi nerde ege de peşimde biraz kendi kendine oyun oynasa cok mutlu olucam

kızlar benimkiler uyumadılar ya uyku saatlerimiz çok değişti heps ayakta bende yorgunum bi uyusalar bende dinlensem bi saatim bile yok kendime ayırabildiğim (

yarın sabah işlerimiz var kızlar bugün erken yatıp erken kalkmam lazım
bu arada sizinkiler kaçta kalkıyo benimki bazen 8.30 bazende bugün oldugu gibi 11 e doğru ben zorla kaldırıyorum

ayşegül sen bana ablamı hatırlatıyosun onunda 2 tane üst üste oldu ve cook zorlandı
aha bu yıl küçüğüde anasınıfına başladı da rahatladı canım ne zor bilirim hep annemi yardıma cağırırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…