2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki uzun bi zaman boyunca gece 4 te tamamen uyanırdı
saba eşim gidene kadar oyyy ne zor günlerdi

benimde büyük oğlum öleydi uykuyu hiç sevmezdi 5 te tamamen uyanırdı bende onu unutamıyorum hiç annelik ne kadar çok emek istiyo dimi

bazen bende 2 sini yapayım beraber büyüsünler diyorum
ama sonra ben deli miyim ya diyorum başıma geleceklerden korkuyorum

Ah Aysegul,kesilikle cok yoruluyorsun caim.Be de yorguluga dayanamiyorum ou icin 2 cocugu pek istemiyorum.Ancak sanberk baya buyusu o zamn cesaretim olur herhalde.ama biz bir planlari yaparke Allah baska yapiyor.

fikriye canım kesinlikle 2. çocuk için geç kalma sen yorulcaksın ama sanberk çok murtlu olcak bunu onun gözlerinden anlayacaksın canım . kıskansa da güç alıcaktır kardeşinden bir çocuğu en çok kardeş mutlu ediyo inan bana canım

tamam aysegülcüm sen yatır
kendinde dinlen canım bizden daha cok enerjiye ihtiyacın var

selamlar
burcucum benimki 8 gibi uyanıyor bu ara zaten en fazl 9 a kadar uyurdu bu ara 8 de kalkıyor ben işe gitmek için kalkınca beni duyuyor sanırım

burcu canım ben düşünüyorum canım hafta başı gidip sorcam sağlık ocağına sanırım artıkheyerde yapıyorlar

merhaba fatma bu aralar seni pek göremiyoruz buralarda
eminim yoruluyorsundur
canım senin eşin olmuş bu aşıyı bilgisi vardır bi de sağlık personeliymiş hiç aşı sonrası ceşitli şikayetler yaşayanlar olmuş mu ciddi bi urum varmıymış
bende yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…