2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün hala kimsecikler gelmemiş
kızlar bu yaramazlar sizi bayagı yoruyor herhalde (benimki gibi) naniknanik

slm kızlar temizlikten bahsetmişsiniz bende eşim arife günü erken gelirse perdeleri yıkıyıcam amannn hiç sevmiyorum şu bayramları ben:1no2:

merhaba hanımlar
tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım a.s. a.s.

slm kızlar temizlikten bahsetmişsiniz bende eşim arife günü erken gelirse perdeleri yıkıyıcam amannn hiç sevmiyorum şu bayramları ben:1no2:

niye be canim,ne guzel bayram iste.e tabi ailemiz ve akrabalarimiz burda olsaydi gidebilecegimiz bir ev olsaydi super olurdu.mafoldumben

kızlar bayram telaşı sardı beni sanki çok gelen oluyormuş gibi bugün temizlik yaptık..siz neler yapıyorsunuz..

merhaba Yelizcim ben de aynisini yapiyorum.Dun cok yoruldum baya temizlik yaptim bugun bisey yapmadim ama daha yapacagim islerim var.Ben de ayni sanki cok gelen olacakmis gibi bayram menusunu dusunmeye basladim,Ya gelin de yemeklerim ziyan olmasin,Daha onemlisi bu kadar temizligi bir goren olsun bari.:Saruboceq::hulya:vereliniortak

biz sülalenin en küçüğüyüz o yüzden kimse gelmiyor bize ya her bayramda hazırlık yapıyorum kendim yiyorum kimse gelmeyince..bu bayram fazla hazırlamıycam göbek oluyor sonra..

biz sülalenin en küçüğüyüz o yüzden kimse gelmiyor bize ya her bayramda hazırlık yapıyorum kendim yiyorum kimse gelmeyince..bu bayram fazla hazırlamıycam göbek oluyor sonra..

:CüvCüv: gobek mi ben de zaten var.ben de yapmayim fazla yoksa 8 aylik hamile gibi olurum.

buara sizinkiler oyuncak,yemek sakliyor mu,Sanberk surekli sakliyor biseyler.Sanberk de bu gunlerde yemek depoluyor dolaplarda,koltuklarin arkasinda falan.her yerde cubuk,zeytin,meyveler buluyorum.Bugun de hep dikkatli izledim.Zeytin verdim bir tane verdim ikinci de istedi,bir tanesini yemeye basaladi diyeri hop koltugun arkasinda birakti.Neyse orda kalsin dedim bakalim ne yapacak.Sabah vermistim oglen uykusundan kalkinca ne goreyim elinde zetin iyiyor bizimki. bi de mnem mnem diyor.

çok yaşa sanberk ne güldüm yaa..saklasın canım benim...benimki saklamıyor zaten zor yediriyorum..saklasa ne iyi olur..

ay yerim ben onun saklayan minik ellerinicokacimcoook bu arada kafama takıldıCADIARZU zeytinieline veriyorsun çekirdegini çıkarabiliyormu

merhaba aynurcum,evet canim boyle bir sorunumuz yok cok sukur.Yazindan beri kiraz,erik falan hep oyle yedi,cekirdek gelince hemen tukuruyor,ilk baslarinda hep basinda beklerdim cekirdeyi cikartsin diye,simdi daha rahattim ama yineden bebek daha dikkat etmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…