2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriye sen sanberke flor hapı kullanıyormusun

yok canim,bizim dr vermedi,ama cok yerde 1 yasindan sonra verilmesi gerktigini okudum kafam cok karisti,bende tekrar dr mail atacam yineden bi sorayim,cevebi ayni olur herhalde.
sonraki ay baska bir dr goturcem cok iyimis bi bakalim o ne diyecek

yok canim,bizim dr vermedi,ama cok yerde 1 yasindan sonra verilmesi gerktigini okudum kafam cok karisti,bende tekrar dr mail atacam yineden bi sorayim,cevebi ayni olur herhalde.
sonraki ay baska bir dr goturcem cok iyimis bi bakalim o ne diyecek

bencede değiştir o doktoru - başka bir uzmanın da fikrini almak içini rahatlatacak en azından kafanda soru işaretleri kalmayacak

günaydınnnnnopuyorumnanaktan
kızlar oğlum geceleri 5 dakikada bir uyanıyo öff deli olcamakannehir niye böle olduki hastada değil meme bağımlılık yaptı galiba iki emiyo uyuyo çıkarıyom ağlıyo sanki yeni doğmuş gibi yeni yeni şeyler çıkıyo-tatlicadiarzu- gece çayıa alsammı rezene fayda etmyolmaz:i
bu arada bayram malum işlerim yoğun ben yapıyorum peşşmden dağıtıyolar ya nesee lülülülülülüyapmak için yapıyorum ...bayram menülerimizi paylaşalım burdacokacimcoook bişey daha gündüzleride gelin yaa

biz kullanıyoruz flor 6 aylık falandı galiba ama bizim dişler erken çıkmaya başladı..o yüzden kullanıyoruz..

ah canim isin zor,zaten bayram temizlik derken perde yikama,cam silme,koselerdeki tozlar alma demekki,yoksa bu cocuklarla bir dakkika bile duzenli kalmiyorki.Ben halayi yikadim ama ayni gunde cok guzel bir nar lekesi oldu:lepi:

daha tam bellirtmedim ,zaten fazla gelen olmaz.Ama irmik helvasi,baklava,firinda kuzu ve ciyerli pilav bunlar kesin olur.

merhaba hanımlar ben geldim kimse var mı
ayy dün akşam misafirlerim vardı onun da küçük bebeği ve bi cocuk daha vardı
halıya dökülen seker kaseleri mi dersiniz caylar mısırlar ezilen büsküviler mi kırılan bardaklar mı dersiniz ün gece misafirin yanında ben elimde temizlik malzemeleri hiç eksik olmadı :umursamaz: neyse dün gece bir sürü bela savuşturduk böylece
sabah başladım temizliğe bu arada bizimkinin bezini açtım pipisi havalansın diye sade pijama giydirdim sen bi de kaka yap :bbo: tahıllı mamayı mutfağa dağıt :bbo: bi makine bulaşık yıka elinde egeyi hemen duşa sok oooyyyy yoruldum fena halde

fikriye hangi topiktesin kızzz
ben bayram menüsü düşünmedim daha tatlı olarak kadayıf yapayım diyorum cevizli sarma
yemek düşünmedim :uhm:

bu arada dün damla sakızlı tavuk göğsü yapmıştım ilk kez
ağzınıza layık kızlar keşke sizde gelseydiniz

yaa özledim hepinizi akşam gelin olmaz mı biraz kaynatalım bayram öncesi

kızlar yağmurda yok soramıyorum ben flor hapı aldım ama içinde 400 tane var vöncelikle buna şaşırdım içinde 400 tane bulunan hap hiç görmemiştim yani 400 günmü yeticek bu?birde hep şurup veriyorum ama hapı nasıl vericez bebişlere hapta bir yanlışlık yoktur demi hala başlayamadım laçlara kafamda soru işaretleri var birde zinco aldırmıştım bu şurubu kullanan varmı ben ilk aylarda kullanmıştım siz nasıl kaç kaşık kullanıyorsunuz bilenler lütfeeeen cevap yazın

burcu ayyyyy ben dinlerken yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…