2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynur bize de var o cadırdan spider-man lı
ama ege biz olmadan pek girmiyor girincede bize ceee yapıyor :)))
muzur cocukkk
seninkiler de cok tatlı olmuş birazda kalabalık ama yinede cook tatlı yaff :)))

kk ya neler oluyor son zamanlarda ben bir türlü giremiyorum
sayfa açılmıyor bu mesajı gönderebilmek içinde yarım saattir bekliyorum hıh

Selam arkadaşlar.......Yaklaşık 15 günlük bir aradan sonra nihayet sizlerle buluşabildim....internet bağlantı modemimiz olan turkcell 3G VINN' ı Kaan bey iki hafta kadar önce kırdığı için bu süre zarfında internete bağlanamadık...tamire gitti cihaz ama malesef onarılamadı...çok şükür bugün yenisini aldıkta sizlere kavuşabildim....sizler beni özlediniz mi bilmiyorum ama ben hepinizi çok ama çok özledim...deli oldum bu iki haftada...neler konuştular acaba diye kendimi yedim bitirdim...geçmiş bayramlarınız mübarek olsun bu arada...bizde bayramda eşimin memleketi olan Kırşehirdeydik...oldukça yoğun geçti bayramımız...bu arada gelirken ve giderken Kaan yolda bizi perişan etti...yol boyu ağladı arabayı ben sürecem diye...baktı olmuyo aşağı inidirin beni diye kapılara asıldı durdu ...saat başı mola vermek zorunda kaldık...neyseki çok şükür evimizdeyiz artık ... sizler neler yaptınız bu arada biraz okudum ama ... kısaca özet geçin istiyorum yaptıklarınızı...

Yamurcum,nasilsin canim?Neler yapiyorsun,Umarim hastaliktan bisey kalmadi ve unuttun bile.

Sorma canımya internet olmayınca biraz sıkıldık bu arada ama Allaha şükür sağlığımız yerinde...bayramda geldi geçti zorda olsa.....havalarda soğuyo malum pek dışarı çıkılmıyo artık...Kaanda gün boyu çok sıkılıyo yavrum...akşam misafirim vardı çocuklar falan ama...pek oynamayı sevmiyo nedense bana çok düşkün senle oynayalım diye peşimden dolandı durdu gece boyu...oyuncaklarını vermiyo..odasına kimseyi sokmuyo...artık herşeyi anlar oldu....hastalığımızı sormuşsun...damla kullnmaya devam edicez bir ay daha..6 ay sonra kontrol var tekrar...görme problemimiz varya halen...

canim benim Insallah bu hastalik da cok yakinda unutursunuz.
Kaan biraz sanberk gibi sanirim,sanberk de oyuncaklarini vermiyor,cok secici davraniyor.bazi insanlari cok kolay kabul ederken diyerlri yakinda yaklastirmiyor.Bu son ayda vurma problemimiz var.sanirim benden kaynaklanan ir sey.Ben cok sinirliyim bu son zamnlarda ve bircok kendimi kontrol edemedim ve bagrdim hatta esiya attim sinirden.nNe yazikki cocguma hemen yansadi.Daha onceden vuruyordu ama daha cok oyun olarak goruyordu simdi ise memnun olmadigini gosteriyor.veya yemek istemediginde direk elime vuruyor.Ne yapacagima sasirdim,ama sanirim tek yolu kendi sinirimi gostermemektir.Oglum da huzurda yasayinca bu vurma da brakir.

Vurma olayı bizdede var canım ...bende çok sinirliyim ondan mı dersin? Özellikle işimin çok olupta onun sürekli kucak istemsinden yada yemeğini yememesinden dolayı sürekli asabiyet halinde dolanıyorum...sabrım gelmiyor artık...yemeğini yemediği için sinirlenince bana vuruyor oda...bazende sürekli meme istediği için kzıyorum açsan yemek ye meme yok diyorum ozamanda vuruyor....eşimle çok tartışıyoruz bu yüzdençok kızıyosun çocuğa diyor ama ne yapalım bizde insanız sonuçta sabrımızda biryere kadar...

canim biz de de durum nerdese aynen,niye o kadar sinirli oldugumu anlamiyorum acikcasi,ama sanirim biraz rahat bir nefes almaktan ihtiyacim var.

soyle sanberki dusunmeden anneme brakabilsem ben de biraz dertsiz gecebilsem.bu gunlerde komsularda tamir yapiliyor ve ordan gelen seslerden sanberk cok korkuyor hep iiz gibi geziyoruz,inan seni cok iyi anliyorum.Cok uzuluyorum bu durumuma.kucucuk yavruma boyle davrandigim icin icimi iyiyorum,dun aksam dusunuyordum ve kendi kendime soz verdim ki bi dhaa oyle bir tepki gostermeyecegim diye.Ama ne yazikki sabah bana nomara yapip ilacini icmek istemeyince tekrar bagrdim.coooooooook ozuluyorum cok.aynur bu 3 cocukla bu sabiri nerden buluyor bilmiyorum.

ayrica sanberk diye cocuklara vurmaya basladi,nedeni anlamadim.Bir komsu kizi geldi oyuncaklarini hic vermedi hep vurmaya calisti,kiz da daha 3 yasinda biraz dukunsun hemen bagrdi,sanberki iyice izledim sanirim kizinin tepkisi cok ilginc geldi.Kiz bagrinca bizimki daha da c ok saldirmaya calisti.Sonra arkadasim erkek cocugu var 3 ay sanberkten buyuk,cok tatli sirin bir bebek coooook seviyorum.Ilk bastan iyiy oynadilar diyer cocuk daha hosgorulu davrandi sanberkin istediginiyapti hep ve gayat guzel gidiyordu.ama birden cok heycanlaninca ne yapacagini sasirdi ve diyer cocuga vurmaya basladi,kizdigi icin degil belliydi aslinda cok mutluydu durumda.ama niye oyle yapti anlamadim.gecen gun baska bir arkadasima gittik,sultan cigfligndeydik onunda ocakta 2 yasinda olacak bebegi var durum ayniydi.Ne yapacagimi sasirdim.Kesin likle sorun ben de ama bunu nasil cozecegimi bilmiyorum.

İşler rengini almıyor ondan heralde...gün boyu kendimize bakacak vakit bile bulamıyoruz....bazen boğulduğumu hissediyorum...sabah kalkıyorum sürekli dön dön ortada hiçbirşey yok iş namına...yemek yetişse temizlik kalıyo temizlk yapsam bulaşık yığılıyo bu arada da Kaan sürekli meme meme diye gezinip kucak istiyo deli oluyorum gün boyu...rahat bir insanda değilimki aman ortalık dağınık kalsın çocukda ne yerse yesin diyeyim...herşey yerli yerinde olsun diye akşama kadar canım çıkıyo...öyleki ne doğru dürüst yemek yiyebilyorum ne bir çay kahve içme lüksüm var nede iki satır bişeyler okuyabiliyorum...dizileri bile yarım yamalak seyrediyorum...telefonla dahi konuşmak ultra lüks benim için...ya yapışıyo bana ver diye ya beni çekiştirip ağlıyo ....kendi kendine gün boyu 5 dk dahi oyalanmıyo...oyuncakları kaldırdık zaten...babaya da gitmiyo benim yanımda...illa ben olucam herşeyinde...nasıl düzelir bilmiyoaum artık...

Bizmkide aynen anlattığın gibi canım...akşam misafirim vardı ..çocuklardan biri kız 4 yaşında...gece boyu kızın saçlarına yapıştı durdu bizimki...sevemdi birtürlü...oyuncaklarını isitiyo diye heralde ...yanınada yaklaştırmadı....meme emdiği zaman kız yanımıza gelincede eliyle kızı iteleyip durdu...bence bu dönemde bütün çocuklar aynı...benim eltimin bir kızzı var mesela Kaandan 7 ay büyük..onunda bebekliğinden beri çığlık atma huyu var o daha kötü...akşama kadar bağıra bağıra dolanıyo...bayramda deli oldu bizimki onu yannda...Biz şükredelim yani beterin beteri var...

kk daki bakımdan dolayı uğrayamadım stop bu ara nöbetler üstüste geldi stop..bugün yine nöbetçiyiz stop hepinizi öpüyorum fıstıklar stop...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…