2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.
bayramınızı kutlarım.biz anakara da annemlerdeyiz.bayramı ailemle geçirdiğim için çok mutluyum.oğlumun keyfine diyecek yok sanki biraz şımardı gibi:))) yürümeyi baya bir ilerlettik koltuk tepelerinden inmiyoruz.buna paralel konuşmamızda ilerledi daha rahat iletişim kurabiliyoruz.istekleri hiç bitmiyor.

akşamları iş sonrası enesi 21 de uyutup ders çalışıyorum.bu nedenle pek fazla giremiyorum kkya.ama aklım hep sizde.dönüşte bende resim eklerim.hepinizi çok seviyorum tekrardan bayramınızı kutluyorum.

senecim hoşgeldin msj cevap yazamadım hoşbulduk canım galiba sende ankaralı annelerdensin 2008 annelerinin kurban bayramı kutlu olsun yavrularınızı öpüyorum

merhaba kk nın güzel anneleri bayram nedeniyle pek kimse giremedi sanırım
hepinize iyi geceler
sene serenat sizleri aramızda görmek ne güzel ....

anneler herkese selam size haberlerim var ..

bugün bursaya gittik hala almamış fakat almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun..ikeada mama sandalyesi 65 tl..realde 90 tl...ben realdekini sonradan gördüğüm için ikeadakini aldım çok pahalı birşey istemiyordum zaten işimi görsün yeter..

oto koltuğu realdeki 18 kiloya kadar kullanılabiliyor...130 tl..fikir verir diye yazıyorum düşünenler varsa..

bu arada oğlumun odasına yaptığım süse kurdale lazım oldu bayram diye alamadım ve bitiremedim süsü sonradan geldi aklıma hafta içi çıkıp alıcam..

yelizcim saol canım paylaşımın için

fikriyecim sende babişlere çay terifi vermişsin sanada saol sanberk paşamız her zamanki gibi çooook yakışıklı çıkmış.

aslıcım geçmiş olsun valla senenin senin yazılarını görünce mutlu oldum özlemişim sizleri

kızlar hepinizi özledim yavv alışmışım iyice buraya senecim bak gördünmü enes ataga geçti hepsini arka arkaya hızlıca yapmaya başladı maşşallah ona

bakın bulanık çıkmış ama idare edin

aynurrr canımmm coook tatlıı cıkmışsınız bayıldım
ne güzel mutlu aile tablosu Allah hiç bozmasın a.s.
41 kere maşallah

merhaba cokseker :)) nerelerdesin kaç gündür
nasıl gidiyor iş hayatı
bayram nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…