2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım inanın ben sabırlı değilim sizi okuyorumda çocuguma bağırdım diyorsunu bende bağırıyorum hemde ilk değil buragım hemen kapanıp ağlıyor bağırınca üzülüyorum kızıyorum kendime bir daha yapmıycam diyorum ama insana bazen geliyorlar tutamıyor kendini.....benimkiler allaha şükür kendileri oyalanıyorlar kucaga alışkın değiller özellikle meme emen çocuklar anneye çok düşkün oluyorlar vede çok zor oluyor arkadaşımdan ve ablamdan bilirim...burak bu günlerde çok yaramaz yatak odasına gidip bizim yataga çıkıp ardanda onurun yatagına atlıyor...eymenin odasındaki yataga korkuluklarına basarak tırmanıp kendini yataga atıyor işin kötüsüde geri inmeye çalışıyor kendini boşluga atarak....dünde dolaptaki zeytin kavanozunu açmış aelini zeytin yagının içine sokmuş bir baktım elinde yağlı kapak var allahtan kavanozu devirmemiş bizde durumlar böyle kızlar....

Yine kimsecikler yok....bu topiğe nolmuş böyle hanımlar nerelerdesiniz....Huu...Aynur,Fikriye,Sene,Burcu,Yeliz,Aslı,Fatma.......bekliyorum hadi...gelinde iki laflayalım....

günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tünaydınnn güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorummm güzel annelerr ve minik kuzularr.

yine kimse yok,aksam girmeye calistim amasayfa acilmadi,bu aksam da esim iste olacak ben bosum,burda olcam.bekliyorum sizi.

nihayet açılmış sayfa
kızlar eşim ve ege yeni atlattı hastalığı
hepimizin elinde selpak mendiller sıcak ıhlamurlar :))
önce eşim sonra ege ve onlar iyileşti şimdi ben yatak döşek yattım
neyseki biraz daha iyiyim
ama özledim hepinizi nerelerdesiniz

selamlar burcu çok geçmiş olsun

fikriyecim benimde misafirler vardı 11 de gittiler onlar gittikten sonra onur vi fena oldu devamlı ağladı en sonunda kustu rahatladı biraz ıhlamur içirdim şuan uyudu

aslıcım aşağıda adını görüyorum sen nasılsın uzun zamandır konuşamadık canım

Burcu canım geçmiş olsun güzelimm.
Fatmacımm iyiyiz canım siz nasılsınız dünden beri seni arayacagımm birşeyler çıkıyor aramayı unutuyorum nasılsın nasıl gidiyor iş hayatı Onur paşamız nasıl.
Fikriyecim siz nasılsınız.

Bu arada arkadaşlar tüm geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma hepinize çok teşekkür ederim.
Aynurcumm üçüzlerinle çok güzel çıkmışsınız maşallah.

kayseriye geldiğimizden beri internete bağlanamadım daha bugün düzeldi syf bende çok geç açılıyor ankarada öyle değildi umarım iyisinizdir kızlar

fikriyecim merhabalar
merhaba canım ben fatma sanırım tanışmamıştık pğlumun adı da onur

iyiyz canım şükür onurda ii ama iştah yok bu aralar doğduğundan beri ilk kez yemek yedirmekte zorlanıyorum birde çalıştığım için mahsus yapıyor gibi sanki beni çok üzüyor çok naz yapıyor

siz nasılsınız ozan ege nasıl bizim azı dişleri çıktı 4 ü de sizde durumlar nasıl yürümeye başladınız mı

Son düzenleme:
zaten kk da sorun vardı açılmıyordu kaç gündür seninki de o yüzden açılmamıştır

fatma ve seranat merhabalar ismim yeşim kızımın ismide belis bu arada burcu çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…