2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımında bir azı dişi çıktı ama diğerleri çok kabarmış her an çıkabilirler çok huysuz çokkkkk

fatma ve seranat merhabalar ismim yeşim kızımın ismide belis bu arada burcu çok geçmiş olsun

memnun oldum canım aramızdaki ilk ve tek kız annesisin bu arada ne zamandır diyorduk hiç kızımız yok diye çok ii oldu geldiğin kızın nasıl bizim oğlanlar çok fırlama valla hiçbirimiz hızlarına yetişemiyoruz sizde duruölar nasıl

Fatmacım çok iyiyiz diyeyim 2 hafta önce 2 gece acildeydik ateşliydik onu atlattık ben hasta oldum. tam iyileştik dedim dünde sesi kısıldı birde nefesi kokuyordu iltihapmı var yine anlamadım inşlah hasta olmayız hiç evden çıkmıyoruz bayramda bile hiçbir yere çıkmadık. arabamız olmayınca toplu taşıma araçlarınada binmek istemedim. biz dişleri 14 tane yaptık 2 tane daha yolda geliyor. yeme sorunu bazen bizde de oluyor sebebini bilemiyorum ama arada oluyor. yoksa diger türlü çok iyiyiz canım. ama yürüme konusunda 3-4 adım atıyor gerisi yok kendisi istemiyor yoksa yürüyor geliyor bacagımıza vuruyor arkasına dönüyor ellerimizden tutuyor yürütmemizi istiyor ama bırakmaya gelince bırakmıyor daha. adım atınca gerisini getirsin istiyoruz inat ediyor yürümüyor.bizde böyle canım senin iş nasıl gidiyor.
yeşim merhaba canım tanıştıgımıza memnun oldum bende aslı.oglumun adıda ozan ege.

canım benim kızımda çok hareketli bir sn yerinde durmuyor şu an uyandı görüşmek üzere

uyuttum şu an ama her an uyanabilir dişlerinden dolayı çok huzursuz aslıcım bende çok memmun oldum tanıştığımıza

Merhaba arkadaslar dun aksam nettim koptu bi daha giremedim.Bizi sormussunuz tesekkur ederiz.Sukur iyiyiz diyebilirim,kacgundur disiriya cikmadigimiz icin evde biraz sikiliyoruz ama iyiki misafirler geliyor da degisiklik oluyor bizim icin.
Sanberkin de 14 tane disi oldu yakinda baska disi beklemiyorum daha en az 1 aydan sonra cikar artik.
Aslicim bir kac adim atiyorsa hic merak etme,aslinda yuruyebilir ama aklili oldugu icin korkuyor.Biraz zamn verin Ozan Egeye kendini hazir olunca cesaret edecek ve yurumek degil kosmaya baslar.
Fatmacim senin pasan nasil,masallasi var.Sen de bi fotoraf yuklesene bi gorelim tontisni.

Aslicim unutmadan sen de coktan Ozan EGENIN fotorafini yuklemedin,bak yukle yolda gorursek taniyamayacagiz aaaaaa. canim tekrar cok gecmis olsun.Canim dut pekmezi boyle rahatsizliklara iyi geliyor bi dene istersen.Istersen oyle kasik kasik ye istersen ilik suyla sulandirak ic,umarim yardimci olur.Ayrica papatya cayi da iyi gelir.

fikriye bizde günlerdir dışarı cıkmadık cok sıkıldı ege
görümcemlerle yakın oturuyoruz onunda 2,5 yasında oğlu var sıkılınca onlara gidiyoruz

Son düzenleme:
İyi akşımlar arkadaşlar.Burcu selam vermişsin bana canim.kusurama bakma am apc de sorun vardı nettim koptu,bi daha giremedim.

kızlar nabersini

benimde annem var ona ayıp olmasın diye pek giremiyorum takip ediyorum ama sizi

annenler nerede yasıyor aynur
ne kadar kalacak yanında
bu arada ismini değiştirmemişsin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…