2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burcum zaten eşimin ailesi bizim yanımızda ama benim sorunum odada yalnız kalmak.Kalabalıkta büyüdüm ve yalnız hic kalmadım ve kalamıyorum.

onur burda dedesinin taklidini yapıyor koltuğa yatıp babak bacak üstüne atıyor ve kumandayla zapping yapıyor

Eklentiler

• $DSC00023.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 54
canım eşim gitmiyor rapor aldı ama anneme genede gel dedim ben
iyi etmişsin canım
benim ablamın 2 tane benim 1 abimine de 1 kızı var bi şey oldugundahemen annemi cağırırız
dayanamaz gelir 2 gündür ablamda kalıyor ondan önce bendeydi yarında abimlere gidecekmiş yengem tekrar hamile :)) iyi ki o var o nereye babam oraya Allah başımızan eksik etmesin

fikirye bende küçük bi evde ama kalabalık bi ailede büyüdüm
şimdi küçük bi aileyiz ve kocaman bi evim var hiç sevmiyorum
sırf bu yüzden cok cocugum olsun istiyorum seviyorum kalabalığı

Burcum çok şanlısın.

Fatmacım babişin daha da talı olmuş maşallah deyim nazar olmasın.Çok komik ya tipe bak küçük dede gibi.Komandayı paketlemişsınız iyi akıl etmisiniz yarın ben de öyle yapayım yoksa hep sanberkin tükürükleri içinde.

Fatma 41 kere değil de 41 bin kere maşallah deyelim daha iyi olur bence.Biraz daha büyüsün mahaledeki kızlar pesine brakmayacaklar kesin.

çok sağolun teyzeleri bu akşam çektim bunları çok zor oluyor res,m çekti,rmeyi pek sevmes beyefendi sizin de varsa koyun da görelim yakışıklıların yeni hallerini

Burcu yatıyormusun canım,git dinlen.ılaçlarını almıyor musun hala başından şikayetçisin.Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…