Fikriyecim canım dedigin gibi çok akıllı korktugundan degil istemediginden inatçıdır biraz kendileride istemedigi için yürümüyor o kadarda dert etmiyorum yeterki saglıgı yerinde olsun hasta olmasın başka hiçbirşey istemiyorum.gerisi Allah'ın izniyle olur inşlah. canım müsait oldugum bir zamanda yüklerim yeni resim pek çekmedim ama teyzesi tabikide yüklerim. birde canım ben her zaman dut pekmezi kullanıyorum kahvaltısına ıhlamuruna,bitki çaylarının içine gün içinde oo kaç kere içiyor bilmiyorumm seviyor üzmüyor sagolsun ogluşum. bizim biraz bünyemiz bagışıklık sistemimiz zayıf sanırım anneye çekmiş zannedersem :bbo:Merhaba arkadaslar dun aksam nettim koptu bi daha giremedim.Bizi sormussunuz tesekkur ederiz.Sukur iyiyiz diyebilirim,kacgundur disiriya cikmadigimiz icin evde biraz sikiliyoruz ama iyiki misafirler geliyor da degisiklik oluyor bizim icin.
Sanberkin de 14 tane disi oldu yakinda baska disi beklemiyorum daha en az 1 aydan sonra cikar artik.
Aslicim bir kac adim atiyorsa hic merak etme,aslinda yuruyebilir ama aklili oldugu icin korkuyor.Biraz zamn verin Ozan Egeye kendini hazir olunca cesaret edecek ve yurumek degil kosmaya baslar.
Fatmacim senin pasan nasil,masallasi var.Sen de bi fotoraf yuklesene bi gorelim tontisni.
Aslicim unutmadan sen de coktan Ozan EGENIN fotorafini yuklemedin,bak yukle yolda gorursek taniyamayacagiz aaaaaa.canim tekrar cok gecmis olsun.Canim dut pekmezi boyle rahatsizliklara iyi geliyor bi dene istersen.Istersen oyle kasik kasik ye istersen ilik suyla sulandirak ic,umarim yardimci olur.Ayrica papatya cayi da iyi gelir.
Fatmacım burcuya katılıyorummm maşallah çok şeker çıkmış büyümüşte dedesini taklit ediyor baksana. opuyorumnanaktancanıımmm cook tatlı yaa buuu
ne o yanaklar öyle ısırasım geldim
fikriyecim sanberkide yiyebilirmiyimm maşallah kuzuya. opuyorumnanaktanfotoraf yuklemeye denedım canım,şimdi oldu
bebekler için boya
2 kaşık una biraz su katın ve birkaç damla gıda boyası ekleyın,karıştırın boya hazır.
Bu boya elinle sürmasine izin verin.yaratıcılğı,hayalgucunu,el becereni geliştirmesine yardımcı olur.Çok onemlı olan da eglencweli bir vakit geçirirsiniz.Mutlu bebek akılı olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?