2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fikriyecim canım dedigin gibi çok akıllı korktugundan degil istemediginden inatçıdır biraz kendileride istemedigi için yürümüyor o kadarda dert etmiyorum yeterki saglıgı yerinde olsun hasta olmasın başka hiçbirşey istemiyorum.gerisi Allah'ın izniyle olur inşlah. canım müsait oldugum bir zamanda yüklerim yeni resim pek çekmedim ama teyzesi tabikide yüklerim. birde canım ben her zaman dut pekmezi kullanıyorum kahvaltısına ıhlamuruna,bitki çaylarının içine gün içinde oo kaç kere içiyor bilmiyorumm seviyor üzmüyor sagolsun ogluşum. bizim biraz bünyemiz bagışıklık sistemimiz zayıf sanırım anneye çekmiş zannedersem :bbo:
canıımmm cook tatlı yaa buuu
ne o yanaklar öyle ısırasım geldim
Fatmacım burcuya katılıyorummm maşallah çok şeker çıkmış büyümüşte dedesini taklit ediyor baksana. opuyorumnanaktan
fotoraf yuklemeye denedım canım,şimdi oldu
fikriyecim sanberkide yiyebilirmiyimm maşallah kuzuya. opuyorumnanaktan

bencede denesek iyi olabilir bence tşkler fikriyecim.
Aynurcum gözün aydın annen gelmiş bende annemin gelmesini dört gözle bekliyorumm. kaydirigubbakcemile
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin. opuyorumnanaktan

fikriye bahsettiğin sey Deven2 değil canım
Denver 2 gelişim tarama testi
Kişisel-Sosyal, ınce Motor, Kaba Motor ve Dil Gelişimini ölçen sorular içerir. Denver Gelişim Tarama Testi, çocuğun genel gelişimi hakkında sistematik bilgiler verir ve muhtemel gelişim gerilikleri konusunda uyarır

daha çok pediatrik nöroloji tarafından istenen bir testtir ve testi uygulayan kimselerin özel olarak eğitim almış olması gerekir. bunun eğitimini sanırım hacettepe üniversitesi veriyordu.

Son düzenleme:
bir oyun hamuru tarifi de benden :
Gerekenler ;
* 1,5 fincan un
* 1 fincan tuz
* 4 yemek kaşığı sıvı yağ
* 1 fincan su (kıvamına göre azaltıp, artırabilirsiniz)
* Değişik renklerde gıda boyası
* Değişik kokular için aromalar ekleyebilirsiniz

Aslıcım tabıkı canım yurumek ıstemedıgı ıcın yurumuyordur.Baksen şimdiden karakter gösteriyormuş OZAN Ege....fotoraflarınızı bekliyorum.Teyzesi tabiki Sanberki yiyebilirsin ama lütfen aaaaaaaaaazıcık olur mu?kaydirigubbakcemile3

Burcu verdiğin bilgi için teşekkürler canım,bi bakalım ne zamn yaptırcaz.Bu günlerde hastanalare gitmek istemiyorum açıkcası.

canım havalar sogudu artık ikimizde evde sıkılıyoruz pek alışveriş merkezlerine de gitmek istemiyorum evde oyun oynuyoruz

dün bi arkadaşın oğlunun üstüne caydanlıktan devrilmiş Allah korusun cocuk şimdi hastanede yarın ona bi ziyarete gideceğiz sonrada günüm var benim oraya uğrayacağım biraz oynar ege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…