2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım çok şeker ya gözlere bak sen yumuk yumuk maşallah 41 kere

ama 1 damacana yetmez ki bunlarınenerjilerine birkaç tane içmesi gerek bence

Fatmacım sız Deven 2 gelişim tarama testi yaptırdınız mı? 15-18 ay çok uyugun bir dönemmiş.Acaba nasıl bir test bu?Hiç fikrin var mı?

Fatmacım sız Deven 2 gelişim tarama testi yaptırdınız mı? 15-18 ay çok uyugun bir dönemmiş.Acaba nasıl bir test bu?Hiç fikrin var mı?

ilk kez senden duyuyorum canım valla hç bir fikrim yok sen yaptıracak mısın ve ne işe yarayacak acaba?

Canım ben de oyle razdgele bir sitede okudum bu test için nerde yaptırdığını bile bilmiyorum.Hadtaya büyk ihtimale citçiye gidecez orda sorcam bakalım dr ne diyecek.Bu test ile bebegin gelişimi test ediliyormuş,normal olup olmadıgını gosteriyormuş ve dr erken yaşlarda yaptırmasını tavsiyede bulunuyorlar,ama bizim dr muz hıç bahsetmedi.

valla bizimkide bahsetmedi zaten burası küçük yer burada yapıldığını sanmam

ben yatıyorum canım ii geceler dilerim size de

bebekler için boya

2 kaşık una biraz su katın ve birkaç damla gıda boyası ekleyın,karıştırın boya hazır.
Bu boya elinle sürmasine izin verin.yaratıcılğı,hayalgucunu,el becereni geliştirmesine yardımcı olur.Çok onemlı olan da eglencweli bir vakit geçirirsiniz.Mutlu bebek akılı olurmuş.

çok güzel fikir ama nerde yapıcaz bunu evi mahveder bunlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…