2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah kurusun,cocuk nasıl şimdi?
Ngüzel gidebilcen yer varsa bol bol gez canım,Ege için çok iyi olur.Bnimki fazla yabancı insanları görmüyor ve sanarım ondan da nasıl davranacağını sasırıyor.

canım bizde bayadır alışveriş merkezlerine götürmüyoruz,son gitiğimizde çok kalabalıktı ve götürmeme pişman oldum.Hasta olmaktansa evde oturup sıkılsın daha iyi bence.

canım bizimde akraba cok ama görüştüğüm az
cok bağlı bi sülalem yok benimde :))

ama böyle arada gezmek iyi oluyor günümde zaten hepsi akraba ancak böyle toplanıyoruz

o cocukta bayagı derin ve ciddiymiş yanık benimde ev kazalarında en cok korktugum seylerden biridir yanık Allah vermesin kimseye

Birkaç hafta önce komşu 3 yaşındaki kızıyla bize gelmişti,sanberk kızı rahat brakmadı hep vurdu,oyuncaklarını hiç vermiyordu,ondan sonra komşu da hiç gelmedi.Tek merdivenlerde karşılıyorduk.bugun yine görüştük sanberk ısrarla evde davet etti gep gel gel bagrdı ama girmediler kadının işleri varmış.Anlamıyorum benim çoçuğmu hem oynamak istiyor hem paylaşmak istemiyor,nasıl olcak bu iş bilmem.

evet canım Allah göstermesin,inana ben de düşmekten o kadar korkmuyorum ama sıcak su falan bu nazik bebek cildi için daha da korkunç.ınşallah çabuk iyilesir ve iz falan kalmasın...

canım bu cok normal daha paylaşmayı bilemiyor olabilir her seye sahip olmak isteyebilir bunu zamanla ve cocuklarla kaynaştıkça öğrenecek bizimki onu pek yapmıyor ama paylaşıyor

canım bizde evde türlü türlü seyler deniyoruz aklına gelebilecek her şey oyuncak bizim evde tencere süzgeç perdeler oooooo o an ne oynamak istiyorsa onu yapıyoruz eger cok sıkılmışsa duşa sokup suyla oynamasına izin veriyorum

ay ne güzel,afferin ona,benimki niye öyle kızkanç ya.Mesela babası bana dokunmasını izin vermiyor haman elini çekiyor.Babası ısrar ederse ııııııııııııııııııı yaparak setçe elini çekiyor.Ama normalde babasını çok düşkün...

bugünlerde ege zıplamasını öğrendi koltukların üstüne cıkıp zıplayıp kendini atıyor koltuga bizimki hala konuşmuyor dede baba gel cee yapıyor bende bir an önce konuşsun istiyorum (

bizim gibi demekki,bizim programamıs da sizinki gibi,evi karıştırıyoruz,çekmecelerdeki inceliyoruz,perdelerin arkasında saklanıyoruz,günde 100 kez diş fırçalıyoruz,yıkanıyoruz,yemek yapıyoruz,dagtıyoruz işte.

canım cocuklar bu sürede daha kendini anneleriyle bütün zannederlermiş onsuz olduklarında huzursuz olurlar ve öylesine sahiplenirler ki babasının bile okunmasına izin vermezler

bizimki de bunu çok seviyor.onu yatağımızda yapmaya çok seviyor karsında aynı var zıplamaya çalışıyor ve kendıne yanaya bakıyor,duruyor el saglıyor çok tatalı oluyor.Canım zıplamak derken bizimki tam büyk gibi zıplamıyor yani zıplamaya deniyor ama henüz yerden ayakları ayıramıyor.

evet canım zaten tam anlamıyla zıplama için cok erken 3 yasa dogru ancak :))
bizimkide öyle ama sadece 1 kere zıplıyor oda sadece kotuktayken sonra atıyor kendini

canım sorma bazen kendimi kanguru hisediyorum,bi yapışıyor bana öyle geziyoruz.Aslında kendi kendii oyun oynar ama bu hafta komşularda tamir yaılıyor ve ordaki sesler sanberke korkutuyor.Bu sabah babası ila oraya gidip baktılar.Gündüz sesleri duyunca sabahki gitiği yeri diye anlatıyorum.abiler yapıyor diyorum ve çok hahatladı.Sesleri duyunca gülmeye başladı.Umarım yarın unutmaz da daha rahat bir gün geçiririz.

evet canım zaten tam anlamıyla zıplama için cok erken 3 yasa dogru ancak :))
bizimkide öyle ama sadece 1 kere zıplıyor oda sadece kotuktayken sonra atıyor kendini

zaten oyun bu zıplar sonra düşer sanarım bu yastaki çocuklar bundan hoşlanır.Sanberk de koltuğun bir köşesinden diyer köşesine koşuyor,o çok mutlu olurken ben çok korkuyorum düser diye.Sürekli yanında durmak zorundayım bu da daha da hoşuna gidiyor.

Bugun dans ederken bişey çok hoşuna gitti.Ben odanın bir taraftan geliyorum o karsı taraftan geliyor,karşılastıgımız yerde yakalıyorum onu öpüşüyoruz sonra kaçıyoruz birbirimizden ve yineden eski pozisyonlarımızı alınca alkış yapıyoruz.

bazen bizde de oluyor ve ege o tamir seslerini duyunca cok korkuyor
ama iyi etmişsin canım babasıyla görmeleri iyi fikir en azından artık o seslerin nereden geldiğini biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…