2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.resim-yukle.com]

bu da alta açma yerinin toplanmış hali yana hemen katlanıyor..ayrıca uzaktan kumanda ile titreşim ve müzik çalma sistemi var...oyuncakları da yukarısındaki çubuklara takılıyor bebek uyandığında oyalansın diye..oyun parkı olarak kullanıldığında da oyuncaklarla oynuyor..kumaşı bebğin ağzına almasından dolayı antialerjikmiş..

çok güzelmiş inşallah bebegine sag saglim hayırlısıyla yatmayı nasip eder allahım :1hug:

QUOTE=seherb;2593667]çok güzelmiş inşallah bebegine sag saglim hayırlısıyla yatmayı nasip eder allahım :1hug:[/QUOTE]
sağol canım daha iyisi sizlerin olsun..inşallah hepimizin bebişleri sağılkla doğup sağlıkla büyütürüz .
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...

günaydın güzel anneler ve onların güzeller güzeli bebişleri a.s.

herkezin bayramını kutluyorum.. Şeniz
( herkez tatilde bi ben işteyim Kötü Kazen )

özgeciğim park yatağın çok güzel .. allah hayırlısıyla güzel günlerde kullanmak ve eskitmek nasip etsin ben yerim o kızı

özgeeeeeee:)
kırmızı kırmızı ne güselmiiişş:)
ya ben senin mail adresini yanlış kaydetmişim:)))
rakamla yazmışım meğerse yazıylaymış, aylin söyledi,düzelttim şimdi...
kızlaaaar hepinizee selamlaarrr..
iyisiniz di miiiii, öptüm hepinizi...

herkese günaydııııııın:uhm:
herkese tünaydııııııııın:uhm:
herkese merhabaaaalar:uhm:
minik cadılar'la afacanlar'ı da unutmadıım. onlara da elleriyle kocaman öpücük kondursun anneleri benim yerimeŞeniz
hangisini kabul ederseniz öyle olsun. miniklerimizle daha nice 23NİSANLARA inşallaha.s.

özgeciim gerçekten çok güzel güle güe kullansın yeğenimiz. üzerinin hayvancıkları da çok güzeel. böyle gösterip durma bak bunu da kıskanırım ona göre.....

tosbaa8 hoş geldin teyzelerin en güzeli. bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım?

QUOTE=seherb;2593667]çok güzelmiş inşallah bebegine sag saglim hayırlısıyla yatmayı nasip eder allahım :1hug:
sağol canım daha iyisi sizlerin olsun..inşallah hepimizin bebişleri sağılkla doğup sağlıkla büyütürüz .
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...[/QUOTE]

inşallah canım allahım hepimise sag saglim nasip eder inşallah beebklerimizi ... allahım kimseyi evladıyla sınamaz inşallah :1hug:

bende gayet iyiyimm şekercimm..
trt'de 23 nisan kutlamaları var onları seyrediyorum bir taraftan, bir taraftan buralar bakıyorum neler var neler yok diye:))
çamaşır asıcam şimdi, öptüüm herkeslerii...

bende gayet iyiyimm şekercimm..
trt'de 23 nisan kutlamaları var onları seyrediyorum bir taraftan, bir taraftan buralar bakıyorum neler var neler yok diye:))
çamaşır asıcam şimdi, öptüüm herkeslerii...

canım iyi olmana çok sevindim :1hug:
çok yorma bakim kendini senin daha dikkat etmen lazım kendine canısı sengözlerimebaksanab

kezbancıgım sne nasılsın canım bebişlerin nasıl :) a.s.

iyiyim seher aynen devam.senin nasıl gidiyor.törene götürdün mü oğluşunu? birde lazkızı rumuzlu ikiz anne adayı varmış benimle aynı durumda o da ilaç alıyo ona özelden yazdım. sen tanıyormusun?

günaydın kıslar hepinizea.s.bebişlerinizin bayramını kutluyorumm:dance:bugun evde olmak çok güsell özgecim çok güzelmiş kızının yatağı güle güle kullansın inş.tatlım

SLM GÜSEL ANNELER ve tatlı şeker yeğenlerim :) :dance:
bütün yeğenlerimin 23 nisan'ı kutlu olsun :) a.s. teyzesi öpsün yesin hepsini , inşallah hepiniz seneye kucağımızda bebeklerimizle kutlayacağız bugünü (bütün listedeki anneleri kastediyorum,en kısa zamanda güsel haberler alacağızzz biliyorummmm )

özgecim yatak çok güselmiş,güzel günlerde yatsın yeğenim inşallah fiyatını sorsam ayıp olur mu? fikir olsun..
kızlar sizler de bi yerlerden fiyat öğrenirseniz söleyin olur mu?

aylin'cim hoşgeldin cnm,çamaşır asıyormuşsun,vücudun kendini toparlama aşamasında çok yorma olur mu tatlım? Şeniz

allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...

inşallah canım allahım hepimise sag saglim nasip eder inşallah beebklerimizi ... allahım kimseyi evladıyla sınamaz inşallah :1hug:[/QUOTE]

SEHERB MRB CANIMMM
sende takvim yapsana.valla benim ikizim olacakta ben KEZBAN CAY gibi takvim yapmazmıyımmmmmm :teytey:
bu arada napıyor bizim yaramazlar .... ikiside erkekmiydi arkadaşım.
allahım kucağına almayıda nasip etsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…