özgeeeeeee:)
kırmızı kırmızı ne güselmiiişş:)
ya ben senin mail adresini yanlış kaydetmişim:)))
rakamla yazmışım meğerse yazıylaymış, aylin söyledi,düzelttim şimdi...
kızlaaaar hepinizee selamlaarrr..
iyisiniz di miiiii, öptüm hepinizi...
iyiyim seher aynen devam.senin nasıl gidiyor.törene götürdün mü oğluşunu? birde lazkızı rumuzlu ikiz anne adayı varmış benimle aynı durumda o da ilaç alıyo ona özelden yazdım. sen tanıyormusun?
inşallah canım allahım hepimise sag saglim nasip eder inşallah beebklerimizi ... allahım kimseyi evladıyla sınamaz inşallah :1hug:
buradaki tüm arkadaşlar iyiler.beni soracak olursan tıkınmaya devam ediyorum.patates kızartması yiye yiye bi çuval patates doğuracam bu gidişle....
BİDE AYAKLARIM, AYAK BİLEKLERİM ÇOOKK ŞİŞİYORR YA.TUZUDA AZALTTIM NİE BÖLE OLUYOR.YÜZÜĞÜMÜDE YARIN İTİBARİYLE ÇIKARTACAĞIM ARTIK.PARMAKLARIM DA ŞİŞİYOR....:a015:
SEHERB MRB CANIMMM
sende takvim yapsana.valla benim ikizim olacakta ben KEZBAN CAY gibi takvim yapmazmıyımmmmmm :teytey:
bu arada napıyor bizim yaramazlar .... ikiside erkekmiydi arkadaşım.
allahım kucağına almayıda nasip etsin inşş
yeğenlerime oda yapacaklar yada sepet yapacaklar ne renk düşünüyorsunuz??
PANİKATAK canım dünki mesajını yeni gördüm evet çalışmak artık banada çok zor gelmeye başladı çok çabuk yoruluyorum önümüzdeki hafta raporlu olcam ama:dance:şişme henüz olmadı bende alyansımıda takabiliyorum şimdilik aman sıcaklar başladı çok dikkat edelim canımcım ama konrolünde mutlaka şiştiğini doktoruna söyle tatlım hiç bişeyi ihmal etmeyelima.s.
evet canjım allahım nasip ederse bana iki tane daha oglum olucak :dance: bend eistiyorumda o konuyu pek bilmiyorum takvimi nasıl yapıcam bilmiyorum ki inşallah canım sneind eolur böle ikizlerin yerimseniben bid ehayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza ala bilsek çok süper olucakta hayırlısı allahtan
CANIM BEN 28,HAFTAYA KADAR ARA ARA RAPORLR ALICAM DR.UM DİNLENMEM GEREKTİĞİNİZ SÖYLEDİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RAPORLU OLUCAM BİR SONRAKİ HAFTA İŞBAŞI YAPICAM AMA ÇĞLEDEN SONRALARI SERVİSTE YATICAM SONRAKİ HAFTA YİNE RAPOR BÖYLE İDARE EDİCEM 28,HAFTAYI BİTİRENE KADAR AĞRILARIM ARTI BENİM DAYANAMIYORUM BAZEN BİDE DR.UM PREKLAMPSİ ADAYISIN DEDİ TANSİYON PROBLEMİM YÜZÜNDEN ONA DİKKAT EDİCEZ İŞTE DAHA SIK TAKİP EDİLİCEM CANIMDr2a söyledim.normal dedi.ama inanki en büyük fobim dr'a gitmek oldu galiba...kaç günlük rapor alacaksın canım.bende iznimi kullanmak istiyorum ama bakalım :uhm:
ayhh yaparlarsa valla çok sevinirim a.s.canım benim bide evde var oglum 3 yaşinda olucak kısmet olursa:dance:bunlarda erkek eşimde allah evde 4 erkek bitek ben yalnız :bbo:benim bebeklerim doktorlarımın dedigine göre tek yumurtaymış canımm ikiside aynı oucak allah izin verirse evet yaa baya zor oluyo bide çok yaramazlar böle kıpır kıpırlar onlar büyüdükçe benim karnım acıyoo bend ebiraz çelimsizim sanırım :sm_confused:şuan 2 hafta öncetartılmıştım 55 ti kilomn bakalım doguma kadar nekadar alıcam şunalrı hayırlısıyla bi dogura bilseydik şöle ohh beee çokk şükür bitti deseydik :hooray: hayırlısı allahtan
Kizlar Yarin Havvaciğimizin Sonuçlari çikacak Inşşş.tertemiz Olacak Onun Sonuçlarida Bugun Bütün Dualarimiz Havvayla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?