2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buradaki tüm arkadaşlar iyiler.beni soracak olursan tıkınmaya devam ediyorum.patates kızartması yiye yiye bi çuval patates doğuracam bu gidişle....

BİDE AYAKLARIM, AYAK BİLEKLERİM ÇOOKK ŞİŞİYORR YA.TUZUDA AZALTTIM NİE BÖLE OLUYOR.YÜZÜĞÜMÜDE YARIN İTİBARİYLE ÇIKARTACAĞIM ARTIK.PARMAKLARIM DA ŞİŞİYOR....:a015:

iyiyim seher aynen devam.senin nasıl gidiyor.törene götürdün mü oğluşunu? birde lazkızı rumuzlu ikiz anne adayı varmış benimle aynı durumda o da ilaç alıyo ona özelden yazdım. sen tanıyormusun?

evet benim formumda bi yası yazmıştı orda gördüm özel msj yasdım kendine ama daha konuşamadık böyle :sm_confused:git gide çogalıyoruz kıs :teytey: bende ii gibiyim biras agrılarım oluyo basen işte bid eartık bebkelr büyüdükçe akrnım gerilmeye başlıyo oda bana biraz acı verio o oluyo işte yerimseniben

inşallah canım allahım hepimise sag saglim nasip eder inşallah beebklerimizi ... allahım kimseyi evladıyla sınamaz inşallah :1hug:

SEHERB MRB CANIMMM
sende takvim yapsana.valla benim ikizim olacakta ben KEZBAN CAY gibi takvim yapmazmıyımmmmmm :teytey:
bu arada napıyor bizim yaramazlar .... ikiside erkekmiydi arkadaşım.
allahım kucağına almayıda nasip etsin inşş[/QUOTE]

evet canjım allahım nasip ederse bana iki tane daha oglum olucak :dance: bend eistiyorumda o konuyu pek bilmiyorum takvimi nasıl yapıcam bilmiyorum ki inşallah canım sneind eolur böle ikizlerin yerimseniben bid ehayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza ala bilsek çok süper olucakta hayırlısı allahtan

SUSEMAUS canım benim dikkat et, ani hareket etme olurmu.bende bebişimi alt tarafta taşıyorum.benim ağrım olmuyor.ama yürüyüş30 dk yı geçince ağrıyor.zorlanıyorum.eğilemiyorumda , alt tarafta olunca zor oluyor.ağrın olunca uzan.ayaklarınıın altına yastık koy dinlen.geçiyor hemen...öyle böyle tamamlıyacağız artık şu son aylarımızı...geçmiş olsun canım...a.s.

PEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bende annemi arayıp aynısından isteyeceğim... kıskandım vallaaaa...
ama çok güzel.rengide çok hoş...güle güle kullansın bebişin canım.ay ne güzel hazırlıklar bunlar yaaaaa....

Elvin bende lila - eflatun çok severim.zevklerimiz uyuşuyor...kolay gelsin bakalım :)

KALACHAKRA SONUÇLARI YARIN BEKLİYORUM.ONA GÖREEEEEEEEEEEE :smiley-cool:

HEPİNİZİ ÖPTÜM.dUR Bİ ANNEM İ aRayIm...jeyyar

çok teşekkür ederim hepinzieŞeniz
allah gönlünüze göre versin daha iyileri sizin olsun..tosbaa aylincim hoşgeldin iyi ki geldin kolay gelsinlaelaelaelaelae
elvin canım ne demek ayıp olur mu daha önce de zaten yazmıştım 265e aldık chiccodan ama özel indirim vardı normalde 330 ytlmiş...annem aldığından ben parasına pek karışmadım olur mu dedim olur dediler oldu
canlarım sizler ne düşünüyorsunuz yatak için...?yani yatak odası mı düşünüyorsunuz fikirler alalım...

ben de hafif hafif şişmeye başladım sanem'cim eee sıcaklar başlıyo ondadır.
yüzüğümü uzun zamandır ben de takmıyorum kilo ve şişme yüzünden bazen rahatsız ediyo.
kızlar size de oluyo mu? canım bi şi istiyo,ağzım bişiler istiyo ama ne istediğimi bilemiyorum..

evet canjım allahım nasip ederse bana iki tane daha oglum olucak :dance: bend eistiyorumda o konuyu pek bilmiyorum takvimi nasıl yapıcam bilmiyorum ki inşallah canım sneind eolur böle ikizlerin yerimseniben bid ehayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza ala bilsek çok süper olucakta hayırlısı allahtan [/QUOTE]

takvim için uzman arkadaşlarımız var burada :smiley-cool: banada onlar yaptı.ama takvimdeki 2 bebiş çok hoşuma gidiyor.yapar bizim güzel annelerimiz sanadaaaa .şöyle iki bebiş ardarda.KEZBANCAY ınki gibi :dance:

allahımın izniyle inş sağlıkla alıcazkucaklarımıza.aayyyy erkeklerle işin çok zor canım yaaaaaa.allahım sizlere yardım etsin.bizde 1 tane var,zor taşıyoruz.sizlerde iki tane var.allahım yardımcınız olsun tekrar.ama ne heyecanlıdır.canlarım benim.tek yumurtamı , çift yumurta mı? AY BENZEYECEKLERMİ ACABA.BAK SENDENDE ÇOK MERAK ETMEYE BAŞLADIM...:dance:
sağlıkla gelsinler bebişlerimiz...

yeğenlerime oda yapacaklar yada sepet yapacaklar ne renk düşünüyorsunuz??

benim evimde heryer açık sarı tonunda...bende bebişime sarı tonlarında alacağım parkyatak.hem 2. bebişim erkek olursa sarı renk her ikisinede uyar diye düşünüyorum.sarı - yeşil - lila genelde cinsiyetlerde farketmiyor ya.ortasını bulayım diyorum.hemde evimin duvarlarına uyar diye umuyorum.koltuk takımlarım, perdelerim, halımda sarı nın farklı tonlarında, uyumlu yani.bide geçen cumartesi bebişe alışverişe çıktım yaaaa.dayanamadım 1 tane salon takımı ve mutfak takımıda aldım.onlarda o tonlara yakın.ayyy dayanamıyorum , ne yapayım.annemde yanımdaydı.bana Kızım bebeğe alışveriş yapıcaz sana mı diyip diyip durdu sırnaşık şey
favori renklerim sarı, lila , açık yeşil...

PANİKATAK canım dünki mesajını yeni gördüm evet çalışmak artık banada çok zor gelmeye başladı çok çabuk yoruluyorum önümüzdeki hafta raporlu olcam ama:dance:şişme henüz olmadı bende alyansımıda takabiliyorum şimdilik aman sıcaklar başladı çok dikkat edelim canımcım ama konrolünde mutlaka şiştiğini doktoruna söyle tatlım hiç bişeyi ihmal etmeyelima.s.

Dr2a söyledim.normal dedi.ama inanki en büyük fobim dr'a gitmek oldu galiba...kaç günlük rapor alacaksın canım.bende iznimi kullanmak istiyorum ama bakalım :uhm:

Kizlar Yarin Havvaciğimizin Sonuçlari çikacak Inşşş.tertemiz Olacak Onun Sonuçlarida Bugun Bütün Dualarimiz Havvayla..

takvim için uzman arkadaşlarımız var burada :smiley-cool: banada onlar yaptı.ama takvimdeki 2 bebiş çok hoşuma gidiyor.yapar bizim güzel annelerimiz sanadaaaa .şöyle iki bebiş ardarda.KEZBANCAY ınki gibi :dance:

allahımın izniyle inş sağlıkla alıcazkucaklarımıza.aayyyy erkeklerle işin çok zor canım yaaaaaa.allahım sizlere yardım etsin.bizde 1 tane var,zor taşıyoruz.sizlerde iki tane var.allahım yardımcınız olsun tekrar.ama ne heyecanlıdır.canlarım benim.tek yumurtamı , çift yumurta mı? AY BENZEYECEKLERMİ ACABA.BAK SENDENDE ÇOK MERAK ETMEYE BAŞLADIM...:dance:
sağlıkla gelsinler bebişlerimiz...[/QUOTE]

tünaydın kızlar ben daha yeni kalktım :)bütün gün yatıp kalkıp zaman geçiriyorm benim düşük riskim var o yüzdn bi iş yapamıyorum.sizler nasılsınız ? panikatak cım takvim yapacakmışsın herhalde ben gebelik forumunda altta anahtar kelimeler varya orda takvimi tıkladım bir sürü takvim yapma yöntemleri çıkıyo istersen bi dene

ayhh yaparlarsa valla çok sevinirim a.s.canım benim bide evde var oglum 3 yaşinda olucak kısmet olursa:dance:bunlarda erkek eşimde allah evde 4 erkek bitek ben yalnız :bbo:benim bebeklerim doktorlarımın dedigine göre tek yumurtaymış canımm ikiside aynı oucak allah izin verirse evet yaa baya zor oluyo bide çok yaramazlar böle kıpır kıpırlar onlar büyüdükçe benim karnım acıyoo bend ebiraz çelimsizim sanırım :sm_confused:şuan 2 hafta öncetartılmıştım 55 ti kilomn bakalım doguma kadar nekadar alıcam şunalrı hayırlısıyla bi dogura bilseydik şöle ohh beee çokk şükür bitti deseydik :hooray: hayırlısı allahtan

banada çalışmak çok zor geliyor kafamçokkarıştı daha çokta var ne yapacaksam
süse mause dikkat et kendine cnm .. bende hafta arası hiç yürüyüş yapamıyorum hafta sonu yapıyorum bu hafta biraz abarttım herhalde ki bebişimi hep kasıklarımda hissettim neyseki bu gün düzeldi.. dikkat etmemiz lazım herşeye..
bugün giydiğim büyük beden kot pantolonum sıkıyor kızlar yaa.. ben sonumu hiç iyi görmüyorum laelaelaelaelae

Dr2a söyledim.normal dedi.ama inanki en büyük fobim dr'a gitmek oldu galiba...kaç günlük rapor alacaksın canım.bende iznimi kullanmak istiyorum ama bakalım :uhm:
CANIM BEN 28,HAFTAYA KADAR ARA ARA RAPORLR ALICAM DR.UM DİNLENMEM GEREKTİĞİNİZ SÖYLEDİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RAPORLU OLUCAM BİR SONRAKİ HAFTA İŞBAŞI YAPICAM AMA ÇĞLEDEN SONRALARI SERVİSTE YATICAM SONRAKİ HAFTA YİNE RAPOR BÖYLE İDARE EDİCEM 28,HAFTAYI BİTİRENE KADAR AĞRILARIM ARTI BENİM DAYANAMIYORUM BAZEN BİDE DR.UM PREKLAMPSİ ADAYISIN DEDİ TANSİYON PROBLEMİM YÜZÜNDEN ONA DİKKAT EDİCEZ İŞTE DAHA SIK TAKİP EDİLİCEM CANIM

panikatak ve elvin benimde yüzüğüm rahatsız etti bir süredir takmıyorum.ben sizler gibi yürümüyorumda ama dr a gittiğim gün çok zorlanıyorum alışkın değilim ya gezinmeye

elvin senin gibi benimde boğazım kaşınıyo resmen ama ne istediğimi bilmiyorum eşime say bakıyım diyorum beğendiğim olursa hıh tamam ondan isterim diyorum o da sıkıldı vallahi .ben 1 adamcağız 9 doğuracak sayemde.

seherciim hamişlerden haberler bölümünde 11. sayfada yardım istiyorum(kezbancay) adı altında çok güzel bir açıklama var istersen onu oku istersen bebeklerin doğacağı tarihi ver ben yapayım takvimini

panikatak pardon canım yanlış yazmışım hamişlerden haberlerde anahtar kelime takip çizelgesi olucak diğerinde bişi yok

ama çok zayıfsınnnn sanki.bide ikizler.canım bak kendine.ağırlıkları artınca iyice zorlanırsın allah korusun...allah yardım eder bize.sıcaklara gelmesi kötü oldu bizim için.daha şimdiden bunalıyorum.ter basıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…