2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzel şeyler düşünüp, pozitif olmalıyızki tansiyon , şeker vs bizi bulmasın.ne güzel olanakların var.bolca dinlen...ağrılar derken kasık ağrıların mı var? susemaustada varmış.galiba ağırlık arttıkça zorlanıyoruz.bünyemiz alışmaya çalışıyor galiba.şurada 3 aya ne kaldıki.koskoca 6 ayı geride bıraktığımız şu zamanlarda değil mi...
bizler yine iyiyiz.sürekli yatak istirahatinde olan bir arkadaşım var.wc ye bile gitmesi sayıyla...halimize şükürler olsun, bizler iyiyiz yine.iyi diyelim.iyi olalım.geçmiş olsun canım...
biz bebişlerimizin alışverişlerini düşünüp mutlu olalım :teytey:

hahahahahahhaha:roflol::roflol::roflol:
''sonumu hiç iyi görmüyorum'' muuuu?
ben önümü bile göremiyorum Wrose cimmm sen neden bahsediyorsun.kocaman bir göbek olduuuu bendede.vallahi görmüyorum önümü...parmaklarımda , parmak sucuk gibi bişi oldu.ayak bileğim eşiminkiyle aynı oldu....bu arada kaşınmayada başladım.(BENNAYY çilek mi dokundu acabaaa....izinden geliyorum bendeeee)

benden daha kötü durumda olan varmı acabaaaa???

ne aldın salon ve mutfak takımı olarak? annemin salon ve koridorlarda sarı ama yatak odasında olacağı için bizim velet orayı lila yapıcaz :) hep istiyodum odasını lila flatun yapmayı kısmet burayaymış :) :teytey:
2.bebiş de düşünülüyor şimdiden :))))) dur bi 1 taneyi alalım kucağımıza bu ne hız şekercim :)))) :teytey:

çok güzel ütü gerektirmeyen krem tonlarında, üzerinde sarı taşlarla süslü takım aldım.çok şık, çok güzel durdu.
ben aslında gebeliğimde yaşadığım sıkıntılarla 2.yi şu an düşünmüyorum,hatta 1 tane yeter dediğim anlarda çok oldu.ama çocuğumun tek kalmasınıda istemiyorum.nasip olursa 2 tane istiyorum.ama araları en az 5 yaş olsun...tabi doğumum kötü geçerse 2.yi hiç istemem herhalde...eşim hemen bi tane daha istiyor ardından...ayyy ben şu an düşünmüyorummm...dur bi şu karnımdaki cadıyı doğurayım,biraz büyüteyim...kendime güvenirsem ikinci inş....ama en az 5 sene sonra....

walla doğru söylüyorsun bende benimkine bi kardeş isitiyorum hele bi ilkerlini kuvağımıza alalım büyütelim biraz.. inşallah hayırlısı ile iyi geçer doğumlarımız kızlar.. ikiz olanlar şanslı tabi naniknanik

anammm becermişim kıslarr bagg panikcigim yaptım bende sen istedin takvim yaptım :teytey: kezbancııgım canım senin yönlendirdigin yer olmasa ben bunu biras zoorr yapardım teşekkürler arkadaşim a.s.

yaa konuları ben hep kaçırıyorum. en son sayfa açılmıyooooo
kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum o zamanda siz başka konulara geçiyosunuz ben sizi böyle ağırdan ağırdan takip edicem galiba hep

anammm becermişim kıslarr bagg panikcigim yaptım bende sen istedin takvim yaptım :teytey: kezbancııgım canım senin yönlendirdigin yer olmasa ben bunu biras zoorr yapardım teşekkürler arkadaşim a.s.

işte buuuu.sırf bu takvim için ikinciyi ikiz yapıcam sırnaşık şey...çok güzel olmuş yerimseniben

ben saymıyorum uslu hamileyim galiba :) açıyorum dolabı bakıyorum işe yarar bi şi varsa o anda gözüme kestirdiğim ondan alıyorum bi parça. yoksa çukulata :dance:

yaa konuları ben hep kaçırıyorum. en son sayfa açılmıyooooo
kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum o zamanda siz başka konulara geçiyosunuz ben sizi böyle ağırdan ağırdan takip edicem galiba hep

bende öyleyim.sürekli kapatıp açıyorum.yeni msj ları orada görüyorummm..nie böyle oluyor acaba.bide bizim sayfa çok yavaş açılıyor.diğer sayfalar daha kolay açılıyor...

inşallah kızlarrr hepimiz bebekelrimiz dogurakta sag saglim şöle bii ohhh çekek :içelim:kıs panik yap tabiii ikizlerin ossun seninde a.s. anam ii hoşta bunlar dogunca nası bakıcaz bakalım doguncaa ohhh dogduktan sonrada ara ara off çekmeyek :roflol: ayhh darısı tümmmmm isteyen anne adaylarına a.s.

ben saymıyorum uslu hamileyim galiba :) açıyorum dolabı bakıyorum işe yarar bi şi varsa o anda gözüme kestirdiğim ondan alıyorum bi parça. yoksa çukulata :dance:

geçen eşimle konuşuyoruz dedim evde abur cubur kalmamış diye almayalım dedim oda tamam dedi ama akşam doldurmuş abur cuburu :roflol: vala yemek istimiyorum zorluyo kocam beniii :icecream:

yaa ben çok acıktım kıslar sizde çok acıkıyomusuns bide yiyom yiyom doymuyom sonrada bebekelrde büyüyo bide bende üstüne yiyince duba gibi oluyom çocuklar ordan fırt die dışarı çıkıcak sanıyom:roflol:hamilyken çok aç gözlü oldum yafs :icecream:

cnm bebişlerinin takvimi çok güsel olmuş
ben de hep ikiz istiyordum ama kısmet tek olmasıymış hayırlısı ile hepimiz kucaklarımıza alalım da

saol canım inşallah ikincisi ikiz olur benimkisi ikincide oldu valla am bisim ailedede var baab ve anne tarafımda ikiz çok eşim tarafta hiç yok eşim soyuna inşallah ben ikiz sokucam allahım bana nasip ederse ..... onların taraftada kimsede yokya her gören onlardan beni eminmisnz ikiz yani dimi dio yani uktrason kagıtlarımı gezdircem yanımda bide olmuş çocuklar 5,5 aylık yuhh diyorum yanii:roflol:

panikciim acaba yeni bir bölümmü açsak baştan başlasak düzelirmiki çok sayfalı ya bu belki ondandır hadi sen bize yeni bölüm kura.s

bu arada evi de doğum hazırlamak lazım diimi ama güle güle kullan takımlarını kızını şimdiden kıskanan annenaniknanik

geçen eşimle konuşuyoruz dedim evde abur cubur kalmamış diye almayalım dedim oda tamam dedi ama akşam doldurmuş abur cuburu :roflol: vala yemek istimiyorum zorluyo kocam beniii :icecream:

biz de abur cubur yok annemle babam elma erik çilek falan alıyolar
şimdi elma yıkadım onu yicem.
bi de bende mide yanması yok yesem de bi şi geçmiyo,ilerleyen zamanlarda daha da artacakmış napıcaz

sehercim ben de devamlı bişiler istiyorum ama bi de ne yemek istediğimi bilsem :)

eminim öyledir arkadaşım eşin bunları yeeeee diye zorluyodur.
elvinciim mideni yakmıyomu çikolata benim artık ekşi ve tatlı midemi yakıyoo korkuyorum yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…