CANIM BEN 28,HAFTAYA KADAR ARA ARA RAPORLR ALICAM DR.UM DİNLENMEM GEREKTİĞİNİZ SÖYLEDİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RAPORLU OLUCAM BİR SONRAKİ HAFTA İŞBAŞI YAPICAM AMA ÇĞLEDEN SONRALARI SERVİSTE YATICAM SONRAKİ HAFTA YİNE RAPOR BÖYLE İDARE EDİCEM 28,HAFTAYI BİTİRENE KADAR AĞRILARIM ARTI BENİM DAYANAMIYORUM BAZEN BİDE DR.UM PREKLAMPSİ ADAYISIN DEDİ TANSİYON PROBLEMİM YÜZÜNDEN ONA DİKKAT EDİCEZ İŞTE DAHA SIK TAKİP EDİLİCEM CANIM
banada çalışmak çok zor geliyor kafamçokkarıştı daha çokta var ne yapacaksam
süse mause dikkat et kendine cnm .. bende hafta arası hiç yürüyüş yapamıyorum hafta sonu yapıyorum bu hafta biraz abarttım herhalde ki bebişimi hep kasıklarımda hissettim neyseki bu gün düzeldi.. dikkat etmemiz lazım herşeye..
bugün giydiğim büyük beden kot pantolonum sıkıyor kızlar yaa.. ben sonumu hiç iyi görmüyorum laelaelaelaelae
benim evimde heryer açık sarı tonunda...bende bebişime sarı tonlarında alacağım parkyatak.hem 2. bebişim erkek olursa sarı renk her ikisinede uyar diye düşünüyorum.sarı - yeşil - lila genelde cinsiyetlerde farketmiyor ya.ortasını bulayım diyorum.hemde evimin duvarlarına uyar diye umuyorum.koltuk takımlarım, perdelerim, halımda sarı nın farklı tonlarında, uyumlu yani.bide geçen cumartesi bebişe alışverişe çıktım yaaaa.dayanamadım 1 tane salon takımı ve mutfak takımıda aldım.onlarda o tonlara yakın.ayyy dayanamıyorum , ne yapayım.annemde yanımdaydı.bana Kızım bebeğe alışveriş yapıcaz sana mı diyip diyip durdu sırnaşık şey
favori renklerim sarı, lila , açık yeşil...
ne aldın salon ve mutfak takımı olarak? annemin salon ve koridorlarda sarı ama yatak odasında olacağı için bizim velet orayı lila yapıcaz :) hep istiyodum odasını lila flatun yapmayı kısmet burayaymış :) :teytey:
2.bebiş de düşünülüyor şimdiden :))))) dur bi 1 taneyi alalım kucağımıza bu ne hız şekercim :)))) :teytey:
çok güzel ütü gerektirmeyen krem tonlarında, üzerinde sarı taşlarla süslü takım aldım.çok şık, çok güzel durdu.
ben aslında gebeliğimde yaşadığım sıkıntılarla 2.yi şu an düşünmüyorum,hatta 1 tane yeter dediğim anlarda çok oldu.ama çocuğumun tek kalmasınıda istemiyorum.nasip olursa 2 tane istiyorum.ama araları en az 5 yaş olsun...tabi doğumum kötü geçerse 2.yi hiç istemem herhalde...eşim hemen bi tane daha istiyor ardından...ayyy ben şu an düşünmüyorummm...dur bi şu karnımdaki cadıyı doğurayım,biraz büyüteyim...kendime güvenirsem ikinci inş....ama en az 5 sene sonra....
anammm becermişim kıslarr bagg panikcigim yaptım bende sen istedin takvim yaptım :teytey: kezbancııgım canım senin yönlendirdigin yer olmasa ben bunu biras zoorr yapardım teşekkürler arkadaşim a.s.
şimdi kontrol yapıyorum bakim olmuşmuu becere bilmişmiyim :dance:
panikatak ve elvin benimde yüzüğüm rahatsız etti bir süredir takmıyorum.ben sizler gibi yürümüyorumda ama dr a gittiğim gün çok zorlanıyorum alışkın değilim ya gezinmeye
elvin senin gibi benimde boğazım kaşınıyo resmen ama ne istediğimi bilmiyorum eşime say bakıyım diyorum beğendiğim olursa hıh tamam ondan isterim diyorum o da sıkıldı vallahi .ben 1 adamcağız 9 doğuracak sayemde.
seherciim hamişlerden haberler bölümünde 11. sayfada yardım istiyorum(kezbancay) adı altında çok güzel bir açıklama var istersen onu oku istersen bebeklerin doğacağı tarihi ver ben yapayım takvimini
yaa konuları ben hep kaçırıyorum. en son sayfa açılmıyooooo
kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum o zamanda siz başka konulara geçiyosunuz ben sizi böyle ağırdan ağırdan takip edicem galiba hep
ben saymıyorum uslu hamileyim galiba :) açıyorum dolabı bakıyorum işe yarar bi şi varsa o anda gözüme kestirdiğim ondan alıyorum bi parça. yoksa çukulata :dance:
anammm becermişim kıslarr bagg panikcigim yaptım bende sen istedin takvim yaptım :teytey: kezbancııgım canım senin yönlendirdigin yer olmasa ben bunu biras zoorr yapardım teşekkürler arkadaşim a.s.
geçen eşimle konuşuyoruz dedim evde abur cubur kalmamış diye almayalım dedim oda tamam dedi ama akşam doldurmuş abur cuburu :roflol: vala yemek istimiyorum zorluyo kocam beniii :icecream:
geçen eşimle konuşuyoruz dedim evde abur cubur kalmamış diye almayalım dedim oda tamam dedi ama akşam doldurmuş abur cuburu :roflol: vala yemek istimiyorum zorluyo kocam beniii :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?