2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar olmaz yanii ben yazmadan cevaplamışsın ben de elma yiyorum şimdi erikleri bitirdim. en sevdiğim meyveler

CANIM TEŞEKKÜRLER TABİİ POZİTİF OLMAK LAZIM AMA İŞTE İŞ STRESİ FİLAN DERKEN İNSAN İSTER İSTEMEZ ETKİLENİYO.BENİM AĞRILARIM KASIKLARDA DEDİL TAM AŞAĞI BÖLGEDE VE EL BİLEKLERİM AYRICA SAĞ GÖĞSÜMÜN TAM ALTI ÇOK ŞİDDETLİ OLUYOLAR BAZEN ÇOCUK GİBİ AĞLIYORUM HAMİLELİKTE EKLEM AĞRILARI NORMAL OLABİLİRMİŞ İNŞ.SİZLERİN BAŞINA GELMEZ DEĞİŞİK DEĞİŞİK ŞEYLERLERLE KARŞILAŞIYORUZ AMA DEDİĞİN GİBİ BUNLARADA ŞÜKÜR OLSUN GERÇEKTEN DAHA ZOR HAMİLELİK GEÇİRENLER VAR ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

Kezbancim Yakmiyo Midemi Ben Başindan Beri Ekşi Ve Aci Isteyen Bi Bebiş Taşiyorum :) Bazen Limonata Bile Içiyorum.
çukulata Başlarda Cnm Istemiyordu Hiç Ki çok Sverim Ama Dr Hareketlenmesi Için Tatli Ye Diyince şimdi Hergün Yiyorum Cnm
özellikle Yemekten Sonra Akşamlari

kızlar bişi deyimde gülün biraz geçen hafta akşam saat 10 falan benim canım düğün salonu pastası çekti :) aslında hiç sevmezdim ama nedense bi anda aklıma düştü normalde benim canım bişi çekmiyo (yada mantıgım çekmesine izin vermio çilek erik falen gibi meyvaların hormonlu olacagını düşündüğüm için bebeğime zararlı olur die canımda çekmio) neyse eşim tutturdu düğün salonu sahibi bi arkadaşı var onu arıyım düğün vardır mutlaka gidip alim tabi ben göndermedim dedim gülerler sana şimdi sen bana normal pasta al pek onun yerini tutmadı ama ben o niyetle yedim. tesadüf hafta sonu kuzenimin nişanı vardı bi baktım pasta masaya gelen bütün pastaları ben yedim kimseye vermedim :)

eminim öyledir arkadaşım eşin bunları yeeeee diye zorluyodur.
elvinciim mideni yakmıyomu çikolata benim artık ekşi ve tatlı midemi yakıyoo korkuyorum yemeye

bana değilki oğluna alıyormuş :icecream:
meyve yiyeceğiz artık yok öyle abur cubur benimde midem yanıyor artık kazbancığım yaaa

:enbuyukkk:bu arada reppuan diye bişi öğrendim her mesajın üst sağ köşesinde terazi var ona tıklayıp açılan pencereyi (yorum yapmasakta olur) okeyliyoruz. arkadaşımızın reppuanı(tecrübe puanı artıyo.msn den 2-3 kişiye yazmıştım) kontrol panelinden sizi repleyenleri görüyorsunuz.
varmısınız her sabah günaydınlara teşekkür ederken aynı zamanda repleyelim.:teytey:
hadi güzel anneler reple beni repleyiiim seni kampanyası başldııııııııııı:dance:

bana değilki oğluna alıyormuş :icecream:
meyve yiyeceğiz artık yok öyle abur cubur benimde midem yanıyor artık kazbancığım yaaa

papucumuz dama atıldı çoktaaaan. olsun bakalım bizde 'oğlunun canı bunu istiyormuş hayatım' deyip yaptırmıyormuyuz her istediğimizi oooooh olsun

:roflol: çok alemsin cnm yaa niye tutuyon kendini düğünlerde çoğaldı zaten kimse sana soru bile sormaz walla :))

İNSANIN CANI İLGİNÇ ŞEYLER ÇEKİO HAMİLELİKTE BENDE PORTAKALI HEP TUZLAYARAK YERDİM UZUN BİSÜRE ÖYLE DEVAM ETTİ CANIM TUZLU PORTAKAL YEMEK İSTİYODU:)BİKEREDE LAHANA DOLMASI DÜŞMÜŞTÜ GECENİN Bİ YARISI AKLIMA VE AĞLAMIŞTIM NEYSEKİ ERTESİ GÜNÜ ABLAM YAPTIDA YEDİM:)

kıs kezban alemsin hee:roflol:bend e aldırıyom valla :icecream:yaa saten ben doymak ne onu bilmiyorum habire bogaz :roflol: ayhh sonumuz nolcak bilmiyorum herald edoguma kadar kapılardan geçemem :teytey:

:tomato:arkadaşlar çok üzgünüm sabahtan beri boşuna repliyormuşuz tecrübe puanı 0 alan repleyemiyormuş trend,panikatak bizi repleyebilir bizim geçersizmiş

kıs kezban alemsin hee:roflol:bend e aldırıyom valla :icecream:yaa saten ben doymak ne onu bilmiyorum habire bogaz :roflol: ayhh sonumuz nolcak bilmiyorum herald edoguma kadar kapılardan geçemem :teytey:

sen yine iyisin ben 73.5 oldum yaa 10,5 kilo aldım şimdiye kadar oda yatmaktan vallahi bir tek tuvalete kalkıyorum ne kadar eriticeem ki sonumuz hayır olsun

sen yine iyisin ben 73.5 oldum yaa 10,5 kilo aldım şimdiye kadar oda yatmaktan vallahi bir tek tuvalete kalkıyorum ne kadar eriticeem ki sonumuz hayır olsun

evet canım valla senin işinde çok zor ben yatmıyorum.. bid ebiliosun oglumda var onlada ilgileniyorum oda benim bebegim sonuçta hem onları hem onu dşünmek zorundayım sengözlerimebaksanab bendede işte şu bel ve ara ara kasık agısı olmasa çok süper olucakta onlar oluyo işte ... ama biliyomusun hiçç tek gebelik gibi deil ikiz gebelikk çok zorr vallaa allah yardımcımız olsun hepimizn

merhaba arkadaşlarrr güzell anneler ve tatlı bebişlerri umarım herkes iyidirr bende bugün törenimi yapıp geldimmm benimm bebiş folklor ekibinin davulu çaldıkça bizimkisi tekmeleri saydırıyorduu :dance:

tühh kezbancım yaa biz öle kaldık repsiz yani :)
bu arada 73.5 eğer boyun uzunsa sorun olmaz herhalde.benim boyumda kısa şimdiden 69um cnmcım

bu arada düğün pastasına da koptummmmmm :))))))))))))))))))))))

merhaba arkadaşlarrr güzell anneler ve tatlı bebişlerri umarım herkes iyidirr bende bugün törenimi yapıp geldimmm benimm bebiş folklor ekibinin davulu çaldıkça bizimkisi tekmeleri saydırıyorduu :dance:

cnm benim hoşgeldin,oohh ilk törenine gitti bizim yeğen yani,davula da tempo tutmuş maşallahhh :)))

hoşgeldin aslı nasılsın?
senin tecrübe puanın da 3 müş ooooh. teşekkürler rep için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…