biz de abur cubur yok annemle babam elma erik çilek falan alıyolar
şimdi elma yıkadım onu yicem.
bi de bende mide yanması yok yesem de bi şi geçmiyo,ilerleyen zamanlarda daha da artacakmış napıcaz
sehercim ben de devamlı bişiler istiyorum ama bi de ne yemek istediğimi bilsem :)
CANIM TEŞEKKÜRLER TABİİ POZİTİF OLMAK LAZIM AMA İŞTE İŞ STRESİ FİLAN DERKEN İNSAN İSTER İSTEMEZ ETKİLENİYO.BENİM AĞRILARIM KASIKLARDA DEDİL TAM AŞAĞI BÖLGEDE VE EL BİLEKLERİM AYRICA SAĞ GÖĞSÜMÜN TAM ALTI ÇOK ŞİDDETLİ OLUYOLAR BAZEN ÇOCUK GİBİ AĞLIYORUM HAMİLELİKTE EKLEM AĞRILARI NORMAL OLABİLİRMİŞ İNŞ.SİZLERİN BAŞINA GELMEZ DEĞİŞİK DEĞİŞİK ŞEYLERLERLE KARŞILAŞIYORUZ AMA DEDİĞİN GİBİ BUNLARADA ŞÜKÜR OLSUN GERÇEKTEN DAHA ZOR HAMİLELİK GEÇİRENLER VAR ALLAH YARDIMCILARI OLSUNgüzel şeyler düşünüp, pozitif olmalıyızki tansiyon , şeker vs bizi bulmasın.ne güzel olanakların var.bolca dinlen...ağrılar derken kasık ağrıların mı var? susemaustada varmış.galiba ağırlık arttıkça zorlanıyoruz.bünyemiz alışmaya çalışıyor galiba.şurada 3 aya ne kaldıki.koskoca 6 ayı geride bıraktığımız şu zamanlarda değil mi...
bizler yine iyiyiz.sürekli yatak istirahatinde olan bir arkadaşım var.wc ye bile gitmesi sayıyla...halimize şükürler olsun, bizler iyiyiz yine.iyi diyelim.iyi olalım.geçmiş olsun canım...
biz bebişlerimizin alışverişlerini düşünüp mutlu olalım :teytey:
eminim öyledir arkadaşım eşin bunları yeeeee diye zorluyodur.
elvinciim mideni yakmıyomu çikolata benim artık ekşi ve tatlı midemi yakıyoo korkuyorum yemeye
bana değilki oğluna alıyormuş :icecream:
meyve yiyeceğiz artık yok öyle abur cubur benimde midem yanıyor artık kazbancığım yaaa
kızlar bişi deyimde gülün biraz geçen hafta akşam saat 10 falan benim canım düğün salonu pastası çekti :) aslında hiç sevmezdim ama nedense bi anda aklıma düştü normalde benim canım bişi çekmiyo (yada mantıgım çekmesine izin vermio çilek erik falen gibi meyvaların hormonlu olacagını düşündüğüm için bebeğime zararlı olur die canımda çekmio) neyse eşim tutturdu düğün salonu sahibi bi arkadaşı var onu arıyım düğün vardır mutlaka gidip alim tabi ben göndermedim dedim gülerler sana şimdi sen bana normal pasta al pek onun yerini tutmadı ama ben o niyetle yedim. tesadüf hafta sonu kuzenimin nişanı vardı bi baktım pasta masaya gelen bütün pastaları ben yedim kimseye vermedim :)
İNSANIN CANI İLGİNÇ ŞEYLER ÇEKİO HAMİLELİKTE BENDE PORTAKALI HEP TUZLAYARAK YERDİM UZUN BİSÜRE ÖYLE DEVAM ETTİ CANIM TUZLU PORTAKAL YEMEK İSTİYODU:)BİKEREDE LAHANA DOLMASI DÜŞMÜŞTÜ GECENİN Bİ YARISI AKLIMA VE AĞLAMIŞTIM NEYSEKİ ERTESİ GÜNÜ ABLAM YAPTIDA YEDİM:)kızlar bişi deyimde gülün biraz geçen hafta akşam saat 10 falan benim canım düğün salonu pastası çekti :) aslında hiç sevmezdim ama nedense bi anda aklıma düştü normalde benim canım bişi çekmiyo (yada mantıgım çekmesine izin vermio çilek erik falen gibi meyvaların hormonlu olacagını düşündüğüm için bebeğime zararlı olur die canımda çekmio) neyse eşim tutturdu düğün salonu sahibi bi arkadaşı var onu arıyım düğün vardır mutlaka gidip alim tabi ben göndermedim dedim gülerler sana şimdi sen bana normal pasta al pek onun yerini tutmadı ama ben o niyetle yedim. tesadüf hafta sonu kuzenimin nişanı vardı bi baktım pasta masaya gelen bütün pastaları ben yedim kimseye vermedim :)
:enbuyukkk:bu arada reppuan diye bişi öğrendim her mesajın üst sağ köşesinde terazi var ona tıklayıp açılan pencereyi (yorum yapmasakta olur) okeyliyoruz. arkadaşımızın reppuanı(tecrübe puanı artıyo.msn den 2-3 kişiye yazmıştım) kontrol panelinden sizi repleyenleri görüyorsunuz.
varmısınız her sabah günaydınlara teşekkür ederken aynı zamanda repleyelim.:teytey:
hadi güzel anneler reple beni repleyiiim seni kampanyası başldııııııııııı:dance:
kıs kezban alemsin hee:roflol:bend e aldırıyom valla :icecream:yaa saten ben doymak ne onu bilmiyorum habire bogaz :roflol: ayhh sonumuz nolcak bilmiyorum herald edoguma kadar kapılardan geçemem :teytey:
oğluşunmu olcak canım aslında hep ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama :)bende tam tersi oldutrend bende hamileliğimin ilk başlarında ekşi elmayı tuzlayarak yiyodm
sen yine iyisin ben 73.5 oldum yaa 10,5 kilo aldım şimdiye kadar oda yatmaktan vallahi bir tek tuvalete kalkıyorum ne kadar eriticeem ki sonumuz hayır olsun
merhaba arkadaşlarrr güzell anneler ve tatlı bebişlerri umarım herkes iyidirr bende bugün törenimi yapıp geldimmm benimm bebiş folklor ekibinin davulu çaldıkça bizimkisi tekmeleri saydırıyorduu :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?