2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim hoşgeldin,oohh ilk törenine gitti bizim yeğen yani,davula da tempo tutmuş maşallahhh :)))

evt elvincimm yaa sormaaa tempo tuttu bizimm bebişş. elvin canımm senide repledimm. kezbancımm rica ederim ne demek bir repin aramızda lafımı olurr gönderebildigim kadar arkadaşlarr gönderecegimm hepiciginizee. :dance:

kızlar sıcak mı var yoksa bana mı bişeyler oluyorrr kafamçokkarıştı çok bunaldım ben yaww

kızlar az önce laboratuvardan aradılar tahlil sonucum temiz çıkmış kromozom analizide 20 gün sonra çıkacakmış çok mutlu oldum yarın tekrar dr gidicem kızım hastalığı konusunda dr detaylı konuşucaz.bu arada size bişi sorucam gögüsünden süt gelen varmı aranızda? benim gögüsümün ucu çok küçük geçen gün bebeği olan bi arkadaşım gögsüme masaj yapmamı söyledi gögüs ucu çıksın die 2 gündür arada yapıyorum az önce gögsümden süt geldi acaba şimdiden gelmesi normalmi bişi olur mu ?

merhaba arkadaşlarrr güzell anneler ve tatlı bebişlerri umarım herkes iyidirr bende bugün törenimi yapıp geldimmm benimm bebiş folklor ekibinin davulu çaldıkça bizimkisi tekmeleri saydırıyorduu :dance:

bugün bebişlerimizin günü tekmeleri savursunlar di mi kızlarrr :teytey: :dance:

evt elvincimm yaa sormaaa tempo tuttu bizimm bebişş. elvin canımm senide repledimm. kezbancımm rica ederim ne demek bir repin aramızda lafımı olurr gönderebildigim kadar arkadaşlarr gönderecegimm hepiciginizee. :dance:

tören açıkhavada yapıldı diimi sıcak buralar kavruluyor tansiyonun nasıl sıcaktan etkilenmedin diimi?

bu arada ufaklığın müzik kulağı iyi galiba anneden almış genleri

gözün aydın cnm inş tüm sonuçların temiz çıkacak allahın izniyle a.s.
bence göğsüne masj yapma daha erken süttün şimdiden gelmesi mümkünmüş ama masaj için bence erken oda süttü erken getirmiş olabilir cnm dikkat et dr muhakkak sor bizide bilgilendirisin :1hug:

canım sakın gögsünle oynama sütün gelmesin en yararlı olan süt ilk gelecek olandır .. oynama gögüs ucun çıksın diede yapma bence saten bak oynayınca çıkıyomuş bebek emincede çıkar gögüs uçların sonra sütün akar bag benden demesi taammı yerimseniben

ASLICIM demek miniğin folklör ekibine tempo tuttu haa yerim ben onun minik ayacıklarını.UNVERE çok sevindim gözün aydın arkadaşım sıra HAVVADA yarında onun mutlu haberlerini alcaz.KIZLAR üzülmeyin repciniz burda bende repliyom sizleria.s.

gözün aydın cnm benim hayırlı olsun,inşllah 20 gün sonrada tekrar güsel haber gelecek :) :teytey:

benden henüz süt gelmiyor,doğumdan sonra gelir diye biliyorum ben

bu arada aslıcım rep için tşkkrler cnmcım,senin ki davulla tempo tutmuş benim ki de şu anda fıkır fıkır :dance:

teşekkür ederim canım rahatlaım biraz şu 20 gnde bi geçse dahada rahatlayacagım. yarın dr a sorarım bu süt konusu ..

gözünaydın arkadaşım gördünmü beklediğimiz gibi çıktı.allah sağ salim kızına kavuştursun inşallah.
göğüse masaj yapılmaz diye biliyorum ben göğüs uçlarının uyarılması erken doğumu tetikliyormuş diye okudum. sen yarın dr una o nu da mutlaka sor.bendende 1damla süt geldi yağ sürerken ki hafifçe sürüyordum. o günden beri sürmüyorum. sütte yok

2 damla falan geldi zaten dahada ellemiyorum sütün rengide baya sarıydı bende ondan korktum ilk sütün sarı oldugunu ve bebek için çok önemli oldugunu biliyorum bundan sonra kesinlikle ellemem

tören açıkhavada yapıldı diimi sıcak buralar kavruluyor tansiyonun nasıl sıcaktan etkilenmedin diimi?

bu arada ufaklığın müzik kulağı iyi galiba anneden almış genleri
bilmiyorumm artıkk canımm çok isterimm müzik yeteneginin olmasını babada da varr inşllah bizden alır birazz. törenimiz açık havadaydı ama bugün hava allahtan çok sıcak degil esinti varr. tansiyon aleti aldım yanımda gezdiriyorumm jeyyar çok şükür iki gündür iyiyim.
aylincimm evt bizim minikler tempo tutuyorlarrr minicik ayaklarıylaa. bazen ögrencilerimden solo şarkı söyleyenler var onlar şarkılarını söylerken o zamanda başlıyorr. bende repliyorumm kızları. yerimseniben

sen yine iyisin ben 73.5 oldum yaa 10,5 kilo aldım şimdiye kadar oda yatmaktan vallahi bir tek tuvalete kalkıyorum ne kadar eriticeem ki sonumuz hayır olsun

sen ikiz anesisin.kiloları dert etme.zaten tekizlerde 9 - 10 kg olduğunu düşünürsen.seninki gayet normal.sağlıkla bebişlerini kucağına alda, verirsin kiloları.AHHHHH YATMAK DEME BANAAAAAAA......İŞYERİNDE SANDALYE BAŞINDA AYAKLARIM ŞİŞİYORRRRR HER GÜN.YATSAM NE GÜZEL OLURRRRRR.
KEYFİNİ ÇIKAR YATMANIN...İLERDE ÇOKK KOŞTURACAKSIN ÇÜNKÜ...

BAKKK ben demiştim sana boşuna panikliyoruz diye.ne güzel çıktı sonuçların.endişenmene gerek yok.bebişin sağlıkla dünyaya gelecek annesi. boşunda strese girme bidaha olurmu canım.tabi eldede değil.ama biraz frenleyelim kendimizi.sinir stres yasak bizeeee....
bu arada çoğu kişinin sütü erkenden gelirmiş.ama kezbancay ın dediği gibi göğüslerin uyarılması erken doğumu tetikliyormuş.süt gelmesini dr'a sor.ama çoğu gebeliklerde olağan şeyler bunlar.
endişelenme.tadını çıkar hamişliğin.geçmiş olsun tekrar canım...a.s.

teşekkür ederim canım bende çok mutlu oldum sonucu aldığımdan beri telefon elimden düşmüyo ailem ve arkadaşlarım bu sonucu bekliyodu herkesi aradım güzel haberi verdim. süt için az önce gebelik.org a baktım ordada süt gelmesi normalmiş ama yinede siz gögüslerinizi ellemeyin die yazmışlar. eger gelen sıvı süte benzemiyosa doktora iletmek gerekiomuş tedavi gerektiriymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…