2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım ben geldima.s.
muhabbet iyi gördüğüm kadarıyla..maşallah allah bozmasınbenim misafirim geldi giremedim doğru dürüst bugün...:sm_confused:
nedir bu rep meselesi arkadaşlar..tecrübe neye yarıyor bilmediğimden soruyorum?merak ettim...herkes repleniyor ben de isterim...yerimseniben

unvere geçmiş olsun canım gözün aydın..hadi 20 gün sayacağız artık..havvacımda yarın alsın da güzel haberler getirsin bize..göğüslere masaj yanlış mı arkadaşlar benim arkadaşta masaj yap hergün demişti süt için..ne yapayım şimdi kafam karıştı..ben yaptım sütüm çabuk geldi bol hem de dedi..onunda yengesi öyle yapmışmış...:sm_confused:
aslıcım ne güzel kızın ritm tutuyor yani..ohh bugün benimki hastayım diye pek hareketli değil..bir omuz ağrısı varki anlatamam ağladım resmen acısından...düzelmedi 4 saat boyunca şimdi biraz rahatladım çok şükür..

özgecimm geçmiş olsun canımm. benim bebişş erkek canımm tabi son ana kadar bir degişiklik olmazsaa. özgemiş birde canım hiç msnni açmıyormusun.

geçmiş olsun canım eklem ağrıları hamilelikte normalmiş ben neler çekiorum bu eklem ağrılarından resmen ağlatıyo canım anlıyorum seni çok geçmiş olsun

arzucum çok güzellermiş aldıkların güle güle giyinsin bebişin parkyataklarda çok şirin özellikle pembe olan

Arzucuum çok Güzeller Güle Oynaya Kullansin Bebişin. Park Yatak Aldin Mi Sen?

arzu cum beşikler çok güzel ben pembeyi beyendim aslında bambu düşünüyodum ama sonradan park yatagın daha kullanışlı olacagına karar verdim bide geçen bi arkadaşım beşiğin yanından bebegin yüzünü görebilecegim bi beşik almamı tavsiye etti uyurken döner falan die. beşikler güzelde neredeler adreside belirtirsen sevinirim .

arzu canımm allah bebişine güle güle giymek nasip etsin canım hepside çok güzeller.

arzucum aldıkların çok şirin iyi günlerde giysin bebişin tatlım :)
park yataklarda iyimiş,hangisini alacaksın cnm? nerdeki mağazaya gittiniz?

ünverecim ben de bambuları beğeniyorum ama hem birkaç ay yatacak bebişlerimiz hem de çok pahalı.ben burda bir tane görmüştüm bayıldım,fiyatını sordum 750 ytl dedi,şok oldum.. kafamçokkarıştı ilk 6 ay için sepet sonrası içinde park yatak yapıcam.en uygunu ve iyisi bu bence cnm,
bu arada ünverecim msn adresini kaydettim kabul et beni,nihan ben :) a.s.

PEDİCİM geçmiş olsun cnm,artık ağrılarımızın olması normal,bende de kasıklarımda baya ağrı oluyo bazen,bel ve bacak ağrısından söz etmiyorum bile.
senin de ne güsel günlerin vardı,misfirin gelip gidiyo,sen gidiyorsun ne güsel geçiyo günlerin :teytey:

özgecimm geçmiş olsun canımm. benim bebişş erkek canımm tabi son ana kadar bir degişiklik olmazsaa. özgemiş birde canım hiç msnni açmıyormusun.

canım kusura bakma bazen miniklerin cinsiyetlerini karıştırıyorum...yerim ben onuaslında arada açıyorum güzelim ama sanırım saatlerimiz uymuyor..sağol bu arada evet hastayım ama geçecek
kısa sürede inşallah..arzucum ilk olan benimkinden onun yeşilrenkli olanı diğeri de güzelmiş ama..eline sağlık çekmişsin fotolarını..a.s.

ya eşimin işi nedeniyle çok kişi ile tanıştım yakın arakadaş olduk..sağolsunlar beni hem çağırırlar hem gelirler..burda ben çok hareketli yaşıyorum ama gün olayı bitti o biraz zorunluluktu..bu normal arkadaş oturmaları..a.s.:sm_confused:sağol canım geçecek inşallah hastalığım daha iyi şimdiden...sana da geçmiş olsun ağrı zormuş valla..ben pek yaşamamıştım şimdi öldüm valla..:sm_confused:

canım ya omuzun mu ağrıdı?çok iyi bilirim o acıyı bende de kalça kemiğinde oluyo kıpırdayamıyorum resmen ağlatıyo masajla hafifliyo gibi ama kesin çözmüyor. geçmişolsun canımcıım. dayanıcaaz artık mutlu sona yaklaştık

canım çok sağol valla korkunçtu arkadaşıma.s..şimdi dah iyiyim ama ağrıya dayanıklı bir insan olmama rağmen ağlayacaktım ağrımdan...
sen niye endişelisin bakiiimmmm?:uhm::sm_confused:

Selamlar. Arkadaslar ben de sepet ve park yatak arasinda kararsiz kaldim.bebek ilk aylarda yanimda yatsin istiyorum ve bebek dogduktan bes ay kadar sonra cok uzak mesafelere tasinacagiz onun icin simdilik oda yapmayayim diyorum. yani ne alirsam bebek icinde bir bes alti ay yatabilmeli. sepet odaya sigmasi acisindan daha mantikli ama sizce bebek icinde bes ay yatabilir mi? yoksa direkt park yatak mi alayim? gerci onu da bebis ne kadar kullanabilir bilmiyorum. fikri olan var mi ?

canım çok sağol valla korkunçtu arkadaşıma.s..şimdi dah iyiyim ama ağrıya dayanıklı bir insan olmama rağmen ağlayacaktım ağrımdan...
sen niye endişelisin bakiiimmmm?:uhm::sm_confused:

sorma pedi kardeşim izindeydi askere döndü bu gün. gaziantep e gitti şimdi aradı birliğindeymiş. ortalık karışık ya yine aklım onda hep özel tim çünkü.kaygılanıyorum işte. biz 3 kardeşiz o bizim küçüğümüz kıyamıyoruz o na. şimdiden özledim ablasının bitanesini..daha şafak 120 benim gibi.:çok üzgünüm:

canım benim allahın izniyle görevlerini yapar gelirler inşallah sen kafanı fazla ona takma..ee kolay değil biliyorum kardeş et tırnak ama sende de 3 can var şimdi..bir de uğraşma var bu yaramazlar için onları çok üzme annesi...onlar çok değerlilera.s.allaha emanetler tüm askerlerimiz benim de eşimin kardeşi askerde..onunda az kaldı..mayısta gelecek...

canım arkadaşım sağolasın. biraz daha sakinim şimdi. aslında alışmıştım yokluğuna ama birazda mızmız yaptı bu bebişler beni. ondan dayanamadım işte. ilk kez kardeşimin yanında ağladım. o da şaşırdı yavrum.aşkım da bana moral olsun diye bebişlerimize ciciler aldı.netten. bir kaç güne gelir ben de fotolarını yollarım inşallah.eşinin kardeşine de tüm askerciklere de hayırlı tezkereler olsun. öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…