canlarım ben geldima.s.
muhabbet iyi gördüğüm kadarıyla..maşallah allah bozmasınbenim misafirim geldi giremedim doğru dürüst bugün...:sm_confused:
nedir bu rep meselesi arkadaşlar..tecrübe neye yarıyor bilmediğimden soruyorum?merak ettim...herkes repleniyor ben de isterim...yerimseniben
unvere geçmiş olsun canım gözün aydın..hadi 20 gün sayacağız artık..havvacımda yarın alsın da güzel haberler getirsin bize..göğüslere masaj yanlış mı arkadaşlar benim arkadaşta masaj yap hergün demişti süt için..ne yapayım şimdi kafam karıştı..ben yaptım sütüm çabuk geldi bol hem de dedi..onunda yengesi öyle yapmışmış...:sm_confused:
aslıcım ne güzel kızın ritm tutuyor yani..ohh bugün benimki hastayım diye pek hareketli değil..bir omuz ağrısı varki anlatamam ağladım resmen acısından...düzelmedi 4 saat boyunca şimdi biraz rahatladım çok şükür..
geçmiş olsun canım eklem ağrıları hamilelikte normalmiş ben neler çekiorum bu eklem ağrılarından resmen ağlatıyo canım anlıyorum seni çok geçmiş olsuncanlarım ben geldima.s.
muhabbet iyi gördüğüm kadarıyla..maşallah allah bozmasınbenim misafirim geldi giremedim doğru dürüst bugün...:sm_confused:
nedir bu rep meselesi arkadaşlar..tecrübe neye yarıyor bilmediğimden soruyorum?merak ettim...herkes repleniyor ben de isterim...yerimseniben
unvere geçmiş olsun canım gözün aydın..hadi 20 gün sayacağız artık..havvacımda yarın alsın da güzel haberler getirsin bize..göğüslere masaj yanlış mı arkadaşlar benim arkadaşta masaj yap hergün demişti süt için..ne yapayım şimdi kafam karıştı..ben yaptım sütüm çabuk geldi bol hem de dedi..onunda yengesi öyle yapmışmış...:sm_confused:
aslıcım ne güzel kızın ritm tutuyor yani..ohh bugün benimki hastayım diye pek hareketli değil..bir omuz ağrısı varki anlatamam ağladım resmen acısından...düzelmedi 4 saat boyunca şimdi biraz rahatladım çok şükür..
özgecimm geçmiş olsun canımm. benim bebişş erkek canımm tabi son ana kadar bir degişiklik olmazsaa. özgemiş birde canım hiç msnni açmıyormusun.
PEDİCİM geçmiş olsun cnm,artık ağrılarımızın olması normal,bende de kasıklarımda baya ağrı oluyo bazen,bel ve bacak ağrısından söz etmiyorum bile.
senin de ne güsel günlerin vardı,misfirin gelip gidiyo,sen gidiyorsun ne güsel geçiyo günlerin :teytey:
canlarım ben geldima.s.
canım çok sağol valla korkunçtu arkadaşıma.s..şimdi dah iyiyim ama ağrıya dayanıklı bir insan olmama rağmen ağlayacaktım ağrımdan...canım ya omuzun mu ağrıdı?çok iyi bilirim o acıyı bende de kalça kemiğinde oluyo kıpırdayamıyorum resmen ağlatıyo masajla hafifliyo gibi ama kesin çözmüyor. geçmişolsun canımcıım. dayanıcaaz artık mutlu sona yaklaştık
canım çok sağol valla korkunçtu arkadaşıma.s..şimdi dah iyiyim ama ağrıya dayanıklı bir insan olmama rağmen ağlayacaktım ağrımdan...
sen niye endişelisin bakiiimmmm?:uhm::sm_confused:
canım benim allahın izniyle görevlerini yapar gelirler inşallah sen kafanı fazla ona takma..ee kolay değil biliyorum kardeş et tırnak ama sende de 3 can var şimdi..bir de uğraşma var bu yaramazlar için onları çok üzme annesi...onlar çok değerlilersorma pedi kardeşim izindeydi askere döndü bu gün. gaziantep e gitti şimdi aradı birliğindeymiş. ortalık karışık ya yine aklım onda hep özel tim çünkü.kaygılanıyorum işte. biz 3 kardeşiz o bizim küçüğümüz kıyamıyoruz o na. şimdiden özledim ablasının bitanesini..daha şafak 120 benim gibi.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?