2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

panikatakcığım allah nazarlardan saklasın yerim ben o bebişi büyüüş annesi..
verdiğin bilgiler içinde teşekkürler cnmcığım..
yaa ben oğlumu taaa mayısın ortasında görecem dr gelmene gerke yok diyoo yaaa senağlama ben neasıl dayanırım onu görmeden bilmiyorumm

çok geçmiş olsun cnm yaa.. dikkat etmen lazım dr görüş bi an önce iyileşmen lazım senin a.s.

saolasın canım benim... bebişlerimiz fazlasıyla hakediyorlar gerşçekten şımarılmayı..heleki annişleriyle beraber sıkıntılı günler geçiren bebişlerimiz....naniknanik

bende en son 4 nisanda gitti renkli ultrasyona girmiştim o zaman gördüm bebişimi.

mayısın ilk günlerinde gitcemmm Şeniz

bana eşim emzirme styenleri almış penye ya çok rahat ettim diğerleri sıkıyor telli olanlar bize göre değil artık.

bende bi tane aldım ama süt verirken kullanırım diye başlamadım daha kullanmaya..
dediğin gibi penye en rahat olanı telliler artık ylar sonrayaaa :)))

çok geçmiş olsun canım benim.bebişlerimiz sayesinde bu tür soğuk algınlıklarını çok rahat atlatıyoruz.en kısa zamanda düzelirsin inşşş...
şeker yüklemesi önerildi.ama yaptırmayacağım.herhangi bir şikayetim yok, diyorum ya korkuyorum biraz.ama aç karnına 1 hafta boyunca
şekerimi ölçtüreceğim.dr'umla konuştum...eğer yüksek çıkarsa yaptıracağım sanırım.ama genelde 80 falan çıkıyor aç karnına....bu arada senin bebiş kaç haftalıktı nilalcimmm

canım ben senden 1 gün öndeyim tabi takvimler kayboldu belli olmuyor doğum 7 ağustos benim ama demiştim hani doktor 10 gün önce alıcak bebişi, yani benimki ile seninkinin ağırlıkları da aynı haftaları gibi..

aynen katılıyorum benimde acil almam lazım :uhm: önerisi olan var mııı????

emzirme sütyeni kullanabilirsiniz ben onlardan kullanıyorum çok rahatladım. diğerleri çok rahatsız ediyodu. sınırsız büyümelerine engel olamıyorum nolcak böyle yaaa:roflol:

soru-3 - doğumdan önce 5 aydan sonra göğüs üçlar çatlamasın ve yarılmasın diye krem sürüryorlar? kullanmaya başlamalımıyım.

cevap- biz kremi çok fazla önermiyoruz.çoğunun içinde kimyasal olan bu kremler açılmakta olan süt kanallarınızdan vucudunuza geçebilir.bunun yerine bitkisel kremler-badem yağları tercih ediniz.ayrıca doğumdan sonrada kreme devam edecekseniz, emzireceğiniz zaman kremli olan göğüsünüzü su ve pamukla temizleyiniz.temizlemek için başka bir madde kullanmayınız.1 damla sütünüzü akıtıp.devamını bebeğinize veriniz.kremden daha çok ilk akan sütünüzden bir damla ile döğüs ucunuza ve bölgesine sürünüz.bunu ilerki zamanlardada sabah öğle akşam tekrarlayınız.anne sütü hem göğüs uçlarını yumuşatır, nemlendirici etki yaratır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…