cnm benim öle iştee garip garip rüyalardaa sen gel benim yerime çalışsana ne sevinirim hee hazır çalışmak istiyormuşsunDD
canım gözün aydın maşallah kızına senin kızla benimki tombalak olacak belli :teytey::teytey: benim de haftaya cuma kontrolüm ben de 1 kilo civarı bekliyorum şeker yüklemesi de yapılacak seninki yapıldı mı, bu arada ben daha da kötü oldum grip daha çok ilerledi napıcam yaa burnum gözlerim boğazım çok fena bir de hırıltı başladı boğazımda bronşit falan olmasam bari
havvacııım mutluluğunu paylaşıyorum arkadaşım bundan sonra hiç sıkıntımız olmasın inşallah. kızına aldığın tulumu da görmek isterim. sen şimdi şımartıyosun bu kızışutarafagitti
hakediyolar dimii?
kızlar merhaba
sutyen konusunda onerisi olan var mı?
acilen almam gerek ama görüşlerinize ihtiyacım var
çok geçmiş olsun cnm yaa.. dikkat etmen lazım dr görüş bi an önce iyileşmen lazım senin a.s.
ben canım oğlum un takvimini istiyorum yaaaa senağlama senağlama senağlama
kızlar merhaba
sutyen konusunda onerisi olan var mı?
acilen almam gerek ama görüşlerinize ihtiyacım var
sağol canım, bebeğime bir zararı olur mu acaba ateşim falan yok ama yine de korkuyorum işte...
panikatakcığım allah nazarlardan saklasınyerim ben o bebişi büyüüş annesi..
verdiğin bilgiler içinde teşekkürler cnmcığım..
yaa ben oğlumu taaa mayısın ortasında görecem dr gelmene gerke yok diyoo yaaa senağlama ben neasıl dayanırım onu görmeden bilmiyorumm
bana eşim emzirme styenleri almış penye ya çok rahat ettim diğerleri sıkıyor telli olanlar bize göre değil artık.
bende en son 4 nisanda gitti renkli ultrasyona girmiştim o zaman gördüm bebişimi.
mayısın ilk günlerinde gitcemmm Şeniz
ayy canımmm ne güzell haftaya görcenn bebişii ben taaaa 17 mayıstaaaaaa
canım gözün aydın maşallah kızına senin kızla benimki tombalak olacak belli :teytey::teytey: benim de haftaya cuma kontrolüm ben de 1 kilo civarı bekliyorum şeker yüklemesi de yapılacak seninki yapıldı mı, bu arada ben daha da kötü oldum grip daha çok ilerledi napıcam yaa burnum gözlerim boğazım çok fena bir de hırıltı başladı boğazımda bronşit falan olmasam bari
çok geçmiş olsun canım benim.bebişlerimiz sayesinde bu tür soğuk algınlıklarını çok rahat atlatıyoruz.en kısa zamanda düzelirsin inşşş...
şeker yüklemesi önerildi.ama yaptırmayacağım.herhangi bir şikayetim yok, diyorum ya korkuyorum biraz.ama aç karnına 1 hafta boyunca
şekerimi ölçtüreceğim.dr'umla konuştum...eğer yüksek çıkarsa yaptıracağım sanırım.ama genelde 80 falan çıkıyor aç karnına....bu arada senin bebiş kaç haftalıktı nilalcimmm
aynen katılıyorum benimde acil almam lazım :uhm: önerisi olan var mııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?