emzirme sütyeni kullanabilirsiniz ben onlardan kullanıyorum çok rahatladım. diğerleri çok rahatsız ediyodu. sınırsız büyümelerine engel olamıyorum nolcak böyle yaaa:roflol:
Benimde göğüslerim zaten Küçük sayılmazdı Şimdi 95 oldular hala da hızla büyümeye devam ediyorlarrrrr benim en Çok ürktüğüm sarkmalarıtatlicadiarzu bu arada gebelik takvimlerimize ne olmuşş??
doğru diyorsun benim göğüslerim küçüktür ama şimdi büyüdü sarkarlar mı acaba:uhm:
anladığım kadara ile sitede çalışma var ... takvimlerimiz gelecek umuduyla bekliyorummm Çok üzgünüm çoook
http://www.ikea.com.tr/productsubcategorylist.aspx?CatID=372 Kızlar bu arada geçen yazmıştım kızımız için aldığım dolap verdiğim adreste üçüncüsü aneboda çok şık duruyor ve fiyatıda çok uygun..
kızlar onuda sordum.doğumda emzirirken sarkıyor falan diye.dr bana emzirirken sarkmıyor aslında.hamile kaldığın zamandan beri sarkmaya başlıyor...büyüyor,süt kanalları boşalınca göğüsler biraz küçülüyor.ve sarkık duruyor. aslında aslında şimdiden deforme oldu bile bizim göğüslerde, şiştiği için farketmiyoruz
EVT benim sanki sarktı yaanolcak bilmem süt doldukça dikleşiyorlar ama emzirme bitince aşağı bakacaklar muhtemelen
arzucum göbek bakımı ile ilgili aldığım kitapta bilgi var.akşam yazarım buraya hepiniz okursunuz kızlar.
nilalcim tekrar geçmiş olsun cnm,sıcak bir şeyler içsen boğazın yumuşar,hırıltısı geçer belki...
bu arada benimde acil sütyen almam lazım,alanlar nerden aldı?tavsiye şekerler
ya kızlar bebeğin göbek kordonu bakımı ile ilgili bilgisi olan varmı. ben tek başıma olacağım için bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var...tecrubeliler lütfen yardımcı olun..ben cok korkarım bişey olurmu olacakmı diye..zaten elleyememde bişey olur diye eşim yapar herhalde...yardımlarınızı bekliyorum
selam cnm ikeada güzel bebekler için oda süsleri felan varmı bordür felan gözüne hiç çarptımı bizde gitmeyi düşünüyoruzda..
Ben çalışacağım İçin kesin 2 3 badi almam lazım sanırım yanıma arkadaşımın göğüsleri çok akıyordu kıyafetleri mahvoluyordu birde kuruyunca beyaz leke yapıyor:1shok:
canım göğüs pedleri varya , onları takarız.sızdırmıyor o zaman...çalışınca bebişine kim kbakacak canım.varmı bakacak birisi.çok zor geliyor banada yavrumu bırakıp , işe gelmek...düşünmesi bile zor....
emzirme sütyeni alıcaksan hamile eşyaları satan yerlerde var. ama iç çamaşırı satan dükkanlarda daha uygun fiyatı bilgin olsun canım. biliyosunuz hamile eşyası diye fiyatı nerdeyse 2 ye katlıyolaryerimseniben[/QUOT
hangisinden alsam bilmiyorum ki emzirme sütyeni mi alsam şimdiden kullansam nasıl olsa alıcam kullanıcam yoksa normal sütyen mi? benim şu an olan sütyenlerim sıkmaya başladı ve balenli,fenalık geliyo bazen kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?