2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim rüymda ilginçdi ama 2 gün önce görmüştüm doktor kontrolünegidiyorum doktorum diyor ki ya benay sen çok özlemişsin oğlunu dur sana 2 dkkada çıkartayım sev sonra yerinde takacağız ama diyor bende olur diyorum iki dkkada oğlumu kucağıma veriyor seviyorum öpüyorum sonra doktor hadi benaycım yerine takalım daha onun doğmasına var diyo çokk bende tamam diyip veriyorum çok abukdu ama bebişim çok tatlıydı :)))) popom açıkda yattım heraldee :)))))))))))))) hihih hihihih

herkese tekrardan merhabalarr.....
boşuna korkmuşum....ultrasona girdim....muayne oldum.kızlar herşey yolunda.bebişim gayet sağlıklı , gayet memnun yerinden....herşeyi çok normal dedi dr'um.25 haftamda olmama rağmen bebişimin ölçümü 26 + 3 gürünüyor.benim tombalağımmm 950 gr olmuş teyzeleriiiii
çok mutluyum.bu güzel haberi size vermek istedim.sırnaşık şey
artık güzel günler bizleri bekliyor.ama orda son aya gelen hamileleri görünce gözüm korktu.allahım bizi bir avazda kurtarsın inşşş....

tünaydın güsel anneler ve minik yeğenlerimmmm :) YA ufff nolmuş bu siteye herşey karışmış birçok şey gitmiş sinir oldum CADIARZU Kötü Kazen

sanem aylin bebişlerinizi görmüşsünüz ne güsel :)) aylincin inş rüyandaki gibi olur doğumun cnm,Allah hepimize rahat doğum nasip etsin.
havva'cım yğenim iyi günlerde giysin cici tulumunu :)
sanemcim kontrolün nsl geçti cnm?

çilekcim inş zaman çabuk geçeck cnm sen de evinde oohh bizim gibi keyif yapacaksın.
aylincim de hftaya tatil modunda :içelim:

ayyy çok komiksin benaycım yaaaaa.. koptum burada okurken rüyanı....
araba parçası misali takıp çıkarıyorlar bebişini yani hehehehehehhehhee

bu arada daha iyiyim yazmışsın.aman canım geçmiş olsun.bende iyiyim kaşıntılar kesildi çok şükür.yyoookkk bidaha dediklerini dinleyeceğim şekercim.çimenlik yerler falan yok şu aralar...

sanemcim maşallah yeğenimiz tombalak yumuk bişi olcak yicez onu biz :)))
anneme söledim maşallah dedi ıslık çaldı yerimseniben
dediğin gibi Allah hepimizi tek avazda kurtarsın cnmcım,nazar değmesin

mrb nihancım.kontrol çok iyiydi. herşey yolunda.
az kaldı bende sizler gibi evde keyif çatacağım.az kaldı derken 13 haziranda rapor alıyorum benneyaptımki çokta erken diil ama ben kendimi avutuyorum işte...
evde köşe yastığı olacağım kızlar.... sırnaşık şey

maşallah maşallah. allah nazarlardan korusun bebeişinii.... ayy benim bebişte hep 3-4 gün geriden geliyor.. offf yaaaa şimdi sen böyle söyledin benim canım sıkıldı (((

bennaycım ne güsel,ilginç bir rüya :) ben hiç rüya görmüyorum walla,hissiszleştim mi ben yahuu???

bu arada arzucum canın istmese de bebişin için yemen lazım cnm,yoksa sen halsizleşirsin o da gıdasını alamaz cnm :1no2:

maşallah yeğenime benim!!!
olsun olsun evde olucan dinlenicen ya cnm ne güsel işte :)çalışanlar evde olmak istiyo,ben çalışmak istiyorum :))))

çokk sevindim cnm benimmmm darısı bizee bende cumartesi gidiyorum bakalım doktor nediycek :))sırnaşık şey

PANİKATAK gözünaydın canım bak herşey yolundaymış tosuncuğununda maşallahı var yaniannesi demek sende kızını gördün rüyanda haa ay evet insanın uyanası gelmio okadar mutlu uyandımki anlatamam canım

cnm benim öle iştee garip garip rüyalardaa sen gel benim yerime çalışsana ne sevinirim hee hazır çalışmak istiyormuşsunDD

canlarım benimmmm

GELELİM FAYDALI BİLGİLERE

hani şu merak ettiğimiz konular vardı.arkadaşlarımız sormuştu....
onları dr'a sordum kızlarrr...hatta derse bile katıldım.yararlı bilgiler verdiler hastanede....

aklıma gelenler şunlardı :

bazılarında süt geliyor bu aylarda.ama ilk süt çok önemliymiş.napıcaz böyle durumlarda...

cevap: bazı anne adaylarının sizin dönemlerde süt gelmesi gayet normaldir.zaten çok gelmez en fazla 5 - 10 damla gelir.sürekli akmaz.sakın telaşa kapılmayın.süt kanallarınızın açılması için bu tür olaylar normaldir.gelen 5-10 damla olan süt ilk süt (AĞIZ SÜTÜ) değildir.Ağız sütü çok koyu - kıvamlı- ve az miktarda gelen süttür.bebeğiniz doğar doğmaz bu sütü vermeniz gerekir.6 ay boyunca bebeğinizi hastalık ve mikroplardan korur bu süt.

soru - 2) bebeğimizin kordon dolanmasından nasıl koruyabiliriz.son aylarda sık karşılaşılan bir problem olduğu için, panik yapıyoruz.

cevap- bol bol sıvı tüketin.içilen su bebeğin idrar yapmasına neden olur.idrar ise amnion sıvısıdır.eğer bebeğin amnion sıvısı azalırsa kordon dolanması rastlanabilir.ayrıca çok ani hareketlerlede (koşma, aniden eğilme, zıplama, atlama vs) kordon dolanması olabilir. ama korkulacak bişey değildir.böyle durumlarda ağrılarınız ve kasılmalarınız meydana gelir.kontrol için dr'unuza başvurunuz.ultrasonlarla durum netleşir.sezeryanla doğum gerçekleşir.korkulacak bir durum değildir.yeterki bol sıvı tüketin, ani hareketlerden kaçının...ağrı kasılma durumunda kulak arkası etmezseniz bi sorun oluşmaz....

sonunda girebildim arkadaşlar. tekrar merhabalar herkezea.s.

panikatak ne kadar güzel bir bilgi aktarmışsın bize teşekkürler arkadaşım, bu arada senin minik hepsinden tombalak olacak herhalde annesi.maaşallah allah nazarlardan korusun sizi. o göbiş boşuna şişmemiş yadiklerin yaramış yeğenimize. inşallah bizlerde senin gibi mutlu döneriz dr dan.

aaah aah elvin seni anlıyorum arkadaşım ben de çalışmak isterdim işimi çooook özledim

benay sen de yarın gidiyosun galiba dr a hayırlı haberlerle dön inşallah

panikatakçım tombiş bebişini ben yerim onun baldırlarını öperim öperim. çok sevindim hayatım herşeyin yolunda olmasına. bu arada faydalı bilgiler için teşekkürlerŞeniz

havvacııım mutluluğunu paylaşıyorum arkadaşım bundan sonra hiç sıkıntımız olmasın inşallah. kızına aldığın tulumu da görmek isterim. sen şimdi şımartıyosun bu kızışutarafagitti
hakediyolar dimii?

canım bu çok güzell

benimki ne kadar oldu acaba:1closedeyes:bende mayısta gitcem

canım gözün aydın maşallah kızına senin kızla benimki tombalak olacak belli :teytey::teytey: benim de haftaya cuma kontrolüm ben de 1 kilo civarı bekliyorum şeker yüklemesi de yapılacak seninki yapıldı mı, bu arada ben daha da kötü oldum grip daha çok ilerledi napıcam yaa burnum gözlerim boğazım çok fena bir de hırıltı başladı boğazımda bronşit falan olmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…