benim rüymda ilginçdi ama 2 gün önce görmüştüm doktor kontrolünegidiyorum doktorum diyor ki ya benay sen çok özlemişsin oğlunu dur sana 2 dkkada çıkartayım sev sonra yerinde takacağız ama diyor bende olur diyorum iki dkkada oğlumu kucağıma veriyor seviyorum öpüyorum sonra doktor hadi benaycım yerine takalım daha onun doğmasına var diyo çokk bende tamam diyip veriyorum çok abukdu ama bebişim çok tatlıydı :)))) popom açıkda yattım heraldee :)))))))))))))) hihih hihihih
tünaydın güsel anneler ve minik yeğenlerimmmm :) YA ufff nolmuş bu siteye herşey karışmış birçok şey gitmiş sinir oldum
sanem aylin bebişlerinizi görmüşsünüz ne güsel :)) aylincin inş rüyandaki gibi olur doğumun cnm,Allah hepimize rahat doğum nasip etsin.
havva'cım yğenim iyi günlerde giysin cici tulumunu :)
sanemcim kontrolün nsl geçti cnm?
çilekcim inş zaman çabuk geçeck cnm sen de evinde oohh bizim gibi keyif yapacaksın.
aylincim de hftaya tatil modunda :
herkese tekrardan merhabalarr.....
boşuna korkmuşum....ultrasona girdim....muayne oldum.kızlar herşey yolunda.bebişim gayet sağlıklı , gayet memnun yerinden....herşeyi çok normal dedi dr'um.25 haftamda olmama rağmen bebişimin ölçümü 26 + 3 gürünüyor.benim tombalağımmm 950 gr olmuş teyzeleriiiii
çok mutluyum.bu güzel haberi size vermek istedim.sırnaşık şey
artık güzel günler bizleri bekliyor.ama orda son aya gelen hamileleri görünce gözüm korktu.allahım bizi bir avazda kurtarsın inşşş....
mrb nihancım.kontrol çok iyiydi.herşey yolunda.
az kaldı bende sizler gibi evde keyif çatacağım.az kaldı derken 13 haziranda rapor alıyorum benneyaptımki çokta erken diil ama ben kendimi avutuyorum işte...
evde köşe yastığı olacağım kızlar.... sırnaşık şey
boşuna korkmuşum....ultrasona girdim....muayne oldum.kızlar herşey yolunda.bebişim gayet sağlıklı , gayet memnun yerinden....herşeyi çok normal dedi dr'um.25 haftamda olmama rağmen bebişimin ölçümü 26 + 3 gürünüyor.benim tombalağımmm 950 gr olmuş teyzeleriiiii
artık güzel günler bizleri bekliyor.ama orda son aya gelen hamileleri görünce gözüm korktu.allahım bizi bir avazda kurtarsın inşşş....
bennaycım ne güsel,ilginç bir rüya :) ben hiç rüya görmüyorum walla,hissiszleştim mi ben yahuu???
bu arada arzucum canın istmese de bebişin için yemen lazım cnm,yoksa sen halsizleşirsin o da gıdasını alamaz cnm :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?