çilekciim boşver yarında çalış çabuk geçer zaman nasılsa son dimii?
nuraycıım zaten yatıyorum tek fark mekan değişikliği oluyo salona geçiyorum sabahları
selam canlarım günaydınnnnn dünkü aradan sonra amma konuşmuşsunuzz hepinize çokk teşekkür ederim bugün biraz daha iyyim kaşınmamaya çalışıyorum çünkü kaşındıkça kaşınılıyor :))) düşünmemeye çalışıyorum bende burası negüzel bir yer yaaa birbirimize çok iyi destek oluyoruzz
GÜNAYDINNN ANNELERR:teytey:
ben bugün o kadar güzel bir uyku çektim ki anlatamam. sanki bulutların üzerindeydim uyurken... Allahım dünden beri kuş gibi hafifim... Dün iş çıkışı bebeğime tulum aldım, ayy o kadar tatlı ki anlatamam.. Ama kayınvalidemde unuttum, sizlere resmini göndercektim ((
Bugün herzamankinden güzel geçmesi dileklerimle canlarım...
Hepinizi öpüyorum a.s. a.s.
sitede çalışma var evet çok zor bağlandım bende kaç saattir cvp bile veremiyorum tulumun eminnim çok güseldir kalachakra insanın gönlü okadar şey almak istiyoki valalaa
slm arkadaslar nasılsınız ben kac gundur gıremedım ama yazdıklarınız okuyorum her sey yolunda gorunuuyor ben nay gecmıs olsun sanada ya aranızda dr detaylı ultrasonu gereksız goren varmı
ÇITIRLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR BEN GELDİMMMMMMMM...
GÜZEL HABERLER VE FAYDALI BİLGİLERLE GELDİMMMMMMM....:sm_cool:
AMA ÖNCE ÖNEMLİ GÖRDÜĞÜM Bİ MESAJA CEVAP YAZMAK İSTEDİM.
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr NİLCİĞİM.....kesinlikle canım....detaylı ultrasonu sakın ihmal etme derim ben...
detaylıda BEBİŞİNİN herşeyine bakıyorlar.her organ ölçülüyor.kalp atışlarına falan dinleniyor...riskler söyleniyor.aman ihmal etme canım... zaten en önemli olan devreler 2li test - 3 lü test - detaylı ultrason - son haftalardada renkli dopler diyor dr'lar.zaten detaylının süresi en iyi olarak 20 - 24 haftalar arası. ihmal etme canım benim.öptüm kocaman...
sırnaşık şeyayy canım valla ya rüyanda oğlunu gör demişsin saol güzel dileğin için kalbin çok temizmiş gördüm valla bi güzel doğurdum oğlumu ay ne rahattı öyle pıtt die çıktı saçlı çok güzel bi bebekti gözleri yumuk yumuk ay yerim ben onuuu
ayy bende bugün rüyamda bebişim gördüm kızlar.minicik.çirkin, saçlı bişeydi.çokk tatlıydı ama.......hiç uyanmak istemedim.uyandığıma üzüldüm...ne güzel rüyaydı öyle. en kısa zamanda gerçekleşir inş bu güzel rüyalarımız....şutarafagitti