2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilginç geldi kız biri hamişlik testi için kullanmasın kendi idrarım diye test yaptırırmış jeyyar başka bi şey gelmedi aklıma walla CADIARZU

aynen katılıyorum.bencede birisini kandırmak için almış olabilirler.yoksa böyle bişey mümkün değil...hem ne incelemes ki o öyle.çok saçma bence yaaaa.kesin birine hamileyim diye yutturacaklardır.beraber giderler.idrarı çantaya koyar.değiştirir.gözü önünde verir hemşireye.erkek arkadaşıda yutar tabiii....başka bişey gelmedi aklıma benimde WROSE cim sana katılıyorum....

beyzacım erkek yeğenimiz hayırlı olsun cnm :)
aslıcım ilginç bi şi ama benim de aklıma bi şi gelmiyo ama wrose un dediği gibi kendini birine hamile göstermiş olmak için almış olmasın :))) hangi alışveriş merkezindeydin?

kızlar bu arada aylin iyiymiş,geçenlerde msn de konuştum,kendi evinde dinleniyor. yakında bize güzel haber vermek çok istiyormuş :)) inşallahhhhh

saol canımmm

aslı bende wrose ve elvinle aynı fikirdeyim, olabilir yanifisfisfis

bide çapa ya gittin mi bilmem ama orası gebe kaynıyor. onca kişi varken nasıl alışveriş merkezinde bir bayandan idrar isterler....eğerki araştırma yapılacaksa ordan çokta rahat bulabilirler.bu kadar ortalara dökülmedi bu işler böyle..ne bu böyle? sokak anketi yapar gibi...inş evli bir adamın sevgilisi falan değildirde, huzursuzluk çıkmaz...evli biri hamile olduğunu kanıtlamak için böyle bir girişimde bulunmaz çünkü.

sonuçta aslıııı cım sen iyi düşünerek vermişsin.senin suçun yok.kafana takma...ama eğer kötü niyetle kullanılacaksa yazıklar olsun o insanlara....

kızlarrrr ben kaçıyorum... herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.... göbnüşlerinizi okşayın benim için. teyzeleri yeğenlerini çok seviyor.... a.s.

hadi iyi akşamlar, veeeeee kovalasın sizi minik tavşanlar hehheheheheheh a.s.

a.smerhaba arkadaşlar ben geldim.aşımı oldum birdahaki 6ay sonra imiş.kalp atışlarını da dinledik ilk kez ikisini de net duyduk.hemşirem çok tatlı,şirin çok ta güzel ilgileniyor (azıcık cıııss yaptı ama). sağlık ocaklarını böyle bilmezdim ben.

aslıcım ne gelmiş öyle başına? neyse sonuçta seninle ilgisi yok. altı üstü bir idrar boşşşşveeer onlar ne yaparsa yapsın günahı boynuna. sende bebişine gülerek anlatıcak bir anı sahibi olmuşsun.:teselli:

narı-beyza hayırlısı olsun erkekmiş bebişin

kalachakra senin de komik bir anın olmuş. çok güldüm ne ilginç bir gün bu gün rüyalarla başladık anılarla bitiriyoruz..:roflol:.

yaaa kızlarr işte normalde ben böyle şeylere bende karşıyımdır yapmazdımda ama ne bileyim bir anlıkk iyi niyetten verdimm. daha dün çapadaydım hayatımm aslında dogru diyorsun orda o kadar insan varkenn hamile varken niye böyle birşey istesin degilmi yaa. kadın markette dinleniyormuş ve tesadüf beni görünce başka bir poliklinige gidip isteyecekmiş. içim rahat etmedi çapayı aradım bende özel olarak yürüttükleri için bilemem ama olabilir dedi. tek düşündüren idrardan birşey olmaz degilmii.

aslıcıım korkma idrar örneği ile senin adının karışacağı hiç bir şey yapamazlar.sen iyi niyetle vermişsin gerisini boşver.bak ne zamandır kafana takıyosun kendi canını da sıkma bebeğini de......

kezbancım cnm geçmiş olsun,miniklerinin de kalbini dinlemişsin ne güsel :) çok güsel bi şi di mi cnm,nasıl öle cup cup tren gibi atıyolar di mi??

ya ne ilginç olmuş bugün olaylar...CADIARZU
aslicim merak etme seninle ilgili bişey olmaz ne olursa olsun durum seni etkilemez...üstelik böyle kötü niyetli biriyse de hamile birini seçmez herhalde...:uhm:
kalachakracım allah iyiliğini versin süper yakalanmışsın...ama ben de çok oturup açıp göbişimi seviyorum valla..en büyük zevk.yerimseniben.olsun varsın göbiş değil mi üstelik hamile göbişi..
kezbancım geçmiş olsun sana da vurmuşlar aşını..bebişleri de duymuşsun gözün aydın valla...
bugün benim pek tadım yok nedense...gerçi fırsatım olmadı foruma girmeye ama girsem de pek tatsızdım..eşim yemek yapacağım bugün dedi..ama öyle mantıksız bişey yapmış ki yarı çiğ oldu yemek..canınız isterse diye anlatmayacağım yemeği ama bir daha eşime yapmak isterse yap demeyeceğim:dilcikar:

teşekkür ederim elvincim hastanede bile bu kadar net dinleyemedik çok güzeldi gerçekten. sen de sütanneciğine mi gittin? iyi vallahi gez gez depresyon takıl nasıl oluyo bu iş hıııı? öptüm seni şeker

selam herkese
kalackhara sonuçlarına çok sevindim gözün aydın.
ben doktordaydım bugün. tetanozun son dozunu da olduk. her şey süperrrrrr. 24+5 olmama rağmen bebişimizin gelişimi 25+3 çıktı. kilo 796 boy 34 cm. uyluk kemiğinin ölçümüne göre ise 27. haftada gözüküyooo. renkli ultrasonda hiçbişey göstermedi ayakları kafasındaydı. doktor 20 dakika uğraştı ama sonuç sıfır.
neyse hiç sorun deil sağlıklıydı bu bana yeter. ayyyyyyyyyyyy çok sevindim ben ya kendimden bu performansı beklemiyodum(bebekle ilgili)

ne şanslısın arzucum valla...benimki de yapardı ama bugün böyle rezil etti..şaşırdım..neyse boşver bitti gitti zaten...ama aferin eşine çok takdir ettim...helal olsun...

arzu baykaya sen sormuşsun heralde bebek bakımıyla ilgili
uzman tv ye gir orada her şeyi uygulamalı anlatıyorlar. mükemmel bi site işine yarar

Kızlar bende geldimm kaçtım biraz işlerden bitmez bu işler yarında çalışıyorumm pöööööfffff
Bu arada kaçırdıklarımı okudummm:roflol: Benimde başıma geldi az önce ama daha beteri bence bugün giydiğim pantolon yüksek bel baya üzerine tunik giymiştim fermuarıda nasılsa görünmüyor diye açık bırakıyorum ki kızım sıkışmasınnnyerimseniben Neyse bi ara kıpır kıpır hareketlerini hissetmiştim dalmışım tuniği kaldırıp açık fermuardan elimi soktum karnımda bebeğimi dinliyorummtatlicadiarzu açık unutmuşum ki eleman tepeme kadar gelmiş ben o gidince farkına vardım acaba adam ne sandı yaa çok utandımmmmmm düşünsenize fermuar kocaman zaten birde açık hey yarabbiiii

vallahi canım o anda farketsem daha beter olurdu Allahtan anlamaadım elemanda fazla oturmadtatlicadiarzu aman napimMmm aklım baŞımdan giittiii
boş ver canım hamiş olduğun bellidir zaten.ayrıca ne anlamak isterse anlasın boşver...:1closedeyes:
ben de geçen alışveriş merkezinde bir hapşurdum azıcık kaçtı valla..nasıl kötü oldum..ama farkettim ki ben hapşurunca kaçabiliyor..ayakatayken hapşurmamam lazım benimde..valla çok korktum akıp bişeyler pantolonuma çıkacak diye...senağlama

Ne hallere düştükk yaa:roflol: eee kolay değiL hamişlikk.

pıtpıtcıım gözün aydın maaşallahı var bebeğinin.demek bu gün nazlandı sana.olsun annesi sağlıklıymış nasılsa.
bahar senin anın daha da iyiymiş arkadaşım koptum artık yaani
ben evdeyim ya öyle göbek frikiği vermedim kimselere ama hamileyiz ya kimse kötü gözle bakmaz.
pediciim kıyamam sana yaa insan ackınca yemek te kendi yaptığı gibi değilse çok sinirleniyo dimi bazen bizim babacık ta öyle yapıyo tutturamıyorlar her zaman olsun sizin için hazırlamak istemesi bile güzel
bu arada senin de anın varmış açık renk pantolon giymiyceez demekki arkadaşım . bu gün herkes bir hoştu hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…