çok ilginç geldi kız biri hamişlik testi için kullanmasın kendi idrarım diye test yaptırırmış jeyyar başka bi şey gelmedi aklıma walla CADIARZU
beyzacım erkek yeğenimiz hayırlı olsun cnm :)
aslıcım ilginç bi şi ama benim de aklıma bi şi gelmiyo ama wrose un dediği gibi kendini birine hamile göstermiş olmak için almış olmasın :))) hangi alışveriş merkezindeydin?
kızlar bu arada aylin iyiymiş,geçenlerde msn de konuştum,kendi evinde dinleniyor. yakında bize güzel haber vermek çok istiyormuş :)) inşallahhhhh
merhabaa güzel annelerr. ben geldimm dra gittik herşey yolundaymışş hiç kilo almamışım bebişte herşey iyiymişş yarında bir aksilik olmazsa 3 boyutluya girecegiz inşllah.
bu arada bugün yaşadıgım birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorumm bugün alışveriş merkezlerinden birinde alışverişimi yaptıktan sonraa tam çıktım bir bayan yanıma geldi uzaktan beni görmüş hamilemisiniz dedi bende evt dedim sonrada kendisi pedagogmuş bir arkadaşıda uzman drmuş alışveriş merkezinde dinlendigii söyledi. hamile bayanların hormonlarının düştügünü yada yükseldigini inceliyorlarmış idrarları bekletip gün gün degişip degişmedigini inceleyerek tez hazırlayacaklarmış bendende mümkünse biraz idrar örnegi almak istedigini gönüllü olarak vermek istersem verecegimi söyledi tlf numaramı verebilirim dedi kimligini gösterdi çapada incelenecegini söyledi başta birşey gelmedi aklıma ve verdimm. verdikten sonrada tuhaf geldi içime kurt düştü sizlerin düşüncelerinizi alabilirmiyim birşey olurmu kızlarr. ben tlf falan hiçbirşey vermedim sadece biraz idrar örnegi verdim o kadar.
bahar senin ki hakikaten süper olmuşşşşş:)çok güldüm..geçmiş olsun....
boş ver canım hamiş olduğun bellidir zaten.ayrıca ne anlamak isterse anlasın boşver...:1closedeyes:vallahi canım o anda farketsem daha beter olurdu Allahtan anlamaadım elemanda fazla oturmadtatlicadiarzu aman napimMmm aklım baŞımdan giittiii
boş ver canım hamiş olduğun bellidir zaten.ayrıca ne anlamak isterse anlasın boşver...:1closedeyes:
ben de geçen alışveriş merkezinde bir hapşurdum azıcık kaçtı valla..nasıl kötü oldum..ama farkettim ki ben hapşurunca kaçabiliyor..ayakatayken hapşurmamam lazım benimde..valla çok korktum akıp bişeyler pantolonuma çıkacak diye...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?