sorma canım yaaa..hoş ki ne hoş..ben korkar oldum olur da zamansız yerde hopp hapşurusam diye..allahtan koyu lacivert kottu üstümdeki...yerimsenibenpıtpıtcıım gözün aydın maaşallahı var bebeğinin.demek bu gün nazlandı sana.olsun annesi sağlıklıymış nasılsa.
bahar senin anın daha da iyiymiş arkadaşım koptum artık yaani
ben evdeyim ya öyle göbek frikiği vermedim kimselere ama hamileyiz ya kimse kötü gözle bakmaz.
pediciim kıyamam sana yaa insan ackınca yemek te kendi yaptığı gibi değilse çok sinirleniyo dimi bazen bizim babacık ta öyle yapıyo tutturamıyorlar her zaman olsun sizin için hazırlamak istemesi bile güzel
bu arada senin de anın varmış açık renk pantolon giymiyceez demekki arkadaşım . bu gün herkes bir hoştu hakikaten.
SLM KIZLAR NERLERDESİNİZ....BEBİŞLER NASILL....bende yemek yedim şimdi belim cok ağrıyor ama kızlar
Kızlar bende geldimm kaçtım biraz işlerden bitmez bu işler yarında çalışıyorumm pöööööfffff
Bu arada kaçırdıklarımı okudummm:roflol: Benimde başıma geldi az önce ama daha beteri bence bugün giydiğim pantolon yüksek bel baya üzerine tunik giymiştim fermuarıda nasılsa görünmüyor diye açık bırakıyorum ki kızım sıkışmasınnnyerimseniben Neyse bi ara kıpır kıpır hareketlerini hissetmiştim dalmışım tuniği kaldırıp açık fermuardan elimi soktum karnımda bebeğimi dinliyorummtatlicadiarzu açık unutmuşum ki eleman tepeme kadar gelmiş ben o gidince farkına vardım acaba adam ne sandı yaa çok utandımmmmmm düşünsenize fermuar kocaman zaten birde açık hey yarabbiiii
kesin olmamakla beraber bi haberim var sizlere
ELVİNNNNNcim yanlış hatırlamıyorsam sende dahil bi kaç arkadaşımız açık öğretim okuyordu.sonuçlar açıklanmış canımcım...bilginiz olsun istedim.
arkadaşlarım söyledi.aklıma sizler geldiniz...hadi bi güzel haber de buradan gelsin.ilk sınav sonuçlarınızda güzel gelsin bugün kızlarrr..ama kötüde gelse mazeretimiz hazır değil mi.....nasılsa daha sınavlar devam edecek.....kötüde alsalar üzülmesinler...
iyi haberler alırsınız inş...
teşekkür ederim elvincim hastanede bile bu kadar net dinleyemedik çok güzeldi gerçekten. sen de sütanneciğine mi gittin? iyi vallahi gez gez depresyon takıl nasıl oluyo bu iş hıııı? öptüm seni şeker
Kızlar bende geldimm kaçtım biraz işlerden bitmez bu işler yarında çalışıyorumm pöööööfffff
Bu arada kaçırdıklarımı okudummm:roflol: Benimde başıma geldi az önce ama daha beteri bence bugün giydiğim pantolon yüksek bel baya üzerine tunik giymiştim fermuarıda nasılsa görünmüyor diye açık bırakıyorum ki kızım sıkışmasınnnyerimseniben Neyse bi ara kıpır kıpır hareketlerini hissetmiştim dalmışım tuniği kaldırıp açık fermuardan elimi soktum karnımda bebeğimi dinliyorummtatlicadiarzu açık unutmuşum ki eleman tepeme kadar gelmiş ben o gidince farkına vardım acaba adam ne sandı yaa çok utandımmmmmm düşünsenize fermuar kocaman zaten birde açık hey yarabbiiii
cnm bu sene girmedim sınavlara seneye inşallah..ufaklıkla nsl olcak bilmiyorum ama :)
zor olacak elvin çok zor olacak bebiş le. hele ben kalıcak gibi geliyor bana. gerçii ben son zamanda netten testler çözerek girdim sınavlara.uzun uza diye çalışmadım hiç.önce bebeklerimiz gelsinde sonra bakarız.
sanemciim teşekkürler bilgilendirdiğin için
PEK GEZMİYORUM Kİ annem değişiklik olsun diye götürdü,hep evdeyim.dışarı çıksamda hergün dışarıda olsam da kafamın içindeki düşünce ve sorunlar gitmeyince fark etmiyor cnmcım:bbo: ben de seni öptüm
canımcıım takılıyorum ben sana sen o kafandakileri bir at bakalım.CADIARZU inan benim de yakın çevremde çok problem var tabiki banada yansıyor onların derdi benim derdim oluyor. ama uzak kalmayı becerebildim geç te olsa. sen de dene ne oluryerimseniben
senağlamagünaydın annişkolarım nasılsınız kızlar beni akşam yatar acyip derecede arım oldu rahim içinde beni iki saat uyutmadı ağladım ya cok fenaydı buzamana dek olmamıştısenağlama ya akşam biraz canım sıkıldı ondanmı acaba gali bu yüzden oldu kızlar sakın sitresse girmeyin hiç bişi için üzülmeyin
senağlamagünaydın annişkolarım nasılsınız kızlar beni akşam yatar acyip derecede arım oldu rahim içinde beni iki saat uyutmadı ağladım ya cok fenaydı buzamana dek olmamıştısenağlama ya akşam biraz canım sıkıldı ondanmı acaba gali bu yüzden oldu kızlar sakın sitresse girmeyin hiç bişi için üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?