2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım yaaa..hoş ki ne hoş..ben korkar oldum olur da zamansız yerde hopp hapşurusam diye..allahtan koyu lacivert kottu üstümdeki...yerimseniben
eşimin yemeğe gelince bu tutturmak gibi değildi canımcım.:1no2:.fırında sebzeyi doğramış borcama koymuş üstüne soğan kıyma sermiş ama öyle sermiş su ile sos haline getirmemiş alltta sebzeler öyle duruyor üstte kıymalar yanıyor..:mymeka:tabi sonradan su kaynatıp koysamda başta olmadığından üsttekiler mahvoldu altta sebzeler doğru dürüst pişmedi ben açlıktan öldüm...komikti bir o kadarda sinir bozucu..:sm_confused:

canım yaa

alışkanlık olmuş bizlerde.bende olmadık yerlerde karnımı elliyorum okşuyorummjeyyar

doktoruna söyle CADIARZU

ama bazı hamilelerde oluyor böyle bel ağrısı hatırlıyorum bi kaç kişiden

bugün ev işi falanmı yaptın

cnm bu sene girmedim sınavlara seneye inşallah..ufaklıkla nsl olcak bilmiyorum ama :)

teşekkür ederim elvincim hastanede bile bu kadar net dinleyemedik çok güzeldi gerçekten. sen de sütanneciğine mi gittin? iyi vallahi gez gez depresyon takıl nasıl oluyo bu iş hıııı? öptüm seni şeker

PEK GEZMİYORUM Kİ annem değişiklik olsun diye götürdü,hep evdeyim.dışarı çıksamda hergün dışarıda olsam da kafamın içindeki düşünce ve sorunlar gitmeyince fark etmiyor cnmcım :bbo: ben de seni öptüm

bahar var ya alemsin cnm yaaaa :))) koptum!!! laelaelaelaelae

cnm bu sene girmedim sınavlara seneye inşallah..ufaklıkla nsl olcak bilmiyorum ama :)

zor olacak elvin çok zor olacak bebiş le. hele ben kalıcak gibi geliyor bana. gerçii ben son zamanda netten testler çözerek girdim sınavlara.uzun uza diye çalışmadım hiç.önce bebeklerimiz gelsinde sonra bakarız.

sanemciim teşekkürler bilgilendirdiğin için

bu sene böle geçti seneye bebişle nolcak bilmem kalcam gene herhalde,zaten 2 sene de bi beklemeye alıyorum kendimi :) tek dersim var yuhh diceksiniz ama 10 seneyi geçti hala bitirmedim.nefret ediyorum muhasebedeeeennnnnn Kötü Kazen

canımcıım takılıyorum ben sana sen o kafandakileri bir at bakalım.CADIARZU inan benim de yakın çevremde çok problem var tabiki banada yansıyor onların derdi benim derdim oluyor. ama uzak kalmayı becerebildim geç te olsa. sen de dene ne oluryerimseniben

biliyorum cnm benim yanlış anlamadım :) sadece dertleşiyorum işte seninle,problemlerden uzaklaşamam ben tatlım çünkü hepsi bana ait maalesef senağlama

ben çıkıyorum iyi geceler ,huzurlu bir uyku, tatlı rüyalar dilerim bebişlere ve annelerineyerimseniben

günaydın güzel annişler ve bebişlerr a.s.
hava kapalı ama iyi bi hafta sonu olur inşş hepimiz için şakkıdı..

üzüldüm güzelim geçmiş olsun .. niye böyle üzdün kendini bakimm bize stres yasak biliyorsun :teselli:

günaydın annelerin en güselleriiiiii ve melek bebekleri yerimsenibennasılsınız bugün :sm_cool:

ahh canım geçmiş olsun tabii ondan da kaynaklana bilir... bende rahat yatamıyorum valla artık:teselli:yönlerimi degişirken çok zorlanıyorum bu gece oldu ilkkes mesela sol dan saga döneyim dedim tam kasıgım hatta bacagımın arası agrıdı sanki ocuk ayagını vuruyo gibi bi türlü uyuyamadım dün gece allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…