2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme... bebeğin ve senden hiçbirşey önemli değil.....

günaydın çıtırlarrrrr tatlicadiarzu (ne çıtırız amaaaaaa)

arzucum. ne yapacaktık.hiç bir şeyi ihmal etmeyeceğiz...çok şiddetli ağrın olduysa dr a git.nst ye bağlayıp bebişin kalp atışlarını dinliyorlar.biz tedbirimizi alalımda nolur nolmaz.çok geçmiş olsun...hiç bişeyede üzülmememiz gerekiyor.evet arkadaşıma katılıyorum stres bize yasak.şurda kaç ayımız kaldı ki....

çokkk geçmiş olsun...bidaha yaşamaman dileklerimle

kızlar bu arada bu resimdeki halim bugünkü halim.son halim yaniiiiii..... benim tombalağım nasıl ama teyzeleriiiiiiiii.... laelaelaelaelae

kızlar en tehlikeli bu ayımız galiba bir atlatsak hayırlısıyla benimle birlikte gebe kalan ark çok üzüldü birisinin 3 cm açılma olmuş sürekli dr gözetiminde diğerinin de ilk bebeğini kaybetti şimdide ikincisini kaybetti organları dıişarıdaymış bebeğin tolamamış ilaç verip kürtaj yaptılar 3aylık hamileyken çok üzüldüm hepimizi allah korusun bebeklerimizle bizleri.....

çok tatlı benim de karnım çok az çıktı ama sivri çok hoşuma gidiyor hala 38 beden kıyafetlerim oluyor fakat galiba biz bu aydan sonra çokmu kilo alacaz neee:)

kızlar bu arada bu resimdeki halim bugünkü halim.son halim yaniiiiii..... benim tombalağım nasıl ama teyzeleriiiiiiiii.... laelaelaelaelae

maşşalah ne güzel görünüyorsun kızınla çok şekesiniz ...
beni görsen bi dünya bile az iki dünya oldum benn laelaelaelaelae

kesinlikle herşeyi biliyor anlıyor hafızasına kaydediyor o özellikle seni duyuyor bence sesli kitap oku,müzik dinlet,ben spor yaptırıyorum kızlar şimdi çalışmıyorum ama hastanede 5 yıl çalıştım o zaman dr ark eşi hamileydi ve spor yaptırdıklarını anlatmıştı ve ben uyguluyorum tabi ne kadar oluyor bilmiyorum çok hareketli ben de çok hareketliyim usg esnasında drum çok zorlanıyor bu çok yaramaz ailenizde sporcu varmı dedi:)

günaydın kızlar hepinize iihaftasonları diliyorum canlarıma.s.ARZUCUM çok geçmiş olsun ama dikkat ağrın çok şiddetliyse sanemim dediği gibi dr.una danış canım.HAVVACIM merak etmiş beni ben gayet iim canım hiç olmadığım kadar ,dün işlerin yoğunluğundan öğleden sonra giremedim canım ohhh bu hafta evdeyim artık okadar huzurluyumki anlatamam.SANEM çok tatlı göbişin var tosuncuğununda maşallahı var annesi iice sivrilmiş:)neyse kızlar hepinize ii muhabbetler dışarı çıkıcam akşam bakarım neler kaynatmışsınız die öpüyorummmm hepinizi ve minikleriniiiziiiiii

cnnm dikkat et kendinede bebişede a.s.
şimdiden tatilin tadını çıkarrrrr

çok tatlı benim de karnım çok az çıktı ama sivri çok hoşuma gidiyor hala 38 beden kıyafetlerim oluyor fakat galiba biz bu aydan sonra çokmu kilo alacaz neee:)

sivri duruyor.herkes erkek diyor.ama benim kızım olacak nasip olursaa sırnaşık şey
kızlar genelde popoya basenlere vuruyor.o bölümler çoğalıyor diyorlar.şu an pek fark etmedim.ama bu aydan sonra dediğiniz gibi kilo alımlarımız hem hızlanacak, hem artacak.son 3 ayda iyice şişecez bencede...tatlicadiarzu...

Günaydın güzellerrr:))) ankarada çok kötü bir hava var ama benim içim kıpır kıpır
SANEMCİM kızın ve sen harikasınız. Allah nazarlardan saklasın. Çok sivri bi göbüşün var. benimde öyleydi ama şimdi yusyuvarlak
AYLİNCİM iyi olmana sevindim. Dün benim aklım başımda değildi. Sabah forumda yazıştık ama ben unuttum işte :))) Ohhh ne rahatsın 9 gün boyunca evin tadını çıkar ...
ARZUCUM canım sanada çok geçmiş olsun... Dediğin gibi bencede kızın sana kızdığı için öyle yaptı :))
NURAYCIM oğlusuna aldığın şeyleri gördüm. çok güzeller. Güle güle eskitsin :)))

Ben bugün iş çıkışı hastane çıkışı almaya gidicem bebişime... Ya çok güzel bi duygu sürekli bişeyler alasım var kızıma... Allah herkese bu duyguyu tattırsın..

a.s. a.s.

spor derken nasıl oluyor canım.biraz açıklarmısın...ben çok spordan korkuyorum.bişey olur diye.sadece yürüyüş yapıyorum.oda sürekli değil... benneyaptımki

spor derken nasıl oluyor canım.biraz açıklarmısın...ben çok spordan korkuyorum.bişey olur diye.sadece yürüyüş yapıyorum.oda sürekli değil... benneyaptımki

ben bebişime spor yaptırıyorum onunla karnım da oynuyorum bir de bilmiyorum ama psikolojikmidir ne parmaklarımı karnıma koyduğumda hissediyor teklmeliyor bu beni çok mutlu ediyor kendi kendime konuşuyorum herşey de alışkanlık yaparmışım:)ne komik olur ona herşeyi söylemeye çalışıyorum:)karanlık oda da el fenerini karnıma tutuyorum böylece ışığı algılıyormuş ve ıiığın geldiği yöne kafasını çeviriyormuş bunu dr söyledi ve bilinçli insanlara bayılıyorum bilmem yapıyorum ne kadar doğrudur....

kızlar bu arada bu resimdeki halim bugünkü halim.son halim yaniiiiii..... benim tombalağım nasıl ama teyzeleriiiiiiiii....
süpersin sanmecim yaaaaaaaa..maşallahsana ve kızına...ne güzel sadece göbişin almış kilo ayyy allahım ne güzel bir duygu değil mi?yavrularımızı içimizde taşıyoruz...yerimseniben
arzucum geçmiş olsun..ama bu dönemde stress ve üzüntü yok..yazık o da daha dünyaya gelmeden üzüntünün anlamını öğreniyor..:1no2:sen sancın var diye de panik olmuşsundur..doktorunu aradın mı hiç?normaldir bence...

Günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn minikleri ve onların güzel mi güzel anneleria.s.ehh selama geçelim dedim...hava çok kapalı ama umarım hafta sonunuz güzel olur...

günaydın güzel anneler ve güzel yeğenlerim.........

güzel derken lafın gelişi söylemedim panikciim bu ne güzel bir göbişşşş.yoksa bumdan önceki resimde sana mı aitti ben ben gerçek olduğunu anlamamıştım biblo gibisin maaşallah

trendciim keyfin yerinde bakıyorum tatil olunca başka bir güzel geliyor günler diimi. çok gezdirip yorma yeğenimi ilk günden

kalachakra kıskanıyorum hııııııııı.şaka bir yana gez arkadaşım ne beğenirsen al yakışııııııır

arzucuum geçmişolsun aradın mı dr. unu merak ettim
iyi bir hafta sonu olsun hepimize ..................................

ewt oda geçen ayki göbeğimdi...her ay büyüyen böbeğimi koyacağım resim bölümüme...şutarafagitti

çok güzel bir duygu.düşünsene , sna muhtaç bi varlık var içinde sen üzülünce oda üzülen, sen yedikçe o doyan, arada bitr tekmeler atan minicik bir varlık.sana ait.sana benzeyen...
düşündükçe duygulanıyorum....

canım bende aynı senin gibi sağlıklı sonucu alana kadar bişey almadım.sonuçlardan sonra azıttım ama.herşeyi aldım kızıma....napalım.bu saatten sonra hamile olduğumuzu anlayınca biraz şımarıyoruz galiba.boşver şurda ne kadar zamanımız varki.şımaralım, hakkımız değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…