kızlar bu arada bu resimdeki halim bugünkü halim.son halim yaniiiiii..... benim tombalağım nasıl ama teyzeleriiiiiiiii.... laelaelaelaelae
selam herkese
kalackhara sonuçlarına çok sevindim gözün aydın.
ben doktordaydım bugün. tetanozun son dozunu da olduk. her şey süperrrrrr. 24+5 olmama rağmen bebişimizin gelişimi 25+3 çıktı. kilo 796 boy 34 cm. uyluk kemiğinin ölçümüne göre ise 27. haftada gözüküyooo. renkli ultrasonda hiçbişey göstermedi ayakları kafasındaydı. doktor 20 dakika uğraştı ama sonuç sıfır.
neyse hiç sorun deil sağlıklıydı bu bana yeter. ayyyyyyyyyyyy çok sevindim ben ya kendimden bu performansı beklemiyodum(bebekle ilgili)
canım ben bu pzartesi gitmiştim ya ayrıntılı ultrasona..470 grdı teyzesi..hatta dedim ya doktorum bundan sonra sadece 4 kilo al dedi...yani 12 kilo tamamla hamileliğini diyor..:1closedeyes:PEDİcim sen ne zaman kontrole gideceksin canım.kilosunu merak ettim senin bebişininde...inş herşey yolunda, güzel haberleride senden alırız....
kızlar hergün düzenli ilaç kullanıyomusunuz ,bu ilaçlarda kilo yaparmıı:bbo:
ben Maltofer kullanıyorum
günaydınn güzeelll annelerimm ve onlarınn şekerr minikleriii. umarımm herkes güzel bir hafta sonu geçirir. bizde bugünn 3 boyutluya girmek istedikk babacıgımızlaa burda uygun fiyatlı bir yer vardıı gün içinde sadece 5 kişiye bakıyorlarmış sabah erken gitmek gerekiyor diye 7,30da gittim 7 kişiymişim maleseff giremeden geldikk artık haftaya kaldıı. :1closedeyes:
narı_beyzacıım birazda demir ilaçlarının katkısı var kilomuza olsun hayatım vericezz biz o kilolarıyerimseniben
kızlar (ayıptır sorması) akıntılarınız arttı mı? benim çok fazla ya.artacak dedi benim doktor. kasık ve bel ağrıları artacak dedi bir de.
bi de diğer bölümlerde okudum ben hastane çantası hazırlarken pedler yeterli olmuyormuş hasta bezi koyun diyolar yaaaaaaa. o nası şey öleeeeeee. bilgisi olan var mı?
aslıcıım merhabaa canım yaa heveslenmişsindir tabii moralini bozmadın diimi:teselli:.üzüldüm arkadaşım neyse çok değil birkaç gün bekliyceksin oğluşunu görmek için.
3 boyutlu paralımı yapılıyor?
narı_beyzacıım birazda demir ilaçlarının katkısı var kilomuza olsun hayatım vericezz biz o kilolarıyerimseniben
kızlar (ayıptır sorması) akıntılarınız arttı mı? benim çok fazla ya.artacak dedi benim doktor. kasık ve bel ağrıları artacak dedi bir de.
bi de diğer bölümlerde okudum ben hastane çantası hazırlarken pedler yeterli olmuyormuş hasta bezi koyun diyolar yaaaaaaa. o nası şey öleeeeeee. bilgisi olan var mı?
kezbancımm üzülmedimm canımm bebişmi dün görmüştümm ense yapmış yayılmışştı beyimizz.. heveslenmiştimm tabi ama olsunn dedim eve gelip uyudumm bir güzel. 3 boyutlular paralı tatlımm çogu yerde fiyatı 230dan başlıyor ama kartalda umut hastanesinde 88 yltmiş ama sadece gün içinde 5 kişiye bakıyorlarmış sebebide başka ultrason çekimleride oluyormuş o yüzden 3 boyutlu uzun sürdügü için 5 kişi ile sınırlandırmışlar. sabah erkenden 7,30da gittim 7 kişi oldumm sıra gelmedii yani neyse saglık olsunn bizde hafta daha erken giderizz. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?