2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada bu resimdeki halim bugünkü halim.son halim yaniiiiii..... benim tombalağım nasıl ama teyzeleriiiiiiiii.... laelaelaelaelae

canım maşallah göbişine bebşineŞeniz

............

BU ARADA GÜNAYDINN GÜZEL ANNELER NASILSINIZ BAKALIMMM.

Arzu canım canını sıkma bişeye üzülme bebişler herşeyden önemlii:1closedeyes:

ya ama haksızlık forumun eski hali daha iyiydi..herşey bir tuhaf oldu!takvimler yok..smileler farklı pencerede açılıyor..ben eski halini istiyorum adminlere duyurulur..:)

çok sevindim canım ya .ne güzel haberler bunlar böyleeee.1 hafta önden geliyor senin bebiş.yerim ben onun uyluk kemiğini Şeniz

PEDİcim sen ne zaman kontrole gideceksin canım.kilosunu merak ettim senin bebişininde...inş herşey yolunda, güzel haberleride senden alırız....

kızlar hergün düzenli ilaç kullanıyomusunuz ,bu ilaçlarda kilo yaparmıı:bbo:

ben Maltofer kullanıyorum

PEDİcim sen ne zaman kontrole gideceksin canım.kilosunu merak ettim senin bebişininde...inş herşey yolunda, güzel haberleride senden alırız....
canım ben bu pzartesi gitmiştim ya ayrıntılı ultrasona..470 grdı teyzesi..hatta dedim ya doktorum bundan sonra sadece 4 kilo al dedi...yani 12 kilo tamamla hamileliğini diyor..:1closedeyes:
kız olduğu kesinleşti..yerimsenibeni
iyiyiz teyzesi herşeyimiz iyi gidiyormuş..doktor kan değerlerini falan süper buldu..uzun uzun izledik kızımızı..bu sanıyorum en güzel olaylardan biri...doktorumuz yüzünü bana benzetti ama ben henüz hiç bir kimseye ya da bişeye benzetemedim..:sm_confused:

kızlar hergün düzenli ilaç kullanıyomusunuz ,bu ilaçlarda kilo yaparmıı:bbo:

ben Maltofer kullanıyorum

ben gyno ferrosanol ve elevit alıyorum kilo yapar tabii özellikle demir kilo ve kabızlık yapıyor iyi biliyorum ama senin ilacını bilmiyorum ne ilacı o ?

günaydınn güzeelll annelerimm ve onlarınn şekerr minikleriii. umarımm herkes güzel bir hafta sonu geçirir. bizde bugünn 3 boyutluya girmek istedikk babacıgımızlaa burda uygun fiyatlı bir yer vardıı gün içinde sadece 5 kişiye bakıyorlarmış sabah erken gitmek gerekiyor diye 7,30da gittim 7 kişiymişim maleseff giremeden geldikk artık haftaya kaldıı. :1closedeyes:

aslıcıım merhabaa canım yaa heveslenmişsindir tabii moralini bozmadın diimi:teselli:.üzüldüm arkadaşım neyse çok değil birkaç gün bekliyceksin oğluşunu görmek için.
3 boyutlu paralımı yapılıyor?
narı_beyzacıım birazda demir ilaçlarının katkısı var kilomuza olsun hayatım vericezz biz o kilolarıyerimseniben

kızlar (ayıptır sorması) akıntılarınız arttı mı? benim çok fazla ya.artacak dedi benim doktor. kasık ve bel ağrıları artacak dedi bir de.
bi de diğer bölümlerde okudum ben hastane çantası hazırlarken pedler yeterli olmuyormuş hasta bezi koyun diyolar yaaaaaaa. o nası şey öleeeeeee. bilgisi olan var mı?

benimde pek bi bilgim yok canımmmmmfisfisfis.............

kezbancımm üzülmedimm canımm bebişmi dün görmüştümm ense yapmış yayılmışştı beyimizz.. heveslenmiştimm tabi ama olsunn dedim eve gelip uyudumm bir güzel. 3 boyutlular paralı tatlımm çogu yerde fiyatı 230dan başlıyor ama kartalda umut hastanesinde 88 yltmiş ama sadece gün içinde 5 kişiye bakıyorlarmış sebebide başka ultrason çekimleride oluyormuş o yüzden 3 boyutlu uzun sürdügü için 5 kişi ile sınırlandırmışlar. sabah erkenden 7,30da gittim 7 kişi oldumm sıra gelmedii yani neyse saglık olsunn bizde hafta daha erken giderizz. yerimseniben

ayy evet pıtpıtcıım benimde arttı dr normal dedi ama korkuyorum her seferinde birde sanki idrarımı tutamıyorum gibi oluyo. anlamadım ben bu işten.
temmuzlara baktım ben de hasta bezini okudum biraz gözüm korktu açıkçası kanamadan dolayı .
yeni doğum yapmış bir bayanın verdiği hastane çantası hazırlığı listesini not ettim güzeldi

kusura bakma karıştırıyorum bazen kim dr a gitti? ne zaman? maaşallah o kadar kalabalığız ki....
benim gittiğim de özel hastane her tahlile extra ücret alıyorlar şeker tahlili var haftaya ve doppler var bakalım ne tutacak. ben dooplerden alınmaz herhalde diyordum ama tüh yaa. acıyorum bunlar için verdiğim paraya fakat sigorta yada devlet hastanelerinde sıra bekleniyorya ondan(ayakta durmam yasak diye)gidemiyorum. neyse ki az kaldı artık soydular vallahi bizi.

anlaşmalı özel hastanelere niye gitmiyosun canım ya. ben özel hastaneye gidiyorum sadece 40 ytl doktor ücreti ödüyoruz. hiçbi tahlile ultrasona(renkli dahil) ekstra ücret ödemedik. valla soygunculuk çoğu şeyi de sırf oara almak için yapıyolar bence hassasiyeti de biliyolar bu konudaki. anne baba hayır demeyecek nasısa

mrb güsel anneler ve miniklerimmmmmmmmmmmmm :)
hava soğuk ama sağlıklı ve mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için naniknanik

ARZU'CUM geçmiş olsun cnm,tedirgin olduğun en ufak konularda doktoruna sor tatlım,kendine stress yapma
SEHER'CİM benimde geceleri yatmam zorlaştı,sağdan sola dönerken sanki çuval dönüyor :)) bende de kasıklarıma zaman zaman ağrı girmeye başladı oturup kalkarken..

MESLİMİNA seni kıskanıyorum walla ne güsel eski kıyafetlerinlesin hala maşallah Allah nazardan saklasın cnmcım,bi de şu sporu nasıl yaptırıyosun ufaklığa?

SANEM'CİM bebişin maşallah erkek gibi sivri duruyoa ama fettan bi şi olcak kızımız herhalde :)))

AYLİN'CİM cnm iyi olmana sevindim,ohh ne güsel bu hafta evdesin minişinnle bol bol dinlenin tatlım.

HAVVA'cım ufaklığıa aldıklarını gelince bize de göster cnmcım,ben de bizim cadıya alınanların resmini çekip koyacağım

pıtpıt'cım bende de akıntı oluyo,hatta kezbanın dediği gibi altıma kaçırıyormuyum diye bazen bakıyorum ama neyseki yok bişi.bu aydan sonra daha zor olacak bizler için bu tuvalet meselsi. dün gece kaç kere gittim bilmiyorum walla,uykumu alamadım. yatağı tuvalete taşımayı düşünüyorum :))

aslii'cım geri dönmek zor olmuştur ama bir daha ki sefere sıra sizin olur inş cnmcım

ben de belki haftaya deil ondan sonraki hafta eğer uygun olursa 4 boyutluya girmek istiyorum :)

bu arada kendini annelerine gösteren miniklerimizin hepsini de tocamannnn öpüyorum :)))

Mrb elvin:)

ya bende artık zor haraket ediyorum yatağa yatınca sağa sola dönmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…