bizde karar verdiikk biraz önce aradı bir kağıda alp bir kağıda emir yazcaz:))
kura çekcez ve ne çıkarsa o kabul olucak, taraflar hiiiç itiraz etmicek:)))
bakalım ne çıkıcak şansımıza:)))
hadi bakalım hayırlısı... kurada ne çıkarsa bizede haber verirsin... sanki emir olucak gibi geçti içimden birden nedense
kız bebek bekleyen arkadaşlar yüzünüzde cildinizde bir değişim var mı?sivilce gibi bişeyler çıktı mı?ya da kalçanız daha mı büyüdü?böyle değişimlerden bahsediyorlar doğru mu acaba..?
merhabalar kızlar nasılsınız bugün anca girebildim sabahtan beri elektriklerimiz gidip geliyodu daha bir kaç saat önce düzelti.
herneyse bugün moraller güzel gibi kötü bi haber okumadım dünyaya bi penses daha getiren anneyi tebrik ediyorum.benim gibi pembeler al kızına:)
bende dün akşam fazla beceremem ama yapmayı çok istiyorum bi yelek başladım önünün bi parçasını bitirdim o bitince battaniye örmek istiyorum.battaniye öreniniz varmı internetten buldum bi kaç tane ama daha güzel ve kolay bi örnek çıkarsa benim için daha ii.
ayrıca tosbaacım benimde içime sanki emir çıkacakmış gibi geldi kurrada hayırlısı olsun neden iki ismi birden koymuyosunuz bebeğin büyüyünce canı hangisini istiyosa onu kullanır hem sünnetmiş iki isim:)
ben kızıma ayşe tuana yada ecrin ayşe koymayı düşünüyorum kız ismi değişik aklına gelen varsa yazarsa sevinirim
ne çok yazmısım çenem düştü:))
üüüfff midemmm :çok üzgünüm:
tosbaacım bana kızmayın ama (hem bana düşmez ama) alp güzel diil.emir ismi çok hoş ve çok güzel.tabi karar sizin.ben erkek arda - kız ismi çağla diye düşünmüştüm.ama son karar değil tabiiiii.bide eşimin fikrini daha almadım.(sonuçta benim dediğim olacağı için, almasamda olur:roflol: şaka bi yana daha kesinlik yok bu isimlerde.değişebilirde.
mehtapcığım iyi dileklerin için çok tşk.ya sabahtan beri bu midemden çektiğim dnedir.bugün hepsindende beter senağlama . su içe içe ufak bi su tankeri oldum resmen.hele şeker çikolata yiye yiye akşam yemiği yemem artık.zaten çikolata şeker yerine 3 porsiyon iskender yeseydim daha az kalori alırdım.üstelik.midem hala berbattttttttttsenağlama.
hay allah nerden çıktı mide yanması...
su içmeyi dene bakalım.
belki rahatlatır biraz..
dilekcim bende amerikadayim ama testler galiba dunyanin her yerinde ayni. 19-20 hafta gibi detayli ultrason yapip, beyin, omurilik anomalisi var mi yok mu ona bakiyorlar. Turkiye de yapiyorlar, burda da yapiyorlar herhalde ordaki de farkli degildir. burasi icin 8. aya kadar kontrol ayda bir (eger risk yoksa), sonra 2 hafta da bir, sanirim son bir ay ya da 3 hafta, hafta da bir kontrol var. kendine butun hamileligini gecirecegin bir doktor bul o sana gerekli kontrolleri soyler sikma canini.
tosbaacığım sana da çok teşekkür ederim, şu an 20. haftadayım, ama dediğim gibi ülke değiştirdiğimizden, doktorumu da değiştirmem gerekiyor, ondan çok huzursuz oldum. 20. haftada demek ileri düzey ultrason olacak. çok sağol ya, birşey kaçıracağım diye ödüm kopuyor. tabi bir de şu var, insan nedense hergün bebeği ile ilgili haber almak istiyor, bu da kıstlı olunca, üzülüyor işte :))dilekçim günaydıınn...
20.haftadaki kontrolller ayrıntılı yada ileri düzey ultrason için..
bebeşin tüm organlarını, kafa tasını, kollarını bacaklarını, parmaklarını herşeyini ölçüp haftasına göre normal büyüyüp büyümediğini inceliyorlar...
ben ayda 2 kere kontrole gidiyorum.
biri muayene, diğeri kontrol..
ileri düzey ultrason diğerlerinden daha uzun sürüyo yaa onun için çok hoşuma gitmişti benim:))
sen şimdi kaç haftalıkssın şekercim??
kız bebek bekleyen arkadaşlar yüzünüzde cildinizde bir değişim var mı?sivilce gibi bişeyler çıktı mı?ya da kalçanız daha mı büyüdü?böyle değişimlerden bahsediyorlar doğru mu acaba..?
selam kızlar düne kadar kızım olcağını sanıyodum çünki%90 küsür kız demişlerdi adını bile koymuştum zeynepnaz ama dünki ultrasonda bebişimin pipisini gördük:)şok oldum üzülmedim ama çok şaşırdım ve bocaladım eşim acaip mutlu oldu bende tabii ama şaşkınlığımı yeni üzerimden atıyorum Allahıma binlerce şükürler olsun yavrum sağlıklı olsunda hiç önemli deil tabikide kız yada erkek olması ama büyük bi şaşkınlık yaşadım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?