2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde karar verdiikk biraz önce aradı bir kağıda alp bir kağıda emir yazcaz:))
kura çekcez ve ne çıkarsa o kabul olucak, taraflar hiiiç itiraz etmicek:)))
bakalım ne çıkıcak şansımıza:)))

hadi bakalım hayırlısı... kurada ne çıkarsa bizede haber verirsin... sanki emir olucak gibi geçti içimden birden nedense

ben bugün öğrendim.kızım olacak nasip olursa.bendeki değişiklikler çil gibi duran ufak ve az lekeler çok belirginleşti ve sanki çoğaldı.kalçamda basenlerde bi fark yok.düşük bel pantalonlarımı hala giyiyorum.baş ağrım ve burun kanamalarım var.henüz çirkinleşmediğimi söylüyorlar.(ama yakında çirkinleşirim :dilcikar:) göğüslerim çok büyümedi.karnım sivri. ama çok tatlı bi kızım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr teyzesi :1rolleyes:

oooo babamızı bi görsen iki isim olmıcak, ismin içinde ş,ç,ğ olmıcak, unisex isim olmıcak, uzun olmıcak:)))))
kopenhag kriterleri gibi maşallaaah:))
soyadımız biraz zor hep çift tekrarlamak gerekiyor zorlanmasın oğlum diyo:)
kendi ismi alper ya ondan alp istiyo gibi geliyo bana:)))
ben raporlu olduğum hafta yelek ördüm oğluşumaaaa:))
sarıııı:))
çok şirin oldu gerçektenn..
resmini çekerim ama burdan yollamayı beceremem.
mail adresinizi alır oraya yollarım.
bakalım beğenicekmisiniz:)))

kızlar ya benim çok midem yanmaya başladı.yerimde duramıyorum.yemek borusu ve boğazımda acayip bir yanma hissi var.ne yesem acı oluyor tadı.çok kötüyüm yaaaaaaaaaa
reflü bu olsa gerek.yaşayanlar varmı aranızda.önerilerinizi bekliyorum...:a015:

merhabalar kızlar nasılsınız bugün anca girebildim sabahtan beri elektriklerimiz gidip geliyodu daha bir kaç saat önce düzelti.
herneyse bugün moraller güzel gibi kötü bi haber okumadım dünyaya bi penses daha getiren anneyi tebrik ediyorum.benim gibi pembeler al kızına:)
bende dün akşam fazla beceremem ama yapmayı çok istiyorum bi yelek başladım önünün bi parçasını bitirdim o bitince battaniye örmek istiyorum.battaniye öreniniz varmı internetten buldum bi kaç tane ama daha güzel ve kolay bi örnek çıkarsa benim için daha ii.
ayrıca tosbaacım benimde içime sanki emir çıkacakmış gibi geldi kurrada hayırlısı olsun neden iki ismi birden koymuyosunuz bebeğin büyüyünce canı hangisini istiyosa onu kullanır hem sünnetmiş iki isim:)
ben kızıma ayşe tuana yada ecrin ayşe koymayı düşünüyorum kız ismi değişik aklına gelen varsa yazarsa sevinirim
ne çok yazmısım çenem düştü:))

canım benimde midem çok yanıyo bazen sıcak bişeyler içme daha çok yakıyo
ben genellikle ekmek yiyorum bişeyler yiyince geçiyo sanki bi arkadasımda soda içerdi midesi yanınca

canımcım kızar mıyım bende alp ismini beğenmiyorum çok fazla ama koca faktörü var arada:)))
bakalım akşam haber veririrmm..
ben eve gidiyorum şimdi iyi akşamlaaar görüşmek üzereee..

hay allah nerden çıktı mide yanması...
su içmeyi dene bakalım.
belki rahatlatır biraz..

üüüfff midemmm :çok üzgünüm:

tosbaacım bana kızmayın ama (hem bana düşmez ama) alp güzel diil.emir ismi çok hoş ve çok güzel.tabi karar sizin.ben erkek arda - kız ismi çağla diye düşünmüştüm.ama son karar değil tabiiiii.bide eşimin fikrini daha almadım. (sonuçta benim dediğim olacağı için, almasamda olur:roflol: şaka bi yana daha kesinlik yok bu isimlerde.değişebilirde.

mehtapcığım iyi dileklerin için çok tşk.ya sabahtan beri bu midemden çektiğim dnedir.bugün hepsindende beter senağlama . su içe içe ufak bi su tankeri oldum resmen.hele şeker çikolata yiye yiye akşam yemiği yemem artık.zaten çikolata şeker yerine 3 porsiyon iskender yeseydim daha az kalori alırdım.üstelik.midem hala berbattttttttttsenağlama.

bu arada isim dedinizde aklıma geldi.bi arkadaşımın geçtiğimiz günlerde oğlu için isim arıyor.kayınvalideside tutturmuş oğuz olacak diye.arkadaşım ısrarla istemiyor.ve aramızda geçen dialog aynen şöyle...

- ööfff bıktım bu kadından.şimdide bebeğime isim koymuş.illa oğuz olacak diyor
- eee güzel isim ne var bunda...
- ya isim güzel isim.ama yengemin kardeşinin ismi.
- e ne varki bunda.hem ona ne ki...
- olurmu yaa.yengemin kardeşi benim eski sevgilim.şimdi o ismi takarsam beni unutamadı, bak oğluna taktı ( jeyyar ) diyecek...

hiç aklıma gelmemişti.ama arkadaşım galiba haklı :uhm:

Çok teşekkür ederim eylülüm, şimdi içim rahatladı, burada ayda 1 defa gidiliyor kontrole, çok garip, ondan ben de biraz sıkıntı yapmıştım. İkili testi oldu, bir de üçlü testten sadece afp yapıldı. onun dışında öyle tekarar tekrar ultrasondu, yok bebeğin kilosu, boyuydu hiç bilgim yok. Biz şimdi londra'ya taşınıyoruz, zaten dünden beri bakamıyorum yazdıklarınıza, şimdi oradan da başka doktor bulacağım vs. vs....
neyse iyiki sizi buldum :))

tosbaacığım sana da çok teşekkür ederim, şu an 20. haftadayım, ama dediğim gibi ülke değiştirdiğimizden, doktorumu da değiştirmem gerekiyor, ondan çok huzursuz oldum. 20. haftada demek ileri düzey ultrason olacak. çok sağol ya, birşey kaçıracağım diye ödüm kopuyor. tabi bir de şu var, insan nedense hergün bebeği ile ilgili haber almak istiyor, bu da kıstlı olunca, üzülüyor işte :))

Ama sanırım en önemli testleri atlattık, bundan sonrasında da inşalllah hepimizin bebekleri sağlıklı ve mutlu olur.

ay yerim ben şirin ve güzel kızını panikatakcım.allah bir an önce bana da öğrenmeyi nasip etsin..çok merak ediyorum.benim (gösterirse cinsiyetini)çarşamba inşallah randevum..mide yanmasına ekmek içi alır diyorlar.bir de leblebi.ben çorumluyum leblebi gerçekten iyi gelir..:)

bu arada isimler biz de de daha cinsiyet belli değilken problem oldu..erkek olursa barlas ismini düşündü eşim ama daha tam karar verilmedi.kız olursa ben beril istiyorum ama eşim hiç istemiyor.ailelere bakarsanız onlar bunları da zaten beğenmiyor:)

selam kızlar düne kadar kızım olcağını sanıyodum çünki%90 küsür kız demişlerdi adını bile koymuştum zeynepnaz ama dünki ultrasonda bebişimin pipisini gördük:)şok oldum üzülmedim ama çok şaşırdım ve bocaladım eşim acaip mutlu oldu bende tabii ama şaşkınlığımı yeni üzerimden atıyorum Allahıma binlerce şükürler olsun yavrum sağlıklı olsunda hiç önemli deil tabikide kız yada erkek olması ama büyük bi şaşkınlık yaşadım:))

SLM PEDİASTRUM yüzümde bir değişim olmadı ama sırtım fısır fısır oldu sanki,ten rengimde de henüz kararma falan yok,gelelim popoya..eşim dalga geçiyor 'arkadan hamile' diye naniknanik zaten normale göre büyüktü,kız bebek olduğu için daha da büyüdü
ten renginde koyulaşanlar,çirkinleşenler oluyormuş ben de öle duymuştum.kız bebek annenin güzelliğini alır derler
sağlıklı sıhhatli herşeyi tam olsun bebekleriimizin hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım

hayırlıı olsun cnm Allah sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine :) minik beyimize şimdiden mrb :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…