2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

internette bazı takvimler var canım, son adet tarihini giriyosun muhtemel dogum tarihini söylüyo sana.
mesela benimki takvimlerde 04.08 çıkıyo ama bu tarih tam 40.haftanın dolduğu tarih.
dr bu tarihten 10gün önce yada sonra olabilir diyo a.s.

hamişlerden haberler bölümünde dr önerileri ile ilgili sıhbetler olmustu önceden.
bayağı bir alternatif olması gerekliydi orda.
orayada bir bak istersenn.. yerimseniben

günaydın canım..dün iş çıkışı sonuçlarımı başka doktorlarada gösterdim. onlar estriol seviyesinin yüksek olmasının bebeğe bi zararı olmadığının, üçlü tarama sonuçlarımın gayet iyi olduğunun ama ikili taramanın riskli çıkmasından dolayı kesin bilgi için amniyosentez yaptırmam gerektiğini söylediler.. onlar öyle söyleyince biraz içim ferahladı.haftaya cuma yaptırmaya karar verdim amniyosentezi... herseyde bir risk yok mu zaten dimi... inanın hamileliğimden bu yana duymadığım sey kalmadı. inşallah amniyosentez bebeğim için dökeceğim son gözyaşı olur... hamileliğimden hiç bişey anlamıyordum zaten, bu gidişlede anlamıcam :1no2::1no2:

günaydın güzel anne adaylarım foto koyanlara bakıyorumda herkeste bi güzellik hamilelik bize yaramış bence herkes bana daha bi güzelleştin diyorlar galiba bu bütün anneler için geçerli yeni üyelere de merhaba:içelim: ayrılanlara güle güle:teytey:

sinser sanada günaydın canım... mesajını okurken yüzümde bir tebessüm oluştu inan... heleki son cümlen son noktaydı. orada kahkahayı bastım... aynen katılıyorum. ayrılanlara güle güle :teytey::teytey::teytey:

canım benim çok saolasın... dün kendimi ikna ettim... korkmuyorum amniyosentezden falan. :1closedeyes: o benden korksun naniknanik ama çok rahatladım yaaa... dünkü doktorlar yüzümdeki endişeyi grünce onlar bile şaşırdı... "seni bilgilendiren doktor yanlış seyler söylemiş... bebeğin sakat olma ihtimali tarama testlerinde belli olmaz, ancak ultrasonda belli olur dediler... gittiğim yer devlet hastanesiydi ama bana karşı gösterilen ilgiden çok memnun kaldım gerçekten :smiley-cool:

aynı şeyleri banada söylediler hayatım biliyosun..
bi dünya doktora gittim bende elimde test sonuçlarıyla, içimiz rahatlasın yapalım amniyosentez dediler.
beni üzen senin amniyosentezden korkman..
hiiç korkma at kafandan, ve ağlama lütfeen...
benim gibi sonucun iyi olduğunu öğrenince ağlarsın, gözyaşlarını mutluluğuna sakla olurmuu?

Herkeselere Gunaydınlar ,
Yani bir öğleden sonra siteye girmedim ama maşşaaallaah neler olmuş neler....Herşeyi kaçırdım Bakıyorum da gecelerı bıle gırebılenlerımız var. ben de bır gece yakalayabılsem katılacagım sızlere ...

Yenı gelenlere de HOŞGELDIN diyorum .
Ben de gidenlere Güle Güle diyorum .

Kalachakra , yazılarını okudum sonunda kendını bıraz daha ıyı ve guclu hıssetmene cok sevındım . Göreceksın kolayca atlatacaksın herseyı.
Gerıye sadece sonucları beklemek kalıyor. Benım daha 10 gunum var sonucları almak ıcın.

Herkese guzel gunler dılıyorum .

slm kızlar.
ben muayneden yeni geldim.8 nisanda 2.düzeye gireceğim.hem 22 + 4gün olursa kalbini daha iyi duyarız dediler.
bebişime gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dr %90 kız dedi :dance::dance::dance:.1 hafta önden gidiyormuş bebişim...
herşey yolunda dedi dr.
ah sonuçlarımızda bir iyi çıksa, artık rahat ederim biraz.
allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.

kalachakra moralini yüksek tutmana sevindim.umarım herşey yolunda gider canım.

aaayyyy nası sevindiiimm bebişinin sağlıklı olmasınaaa:))))
kız olmasınada, sağlıklı, sıhhatli bir prenses gelsin bakalımm:)

sağol tosbaacım ya.korkar olmuştum doktorlardan artık...bu iyi bir moral oldu bana...

sizlerin yazılarını baştan sonra tekrar okudum. kendimi ikna etmemde sizin yazdıklarınızın payı yok dersem yalan söylemiş olurum. gerçekten çok rahatladım. birde şu hamişlerden haberler bölümüne anne karnında yaşama yolculuk filmini seyrettim. ondan sonra artık içimde hiç korku kalmadı...

canım demek kızın oluyor..:dance::dance: Ben kızına talib olabilirmiyim hihihi...:dance::dance: bebişlerimizi kertelim he ne dersin :icecream::icecream:
Allah iyi haberlerinide almamızı nasip edecek hepimize inşallah...

dr um baştan çok kilo almana gerek yok.sonradan istemesende alırsın demişti.hergün fazladan bir kase yoğurt ve 1 portakal yemen gerekli olan ihtiyacı karşılıyormuş.fazlasını yersek yağ olarak depolanıyor vucudumuzda.gerçi çok kilo almamışsın sen.bende 20 haftadayım canım.bende 2,700 civarındayım.herhalde tam 5 aylık olunca tam 3 kg almış olurum.(5 aya 11 günüm var daha :uhm: )ama asıl 5 aydan sonra alınıyormuş.benim iştahım kapandı, onunda payı var.yinede vitaminli gıdalar almaya çalışıyorum.fazla kilo alınca doğum zor oluyormuş.o yüzden hamurişlerini ve tatlıları kesmekte fayda var. :çok üzgünüm:

canım benim.allah kucağına almayıda, sağlıkla büyütmeyide nasip etsin.verdim gitti kızımı :roflol:

Panıkatakcım slm cok sevındım.Harıka bır haber
Allah kızını kucagın aalmanı nasıp etsın ...

eşimle sürekliii isim konusunda takışıp duruyoruz:)))
çok komiğiz yaaa:))
tutturmuş alp istiyor bebeğin ismini.
bende alp ismine çok sıcak bakamıyorumm, alf gibi geliyo bana..
bende onur istiyordum eşimde onur ismine unisex dedi, bir bayan varmış tanıdığı.
onur olmasın diyo.
ama ben o beğenmedi diye ikimizin beğeneceği ortak isimler araştırması yapıyorum beyefendi tutturmuş alp diyoo..
bak diyorum ben alp istemiyorum benimde beğeneceğim başka isim bul, yok alp olsun diyo..
birde rüyasında görmüş bebiş baba adımı alp koy demiş:))))))))))
bu erkekler hiç değişmeyeceklerrrrrrrrrr:))))))))

kız bebek bekleyen arkadaşlar yüzünüzde cildinizde bir değişim var mı?sivilce gibi bişeyler çıktı mı?ya da kalçanız daha mı büyüdü?böyle değişimlerden bahsediyorlar doğru mu acaba..?

:dance:arkadaşlar iyi haberlerinize çok sevindim..Çok şükür herşey yolunda gidiyor..allah tamamına erdirsin..Panikatakcım aslında nerdeyse hiç hamurişi, şeker yemedim..ama ben hiç kusmadım bulanmadım hamileliğimin başından beri böyle olunca normalde yediğim gibi yememe rağmen böyle oldu.dr ayda bir kilo normal dedi ama tabi bende istemiyorum çok kilo almak ikinci trimesterde durdu kilom aslında.en çok meyve yiyorum ara öğünlerim olarak.hergün yürüyüş yapıyorum ki zaten yerinde duramayan hareketli bir insanım açıkçası acaba su ile mi şişiyorum merak ediyorum:)günde 2 litre su içiyorum..:roflol:siz de durumlar nasıl ?bu arada kızın olacakmış allah bağışlasın.:dance:

Canım ne çok sevindim....Ne güzel rabbim yardımcı olur demiştim.Ben epey kilo aldım sanırım evdeyim fazlada hareket yok ondan galiba...
daha 3liyi yaptıramadık sıkıntım o onuda atlatsaydım herşey yolunda gidecek...
ben hale aşeriyorum tuhaf tuhaf şeylere...mide bulantısı yok Allaha şükür.karnımda iyice çıktı artık:)
sivilce falan yok cildim çok düzgün ama bacaklarıma kramp giriyor ve varis gibi bişii olmuş..bu hafta gösterecem dr bakalım ne dicek..

ahh aynı dertten bende müzdaribim :1closedeyes: benim eşimde erkek olursa bebeğimizin ismini ben koycam, kız olursa sen koyarsın demişti.. o başından beri erkek olacağını düşündüğü için ismi berke olucak deyip duruyordu... ben berkenin anlamını bilmiyordum. bebeğpimin isminin güzel bir manası olsun istiyordum. başlarda kabul ettim ama şimdi berke olsun istemiyorum . manası neymiş kamçı demekmiş söyledim eşime anlamı kamçı demekmiş ismini değiştirelim dedim.. yok tutturdu illa berke olucak diye... tamam ismini eşimin koymasından yanayım bende ama başka bi isim bul diyorum. yok ben inat ettim berke olucak diyor fisfisfis hey Allahım yaaa. alem bu koca adam...Şeniz Gecende o zaman ajdar koyalım dedi. deli oldum klava: şakası bile kötü :tomato: Hayırlısıyla ve sağlıkla bi gelselerdi bebişlerimiz:1rolleyes: Ben pes ttim artık... Çünkü benim eşim bazı konularda çok inattır. Tartışmak istemediğim için kabul edicem mecburum :dilcikar:

bizde karar verdiikk biraz önce aradı bir kağıda alp bir kağıda emir yazcaz:))
kura çekcez ve ne çıkarsa o kabul olucak, taraflar hiiiç itiraz etmicek:)))
bakalım ne çıkıcak şansımıza:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…