SLM HOŞGELDİN :) BAZILARINIZ TAM TARİH VERİYO GÜN KONUSUNDA BAZILARINIZDA TARİH ARALIĞI.DR MU SÖLÜYOR BUNU?BANA Bİ Şİ DEMEMİŞTİ DRUM
HOŞ BEN MEMNUN KALMADIM 2Lİ VE 3LÜ TESTMİ HİÇ AÇIKLAMA YAPMADAN NORMAL DİYİP ELİME TUTUŞTURUNCA DRUMU DEĞİŞTİRDİM.BAŞKA BİRİNE GİTTİM GEÇEN GÜN,O DA NORMAL DOĞUMA GİRMİYORMUŞ GENE DR ARIYORUM.ÖNERECEĞİNİZ BİRİ VAR MI,SSK ANLAŞMALI BİR YER OLMASI UYGUN OLUR KIZLAR RİCA ETSEM benneyaptımki
günaydııın herkeseee....
beylikdüzü tarafındayım ben nası yağmurlu ama temiz bir hava var anlatamam:))
camı açtım balkonda kahvaltımı yaptım sabahtan:)) böyle bi içim rahatladı.
bide bugün cuma ya, yarın tatilim ya ondanda iyi hissediyorum kendimi galiba....
kalachakracım sen nasılsın bugünn?
moralin keyfin yerinde mi?
bebişin iyi mi??
sgselçukkkcuum 08:30du randevun.
hayırlısıyla bunuda atlatmanı ve güzel haberlerini bekliyorum canım..
elvincim karşılaşamıyoruz demek seninlee. bende senin yazdıklarını sabah okuyorumm.
arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum ve biraz işlere yöneliyorum, bol bol su içmeyi unutmayııııınn :))
günaydın güzel anne adaylarım foto koyanlara bakıyorumda herkeste bi güzellik hamilelik bize yaramış bence herkes bana daha bi güzelleştin diyorlar galiba bu bütün anneler için geçerli yeni üyelere de merhaba:içelim: ayrılanlara güle güle:teytey:
aynı şeyleri banada söylediler hayatım biliyosun..
bi dünya doktora gittim bende elimde test sonuçlarıyla, içimiz rahatlasın yapalım amniyosentez dediler.
beni üzen senin amniyosentezden korkman..
hiiç korkma at kafandan, ve ağlama lütfeen...
benim gibi sonucun iyi olduğunu öğrenince ağlarsın, gözyaşlarını mutluluğuna sakla olurmuu?
slm kızlar.
ben muayneden yeni geldim.8 nisanda 2.düzeye gireceğim.hem 22 + 4gün olursa kalbini daha iyi duyarız dediler.
bebişime gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dr %90 kız dedi :dance::dance::dance:.1 hafta önden gidiyormuş bebişim...
herşey yolunda dedi dr.
ah sonuçlarımızda bir iyi çıksa, artık rahat ederim biraz.
allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
kalachakra moralini yüksek tutmana sevindim.umarım herşey yolunda gider canım.
hoşbulduk canım:)bu arada ben 5 civarında kilo aldım.daha 18.haftaya yarın giriyorum.56 ile başladım boyum 167cm şimdi sabahları 61 civarı çıkıyorum.kilo hesaplayıcılarında normal sınırlardayım ama çok kilo almak istemiyorum.çok ta hareketliyim aslında.ama biraz fazla uyuyorum.geceleri sık sık uyanıyorum fakat gündüzleri hep ara ara uykum geliyor.
benim gibi olanlar var mı?:)
sizlerin yazılarını baştan sonra tekrar okudum. kendimi ikna etmemde sizin yazdıklarınızın payı yok dersem yalan söylemiş olurum. gerçekten çok rahatladım. birde şu hamişlerden haberler bölümüne anne karnında yaşama yolculuk filmini seyrettim. ondan sonra artık içimde hiç korku kalmadı...
canım demek kızın oluyor..:dance::dance: Ben kızına talib olabilirmiyim hihihi...:dance::dance: bebişlerimizi kertelim he ne dersin :icecream::icecream:
Allah iyi haberlerinide almamızı nasip edecek hepimize inşallah...
slm kızlar.
ben muayneden yeni geldim.8 nisanda 2.düzeye gireceğim.hem 22 + 4gün olursa kalbini daha iyi duyarız dediler.
bebişime gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dr %90 kız dedi :dance::dance::dance:.1 hafta önden gidiyormuş bebişim...
herşey yolunda dedi dr.
ah sonuçlarımızda bir iyi çıksa, artık rahat ederim biraz.
allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
kalachakra moralini yüksek tutmana sevindim.umarım herşey yolunda gider canım.
eşimle sürekliii isim konusunda takışıp duruyoruz:)))
çok komiğiz yaaa:))
tutturmuş alp istiyor bebeğin ismini.
bende alp ismine çok sıcak bakamıyorumm, alf gibi geliyo bana..
bende onur istiyordum eşimde onur ismine unisex dedi, bir bayan varmış tanıdığı.
onur olmasın diyo.
ama ben o beğenmedi diye ikimizin beğeneceği ortak isimler araştırması yapıyorum beyefendi tutturmuş alp diyoo..
bak diyorum ben alp istemiyorum benimde beğeneceğim başka isim bul, yok alp olsun diyo..
birde rüyasında görmüş bebiş baba adımı alp koy demiş:))))))))))
bu erkekler hiç değişmeyeceklerrrrrrrrrr:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?