çok teşekkür ederim canım.bende her gece dua ediyorum bebek bekleyen annelere.inşallah hepimiz sağlıkla doğum yaparız.inşallah benim sonuçlarımda sizin gibi çıkar.allahın melekleri güzel yavrularımıza kavuşuruz.işlemden sonra kaçgün dinlenmek gerek yatmak gerekiyomu gerçi ben hergün yatıyorumkasıklarım çok ağrıyo hareket edince
bendede düşük riski vardı ama kanamam olmadı hiç.kiste var bende.bende korktum.zaten düşük yapma ihtimalim varken bide amniosentez kesin kötü geçer dedim.ama öyle olmadı.bak çok şükür ikimizde iyiyiz şu an.yaptıralı 2 hafta olacak yarın.
ne güzel evdesin.ben 10 gün izin alıp yattım.annemlerde kaldım.(5 yıldızlı otel gibiydi :1rolleyes: )dr bana 1 - 2 gün dinlen dedi ama benim kasıklarım falan 3 gün hafifte olsa ağrıdı.o yüzden sürekli yattım.hemşirede 2 hafta ağır işlerden uzak dur.1 hafta cinsel ilişki yasak dedi.çok şükür iiyi geçti.umarımsenin daha güzel geçer.dualarım seninlea.s.
panikatakcccıııııııııııııııııımmm:))))))
öptüüüüüüüüüüm seniiiiii:))
bu arkadaş benimde bebeğimin hareketlerini hissediyor olmama inanmamış, druma güvenmek daha mantıklı demişti:)))))
ya ben kafayı yiyicem.diğer aylardaki annelere bakınıyorum ağustos anneleri kadar sorunlu yok.olmamasını diliyorum tabiki ama bu ağustos annelerinin talihsizliği nedirki anlamadım.hayırlısı bakalım sonumuz iyi olur inşallah.kızlar bu arada benim canım 2 aydır erik istiyo tüm türkiyeyi aradım sayılır bulamadım.bi tek dondurulmuş erik buldum eminönünde oda turşu gibiydi bişi anlamadım.gören olursa haber verin bana çağla çıkmış ama erik yok
canım aramıza hoşgeldin.
inşş hayırlısıyla sağlıcakla gelir bebişin.
canım.bence sorunlu bir arkadaşımızdı.gerçeklerle yüzleşmeyi sevmeyen biriydi.belkide hep olumsuzluklarla karşılaştığı için gerçekleri görmezden gelen,üstelemeyen bi yapıya sahipti bence.yazdıklarından bunu anladım.
ikinci bir ihtimal daha var.belkide erkektir.Bebek dediğide göbektir muhtemelen.eeee tekme hissetmemeside gayet normal canım :roflol:
öptüm canım iyi akşamlar a.s.
hep sonuçlarım güzel çıkacak diye moralimi yüksek tutmaya çalıştım... meğer kendimi kandırmışım... amniyosentezden çok korkuyordum. Korktuğum başıma geldi en sonunda... Bilmiyorum bundan sonra beni ne bekliyor... Allah katında sevilen bi kul değilmişim galiba. Dularım kabul olmadı...((((((((
bende de senin gibi belirtiler vardı.kız çocuğu sol tarafta olur derler fazla kilo aldırmazmış annenin güzelliğinide alırmış.kiloyu karnına değilde kalçana alırmışsın.benim bebeğim kız olacak inşallah.allah herkesin gönlüne göre versin ama önce sağlıklı ve hayırlısı olsun.
amin canımmm.
güzel güzel dinlen, uyu bu akşaamm.
yarına moralin yerinde olsunnn...
Merhaba arkadaşlar,benim kızıma kavuşacağım tarihde 15-22 ağustos arası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?