bizde karar verdiikk biraz önce aradı bir kağıda alp bir kağıda emir yazcaz:))
kura çekcez ve ne çıkarsa o kabul olucak, taraflar hiiiç itiraz etmicek:)))
bakalım ne çıkıcak şansımıza:)))
bence de emir ismi güzel tosbaacım :) inş senin istediğin çıkar kurada.biz kızımıza isim koyduk,yaklaşık 2 hafta oluyor. ben 2 aydır isim araştırması yapıyordum.nette bir sürü site var. anneminde içine sindi(ki hisleri çok kuvvetlidir annemin),o yüzden artık bebişimize ELVİN diyoruz.:teytey:
bu arada tosbaacım ben eşime tosbaa diyorum :) cebimde bile öle kayıtlı..biz tosbaa ailesiyiz Şeniz
hepinize iyi geceler kızlar,yarın görüşürüz..bebişlerinizle birlikte tatlı rüyalar..
aaa bu arada aklıma geldi,henüz dün bebeğimin hareketini hissetmedim demiştim yaa..dün gece yattım,sol tarafımın üstüne dönünce kasık tarafımdan 1 tık geldi.dedim gaz mı acaba,bi daha aynı tarafa yattım elimi de oraya koydum.aa bi baktım gene 1 tık :) nihayet ilk hareketini farkettim heyoooooo :)
selam kızlar düne kadar kızım olcağını sanıyodum çünki%90 küsür kız demişlerdi adını bile koymuştum zeynepnaz ama dünki ultrasonda bebişimin pipisini gördük:)şok oldum üzülmedim ama çok şaşırdım ve bocaladım eşim acaip mutlu oldu bende tabii ama şaşkınlığımı yeni üzerimden atıyorum Allahıma binlerce şükürler olsun yavrum sağlıklı olsunda hiç önemli deil tabikide kız yada erkek olması ama büyük bi şaşkınlık yaşadım:))
selam kızlar düne kadar kızım olcağını sanıyodum çünki%90 küsür kız demişlerdi adını bile koymuştum zeynepnaz ama dünki ultrasonda bebişimin pipisini gördük:)şok oldum üzülmedim ama çok şaşırdım ve bocaladım eşim acaip mutlu oldu bende tabii ama şaşkınlığımı yeni üzerimden atıyorum Allahıma binlerce şükürler olsun yavrum sağlıklı olsunda hiç önemli deil tabikide kız yada erkek olması ama büyük bi şaşkınlık yaşadım:))
slm canım.hadi hayırlı olsun prensimiz.dün dr umda bana %90 kız dedi.ama seni okuyunca şaşırdım:uhm: ayyyy istermisin bendekide değişsin...valla kendimi 1 gün içinde kız olacağına hazırladım.artık kızım diye seviyorum bebeşimi...bide erkekse ne kadar kızıyordur bana :bbo:
aman sağlıklı olsundaaaaa bebişlerimiz.KIZ (jeyyar) yada erkek farketmez
:teytey: günaydddddıınnnnn güzel anneelleeeerrrrr :teytey: :teytey:
güzel bir c.tesi diliyorum herkese...
akşamları erkenden uykum geliyo sabah oluncada böyle erkenden uyanıyorum....
yürüyüşe çıkarım belki diye düşündümm..
şimdddii akşamki kuranın sonucunda bebişin ismi alp çıktıııı :teytey:
oğlumuzun artık bir ismi var:))
bizde Allah izin verirse bundan sonra alp-aylin-alper ailesi olacağız :))
elvincim bende eşime tosbaam diyorum ve benimde cebimde beyaz atlı tosbaa diye kayıtlı:))) tesadüüüff:)))
elvincim bende eşime tosbaam diyorum ve benimde cebimde beyaz atlı tosbaa diye kayıtlı:))) tesadüüüff:)))
canım günaydın bana 16 haftalıkken kız demişlerdi ama benim içime hamişliğimin başından beri erkek doğmuştu kız olduğunu duyuncada çok sevinmişdim cicili bicili şeyler bile aldım:) ama dr.son kontrolümde pipisnin resmini çekip elime verince çok şaşırdım ama çok mutluyum oğlum olcak diye Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
aa çok şaşırdım ama değişik bi duygu olsa gerek ne zaman demişlerdi kız diye cinsiyetine kaçıncı haftanda.ama ne güzel ilk önce kız bebişim diye sevindin şimdide erkek:teytey: iki mutluluğuda yasadın yani allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin oğluşunu
slm canım.hadi hayırlı olsun prensimiz.dün dr umda bana %90 kız dedi.ama seni okuyunca şaşırdım:uhm: ayyyy istermisin bendekide değişsin...valla kendimi 1 gün içinde kız olacağına hazırladım.artık kızım diye seviyorum bebeşimi...bide erkekse ne kadar kızıyordur bana :bbo:
aman sağlıklı olsundaaaaa bebişlerimiz.KIZ (jeyyar) yada erkek farketmez
canım günaydın bana 16 haftalıkken kız demişlerdi ama benim içime hamişliğimin başından beri erkek doğmuştu kız olduğunu duyuncada çok sevinmişdim cicili bicili şeyler bile aldım:) ama dr.son kontrolümde pipisnin resmini çekip elime verince çok şaşırdım ama çok mutluyum oğlum olcak diye Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
bu arada 44 kişi olmuşuz :1shok:
maşallah
yokmu arttırannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?