2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde karar verdiikk biraz önce aradı bir kağıda alp bir kağıda emir yazcaz:))
kura çekcez ve ne çıkarsa o kabul olucak, taraflar hiiiç itiraz etmicek:)))
bakalım ne çıkıcak şansımıza:)))

bence de emir ismi güzel tosbaacım :) inş senin istediğin çıkar kurada.biz kızımıza isim koyduk,yaklaşık 2 hafta oluyor. ben 2 aydır isim araştırması yapıyordum.nette bir sürü site var. anneminde içine sindi(ki hisleri çok kuvvetlidir annemin),o yüzden artık bebişimize ELVİN diyoruz.:teytey:
bu arada tosbaacım ben eşime tosbaa diyorum :) cebimde bile öle kayıtlı..biz tosbaa ailesiyiz Şeniz

hepinize iyi geceler kızlar,yarın görüşürüz..bebişlerinizle birlikte tatlı rüyalar..
aaa bu arada aklıma geldi,henüz dün bebeğimin hareketini hissetmedim demiştim yaa..dün gece yattım,sol tarafımın üstüne dönünce kasık tarafımdan 1 tık geldi.dedim gaz mı acaba,bi daha aynı tarafa yattım elimi de oraya koydum.aa bi baktım gene 1 tık :) nihayet ilk hareketini farkettim heyoooooo :)

:teytey: günaydddddıınnnnn güzel anneelleeeerrrrr :teytey: :teytey:
güzel bir c.tesi diliyorum herkese...
akşamları erkenden uykum geliyo sabah oluncada böyle erkenden uyanıyorum....
yürüyüşe çıkarım belki diye düşündümm..

şimdddii akşamki kuranın sonucunda bebişin ismi alp çıktıııı :teytey:
oğlumuzun artık bir ismi var:))
bizde Allah izin verirse bundan sonra alp-aylin-alper ailesi olacağız :))

elvincim bende eşime tosbaam diyorum ve benimde cebimde beyaz atlı tosbaa diye kayıtlı:))) tesadüüüff:)))

:teytey: :teytey: maşallaaaah diyelim elvincimmm.
daha sık hissedeceksin bundan sonraa:))

aa çok şaşırdım ama değişik bi duygu olsa gerek ne zaman demişlerdi kız diye cinsiyetine kaçıncı haftanda.ama ne güzel ilk önce kız bebişim diye sevindin şimdide erkek:teytey: iki mutluluğuda yasadın yani allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin oğluşunu

slm canım.hadi hayırlı olsun prensimiz.dün dr umda bana %90 kız dedi.ama seni okuyunca şaşırdım:uhm: ayyyy istermisin bendekide değişsin...valla kendimi 1 gün içinde kız olacağına hazırladım.artık kızım diye seviyorum bebeşimi...bide erkekse ne kadar kızıyordur bana :bbo:

aman sağlıklı olsundaaaaa bebişlerimiz.KIZ (jeyyar) yada erkek farketmez

hehe... benimkide kız oluyormuş... ayy olsun kızım olsun yaaa. kız çocuklar küçükken daha tatlı oluyorlar. pembiş pembiş giydiririm, mini mini etekler alırım... tokalar falan ayy ne tatlı olurlar yaaa... :dance:

Ayy sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama eşim kız olursa baya bi hayal kırıklığına uğrar sanırım...

demek alp isminde karar kıldınız. hadi gözünüz aydın canım... demekki bizim içimize yanlış doğmuş :)))))şutarafagitti hepinizin baş harfleri a ve çok uyumlu olmuş... alper ve alpda çok iyi fikir... bizimkilerde hiç bu uyum yok... havva-ferd-berke(kız olursa beren) a.s.

demek alp isminde karar kıldınız. hadi gözünüz aydın canım... demekki bizim içimize yanlış doğmuş :)))))şutarafagitti hepinizin baş harfleri a ve çok uyumlu olmuş... alper ve alpda çok iyi fikir... bizimkilerde hiç bu uyum yok... havva-ferdi-berke(kız olursa beren) a.s.

canım Allah bağşlasın hepimizin bebişlerini. Nasılsa genelimizin ilk bebişleri. Oyüzden kız erkek farketmez dimi sağlıklı olsunda. Ama değişik bir duygudur. Kız olacağını beklerken daha sonra erkek olacağını duymak... Bende bikaçgündür çok deişik rüyalar görüyüroum. Eşimle ikinci kez evleniyorum ve gelinlik giyiyorum. Anlamına baktım. Kız çocuğunuz olacağına delalettir diyor... :asigim:

Kendi derdimize düştük haftalardır.listemizi unuttuk…
İşte yepyeni listeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 tosbaa8 --------- 04.08.08--------erkek
2 olciş------------04.08.08------------
3 Wrose --------- 06.08.08--------
4 bahar-kadir--------------06.08.08---------------erkek
5 panikatak --------- 08.08.08--------kız
6 shery456 --------- 08.08.08--------
7 ünal -------------08.08.08-----------erkek
8 trend-------------08.08.08-----------kız
9 mesıimina---------------09.08.08--------------erkek
10 dalin2------------10.08.08----------erkek
11 wes---------------10.08.08----------erkek
12 bahar --------- 11.08.08 ---------kız
13 …dilek…---------11.08ç08----------kız
14 kışgüneşi-------------11.08.08----------
15 Realistgirl---------------12.08.08-----------------
16 Chandra-----------------12.08.08-------------erkek
17 tulayagun --------- 15.08.08 -----------erkek- ( ilk prenssss)
18 Nerde---------------15.08.08------------------kız
19 mehtapbaygus --------- 16.08.08 ------------kız
20 Sinser-------------17.08.08-------------------erkek
21 Sgselçuk----------------17.08.08-----------------
22 kalachakra --------- 18.08.08 --------erkek
23 Nil1299 --------- 19.08.08 --------
24 unvere --------- 20.08.08 -------------kız.
25 mavişşş --------- 20.08.08 --------
26 elagözlüm --------- 20.08.08 -----------3üzz-----
27 Beril82 --------- 22.08.08 --------kız
28 Çilek79---------22.08.08--------------
29 brn----------23.08.08------------
30 süer --------- 25.08.08 --------
31 İlayna ------ 25.08.08
32 Diloşum------------25.08.08-------------
33 Eylülüm127 --------- 26.08.08 --------
34 Neslihan1983---------------26.08.08--------------
35 asliiii --------- 29.08.08 --------
36 barzey --------- 30.08.08
37 Dilek286---------------30.08.08----------------
38 İlkbebeğim-----------------31.08.08--------------

seherb----------------ikiz
trend-----------------erkek
elvin------------------kız
pediastrum
melekcik
mededyarabbi

doğum yapacağınız tarihleri belirtirseniz listeye sizleride ekleyelim arkadaşlar.

ayrıca unutulanlar ve cinsiyeti belli olanlar varsa bi zahmet hatırlatsınlar.öpüldünüza.s.

günaydın canım alp ismi çok yakışmış bebişine hayırlısıyla kucağına almanı dilerim inş.buarada benim adımda aylin adaşım:)

bu arada 44 kişi olmuşuz :1shok:
maşallah
yokmu arttırannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey:

panitatakcım o kadar ağustos annesi var ve sayfa boş.bebişler büyüdüğü için tembelleşiyormuyuz ne?
canım benim bebişi ikiz yazmışsın ama üçüz olacak.
1 tanesi erkek.bakalım diğerleri pazartesi kontrolde belli olur herhalde

canım günaydın bana 16 haftalıkken kız demişlerdi ama benim içime hamişliğimin başından beri erkek doğmuştu kız olduğunu duyuncada çok sevinmişdim cicili bicili şeyler bile aldım:) ama dr.son kontrolümde pipisnin resmini çekip elime verince çok şaşırdım ama çok mutluyum oğlum olcak diye Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

evet canım haklısın önemli olan sağlıklı olmaları seninde kızın hayırlı olsun annesi.buarada benimkinin cinsiyeti kız yazıyo değiştirirsen sevinirim bozulmasın bizim küçük bey tezesi

aaay adaşım varmışş, ne güzeell:)))

gerçekten annelerin içine doğuyor bebğin cinsiyeti, canım oğluşunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin allah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…