2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah aynı forum benimde..bir acayiplik var ama çözemedim inanın...belki forumda çalışma var ondan böyle gariplikler oluyor...

kızlaaaaarrr neler olmuşş böyle:)
hep ben yokum diye geliyo bunlar başınıza:)))))
kezbancııım üzülme canımcıım boş bir anına gelmiş kendini suçlama daha fazla...
çilekçim seninde yapacağın bişey yok napalıımmm..
herkesin başına gelebilir senin adresini bulmuşş...
kezban güzel haberlerle dönersin inşallaahh..
bunun dışında herkkes iyi di miii:)
öptümm hepiniziii..

canımmm aylincim nasılsın?yaaa girmen llazım böyle arada senin..olmuyor sensiz...iyisin umarım canım bizde senden güzel haberler bekliyoruz..çok öptüm...

canımmm aylincim nasılsın?yaaa girmen llazım böyle arada senin..olmuyor sensiz...iyisin umarım canım bizde senden güzel haberler bekliyoruz..çok öptüm...

gayet iyim özgeciimm..
bu aralar gelen giden çok oluyoo..
şimdi aylinle konuşuyodum onada söyledimm,bi vakit bulup yazamıyorum buraya..
valla evde olunca daha yoğun oluyomuşş:)))
sen nasılsııınn? herşey yolunda di mi,:)

iyiyiz canım çok şükür sen de iyisin daha çok sevindim...evde işte bitmez gelen giden de:))kolay gelsin canım..çok öpüyorum seni arada bir gir böyle foruma..aslında msne de giriyorum ama bugün yine açılmamak gibi bir durumu var..hata veriyor...:))arada böyle oluyor ..

ben vakit buldukça yazmaya çalışıyorum tabii ama iş yerindeki gibi olmuyoo:)
ama heep aklımdasınızz, unuttum sanmayıın..

sağol canım sen de bizim hep aklımızdasın sen de unutma canım...kendine çok iyi bak olur mu?kocaman öptüm seni..:)))

ya arzucum benim smnde yazmıştım sorun oluyor bazen giremiyorum..bugün akşam geldim farketmemeişsin beni demek ki!kermesteydim bugün ben..o yüzden çok yorgunum yattım ama hala kendime gelemedim...sen nasılsın?

pedicim nasılsın cnmm ? dinlendin mi cnm...
çilek olayına çok üzüldüm yaa.. üzmesin kendini bu olay üzücü tabi ama kim isterdiki böyle olmasını...
kezbancığım cnmm iyi haberlerle gel cnm yarınn çok öpüyorum seni Şeniz

wrose canım bence de çok talihsiz bir olay ben burda bizim kızlardan hiç birini suçlayamıyorum..ben o sapık zihniyetli insanlara iananmıyorum sadece..hamile insanlarla böyle uğraşılmaz ayıp ya!ama bir sorun çıkacağını da düşünmüyorum kezbancıma söyledim..Ip numarasından bulunur o saatte kim nerden girmiş..o yüzden bence sadece kendilerince dalga geçmiş olabilirler...kimse üzülmesin arkadaşlarım burda bizden suçlu yok...ben iyiyim çok şükür sadece çok yorgunum..arzuya da söyledim yattım ama fayda etmedi bacaklarım ağrıyor..

pediciğim cnmm iyi dayanıyrsun bu tempoya cnmm yaa benim saat 10 olunca pilim bitiyor walla cnmm .. dinlenmeliyiz başka yolu yok :)) tatsız olayı hep birlikte unutalım arkadaşlar.. üzülmememiz gerek bunu unutmayalımm
iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerimizi rüyamızda görelim kızlarr Şeniz

cnm arkadaşınla konuşacağına dair bana msg yazmışsın,ben de sana yazmıştım,görmüşsündür umarım beşiktaştayım diye.

senden ve nuraycımdan haber bekliyorum. sanemcim sana da çok teşekkür ederim.şartlara göre sizinkilerden birine karar vericm,bir kez daha dün gittiğime gidip

engelleyin kızlar benim adresi ay deli olucam yaa. aynısı bana oldu uçak bileti alırken acente çalışanı yüzünden offf sinir oldum yaa

ekledim cnmcım yeni adresini,nsl bilet olurken oldu ki bu durum? bi kere de benimki hacklenmişti eşim kurtardı adresimi geri :)

cnm benim bi de yorulmayacağım anlaştık oturacağım demiştin di mi nsl ayakların ve beln ağrımıştır. güselce dinlen arkadaşım bu gece..öpüyorum ikinizi de

cnm ben değilde galiba bebeğim kilo alıyor geçen hafta cumartesi gittim druma çok iyi şeyler söyledi bebek hakkında boyunu bilmiom ama kilosu 846gr normalden öndeyiz bende 4 5 kilo falan aldım

ohhh maşallah yeğenime :)))) kaç haftalıksın mesliminacım?
aman şu cetveller bi gidiyo bi geliyo unutuyoruz yahuuu... :1shok:

çilekçim kezbancım üzmeyin kendinizi ikinizde de suç yok. maalesef bu zamanda böle serseri pislikler çok var

sayfaları nasıl silicez bana da söleyin.ben tek tek tüm sayfalara bakar,msn verdiklerimizi silerim canlarım.forumdaki abukluklar da bakım çalışması yüzündendir.
ben tüm gün olmadığım için msne girmedim. şimdi okudum,açmadan da önce bloke ettim çileiğin adresini sonra da sildim. kezbancım nolur üzülme Şeniz
hepinizi öpüyorum,biz burda birbirimiz için varız kızlar..hepinizi öpüyorum..size ve yeğenlerime tatlı rüyalar

bu arada aylinimmmm ben yokken gelmişsin. iyi olmana sevindim,çok ara verme,fırsat buldukça gel cnm,öpüyorum kocaman.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…