cnm benim 26+4 haftalığımyerimsenibenohhh maşallah yeğenime :))))kaç haftalıksın mesliminacım?
aman şu cetveller bi gidiyo bi geliyo unutuyoruz yahuuu... :1shok:
mrb nilalcim.nasılsın?
aaaaaaaaaaa evet nilalcim göğüspedini unuttuk.tşk
slm ben de sema hastanesine gidiyorum ark hangi dr gidiyor biliyomusunuzmrb canım geçenlerde benim arkadaşım sema hast. dogum yaptı ve dr u gögüs pedi kullanmamasını söylemiş süt çok çabuk bakteri ürettiği için pedler sağlıklı deilmiş .onun yerine beyaz lahana yapragını göğüs pedi boyunda kesip yıkayıp aralarına peçete koyup buzdolabına kymuşlar ve sık sık yaprakları değiştirmiş arkadasım çok memnun kaldı lahanadan .gögüslerde sütten dolayı ateş oluyomuş arkadasımın dediğine göre lahana rahatlatıyomuş ve kısa sürede o ateşten lahana haşlanmış görüntüsü alıyomuş. bende lahana kullanmayı düşünüyorum bizim bebeklerimiz yazın olacak soğuk soğuk lahana ii gelir die düşündüm sizinlede paylaşayım dedim aklına yatan olursa kullanır...
bayan mı erkek mi benim dr prof dr ahmet göçmen klinik şefi çok memnunum ama yine de merak ettim doğrusubilmiyorum canım ama bende doğumu orada düşünüyorum arkadaştan dr un ismini alınca yazarım
teşekkürler bitanem biz hayatımızdan çok memnunuz sen ve bebişin nasılgünaydınnnnnnn dünyanın en güzel anne ve annne adayları nasılsınız yigenlerim oynuyomu ve kavaltılar yapıldımı.
Boya, yoğun parfüm ya da aşırı güçlü arıtıcılar içeren deterjanlar kullanmamaya özen göstermek gerekiyormuş.Bebeğizin giysilerini yıkarken dikkat etmeniz gerekenler…
Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı olarak kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlar da kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir.
Bebek çamaşırları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcılar kullanılmamalıdır.
Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkamamalısınız.
Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanmalıdır. Saklanırken de naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır
cnm arkadaşınla konuşacağına dair bana msg yazmışsın,ben de sana yazmıştım,görmüşsündür umarım beşiktaştayım diye.
senden ve nuraycımdan haber bekliyorum. sanemcim sana da çok teşekkür ederim.şartlara göre sizinkilerden birine karar vericm,bir kez daha dün gittiğime gidip
yumuşatıcı kullanmasak daha doğru olacak sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?