2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb nilalcim.nasılsın?
aaaaaaaaaaa evet nilalcim göğüspedini unuttuk.tşk

mrb canım geçenlerde benim arkadaşım sema hast. dogum yaptı ve dr u gögüs pedi kullanmamasını söylemiş süt çok çabuk bakteri ürettiği için pedler sağlıklı deilmiş .onun yerine beyaz lahana yapragını göğüs pedi boyunda kesip yıkayıp aralarına peçete koyup buzdolabına kymuşlar ve sık sık yaprakları değiştirmiş arkadasım çok memnun kaldı lahanadan .gögüslerde sütten dolayı ateş oluyomuş arkadasımın dediğine göre lahana rahatlatıyomuş ve kısa sürede o ateşten lahana haşlanmış görüntüsü alıyomuş. bende lahana kullanmayı düşünüyorum bizim bebeklerimiz yazın olacak soğuk soğuk lahana ii gelir die düşündüm sizinlede paylaşayım dedim aklına yatan olursa kullanır...

günaydın güzel anneler ve bebişler nasılsınız? bakalım ben nihayet evime gelebildim.....

slm ben de sema hastanesine gidiyorum ark hangi dr gidiyor biliyomusunuz

bilmiyorum canım ama bende doğumu orada düşünüyorum arkadaştan dr un ismini alınca yazarım

a.s.günaydınnnnnnnnnn güzel anneler ve dünyanın en tatlı yavrucukları...a.s.
bugün umarım çok güzel bir gün olur...burda hava inanılmaz güzel güne merhaba dedi..güneş açık,gökyüzü mavi,hava tertemiz,kuşlar ötüşüyor,deniz harika görünüyor..umarım sizin de yaşadığınız yerde hava güzeldir..

yaa kızlar günaydınn...
off dün neler olmuş öyle yaaa çok üzüldüm ve çok kortum suan tüğlerim diken diken inanın.
dün zeynepin msninden birileri sürekli aynı muhabbeti yaptı banada... cam var mı açsana bilmem ne diye... bende pek müsait değildim cvp yazamadım... ama her defasında aaynı muhabbeti yaptı... kızın nasıl, bebiş napıyo falan diye de soruyordu?
off allahım kezbancım çok üzüldüm yaa... ayy inşallah kötü niyetli birileri değildir. yaa bunu yapan forumdan birimidir acaba... bide utanmadan iletisine arıza çıkarırım itinayla yazmış... allahım yaaa....
kezbancım kontrolun var sanırım.. inş. iyi haberlerle gelirsin canım benim. üzülme sakın sen...

bebek deterjan hakkında kararsızım
Hacışakir'in bebe çamaşır tozu/granül sabununu önerenler var elde yıkanıyor
omo baby makine için önerenler var nasıl başlarsan öyle gidersin diyorlar

günaydın bütün güzel anneler şu deterjan konusunda bişi derseniz bende alayımda bebişimin kıyafetlrini yıkyayım giygirmeden :))))

Boya, yoğun parfüm ya da aşırı güçlü arıtıcılar içeren deterjanlar kullanmamaya özen göstermek gerekiyormuş.Bebeğizin giysilerini yıkarken dikkat etmeniz gerekenler…

Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı olarak kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlar da kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir.
Bebek çamaşırları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcılar kullanılmamalıdır.
Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkamamalısınız.
Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanmalıdır. Saklanırken de naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır

Arkadarşar Günaydın herkeslere,

Ben oğlumun deterjanını aldım bile. İçinde petrol türevi olmayan bir deterjan.
İsteyenlere istanbulda bir arkadasım var o temin edebilir.
Bana telefon numaranızı ve gerçek adınızı iletmeniz yeterli(hafızam superdir de :)))

sevgiler

Elvincim,
Pediatrist olan arkadasım Osmanbey Hastanesinde çalışıyor. Sana yakın olduğunu tahmin ediyorum. Su anda ulaşamadım sanırım dogumdadır. sen ssk ile anlaşmalı bir özel hastane mi istiyordun?

son mesajı nasıl yaptım valla bilmiyorum
MeSlİmİnA ya bilgi için teşekkür etmek istemiştim

Elvincim sana da not yollamıstım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…